- Konu Sahibi foreveryours
-
Bu kadar aceleye ne gerek var ki???
öncelikle sakin ol, sana kendimden bahsedeyim, sonra hala kötü olup olmamak sana kalmis.evlendigimden 2 yil sonra bebek istedik,3 ayda hamile kaldim.dünyalar bizim olmustu, duymayan bir sagir sultan kalmisti.haftasina kanamam basladi ve ben bebegi kaybettim.doktorlar 6 ay bekleyin denemek icin dedi, bekledik.düsükten 7 ay sonra tekrar hamile kaldim.bu sefer kimselere söylemedik.12.haftada bebek karnimda öldü.gene kürtaj yaptirmak zorunda kaldik.2 hamileliktede parcalar kalmisti icimde mecburduk yani.sonra uzman doktorlar aramaya basladik sorun ne diye.profesörün biri yapilan testler sonucunda bana basarili bir hamilelik oranimin ancak %2 oldugunu söyledi.yani ondan sonraki hamileliklerimdede düsük yapicaktim hep.korunmaya basladik.dedim ki artik hayatta istemiyorum cocuk.esimde saygiyla karsilamisti her defasinda ameliyat olmak zorunda kalan benim diye.haplarimi saati hatta dakikasi dakikasina aliyordum gebelik olmasin diye.3 ay sonra adetlerim gelmemeye basladi.doktora gittigimde bana hamile oldugumu söyledi.düsücek diye ödüm koptu,onca hormon ilaci agri kesici antidepresan filan almistim.masallah sapasaglam bir kizim dünyaya geldi sezeryanla.normal dogum cok riskliydi.sonra konustuk esimle Allah bir evlat nasip etti kazasiz belasiz,bir daha riske atmayalim yapmayalim bebek diye.haplarda hamile kaldigim icin bu sefer spirali tercih ettik.spiralin takilmasindan 2 yil sonra bir gece film izlerken esimle, icimde birsey kipirdadi.esime dedim birsey oldu diye, merak etme birsey yok, spiral var nasil olcak dedi.ertesi günü doktorda aldim solugu.doktor bana 23 haftalik hamile oldugumu ve bebegimin erkek olucagini söyledi.23 hafta boyunca hicbir hamilelik belirtisi göstermedim. simdi 7 yasinda bir kizim ve 4 yasinda bir oglum var. Mevlam kimi ne zaman dünyaya getircegini biliyor,istesende engel olamiyorsun.herseyde bir hayr vardir.düsün bana profesör demisti basarili hamilleik oranimin sadece ve sadece %2 oldugunu.
diyecegim o ki, zamana birak herseyi.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün insallah (AMIN)
çok çok geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda toparlarsınız kendinizi. Bu aralar eşinizden destek almaya özen gösterin bence. Merak ettiğim kürtajın sonucu patolojiye gitmiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?