- 31 Temmuz 2019
- 64
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tugceninannes
Inşallah canım inşallahIlahi adalete çok çok inanırım bir haksızlık varsa eğer merak etmeyin çok yakındır onları bulması benim hayatımda hep böyle oldu herkes yaptığını çekti çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım inşallahIlahi adalete çok çok inanırım bir haksızlık varsa eğer merak etmeyin çok yakındır onları bulması benim hayatımda hep böyle oldu herkes yaptığını çekti çok şükür![]()
Sağ olasın canım teşekkür ederim'"Sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma.Ancak onları gözlerin donup kalacağı bir güne ertelemektedir." Iciniz rahat olsun..Insallah bunların hesabı sorulacak..Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım çok sağ olCanım benim allah sana,kızına ve babacığına uzun güzel ömürler versin inşallah..elbet duyacak,göreceksin sonunu ahın yerde kalmayacak...bu kadar paylaşım yapıp göze sokan insanlar da emin ol çok iyi olduklarından yapmıyorlar..o insan öldü sizin için takip falan etmeyin,bol dua edip önünüze bakın
5 yaşında canım kızımKızın yaş yaşında canim pedagog la görüşüyorlar herşey kızına bağlı eğer nafakada ödemezse ac kişisel ilişkinin kaldırılması davası hic göremez benim buyuk oğlum liseye geçsin soyadını bile alacam ondan onurlu ahlaklı baba lazım bize
Öncelikle allah yardimcin olsun canım benim allahından bulsun inşallah zaten peşindeyim bu nafaka olayınınCanimin içi bende seninle benzer şeyleri yaşıyorum 4 ay önce 2 çocuklu bir kadın için beni çocuklarımı terketti hemen boşadım hemde anlaşmalı cunku psikolojik olarak iyi değildim kaldıramazdım çekişmeli ama çalışıyorum en güzelide bu anamı babamıza aldım yanima yoluma bakıyorum cok yandı canim alev alev boşanmadan kadınla yüzük takmalar vs buyuk oğlum 11 yaşında yüzünü bile görmek istemiyor ve görüşmüyor ödemiyordu nafakayı hemen icra başlattim alamazsam ceza mahkemesi direk 3 ay hapsi var akıllı ol ayakta dur mecbursun anason sen
Allahim yardımcın olsun üzülme isyan edme elbet bir gün rabbim ahini yerine getirir. yarına koyar ama yanina koymaz sen yaradana sığın .allahım kalbine evine huzur versinKızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
walla dünyanın en iyi kocası dediğiniz adam ki kendisi eski eşim olur hamileyken aldattı.2 yıl kapımdan ayrılmadı,evlenmek için 40 takla attı..evlendik böyle bi insan çıktığı için karşıma hep şükrettim,kuzenlerime inşallah böyle bi eşiniz olur diye dua ettim..gözümün içine bakardı,bi dediğim 2 olmazdı..3.yılda çok isteyerek hamile kaldım bu dönem sevgili yapmış..amacım sadece cinsellikti falan bi sürü şey saçmaladı..evet hiç aklıma gelmezdi ona kondurmazdım böyle bişeyi ama yaptı.bizimki bizden vazgeçmedi çok uğraştı ama olamadık bi daha...dediğiniz gibi önceden belli etmeyen karakteri zayıf çok insan var..benim ailem bile inanamadı sana bu kadar düşkünken nasıl yapar diye...öyle bir yazıyorsunuz ki sanki dünyanın en muhteşem çifti sizlersiniz bir gün uyanıyorsunuz eşiniz canavara dönüşmüş
böyle bir şey olmaz arkadaşım öyle bi dünya yok insan kendini belli eder
neden nasıl ne zaman bu hale geldi zorla evlendi sizinle görücü usulu müydü çocuk istemiyor muydu da şimdi hiç ilgilenmiyor
bi şey yazıyosunuz önünü sonunu bilmeden adamlara beddua edip duruyoruz
biraz olayı açsanız olma mı
Ne yani beddua etmek için bunları yapması yetersiz mi kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor vaatlerle umutlarla giriyorlar ve defolup gidiyorlar severek evlenmiştik iyiydi yani sonra delirmeye başladı yeterli mi bunlar senin içinöyle bir yazıyorsunuz ki sanki dünyanın en muhteşem çifti sizlersiniz bir gün uyanıyorsunuz eşiniz canavara dönüşmüş
neden nasıl ne zaman bu hale geldi zorla evlendi sizinle görücü usulu müydü çocuk istemiyor muydu da şimdi hiç ilgilenmiyor
Hadi diyelim ki senin dediğin gibi oldu doğmamış çocuğu terk etmesi normal mi hadi terk etti uzaktan da babalık yapabilirdi değil mi öyle uzaktan ne kadar kolay herşey...öyle bir yazıyorsunuz ki sanki dünyanın en muhteşem çifti sizlersiniz bir gün uyanıyorsunuz eşiniz canavara dönüşmüş
Teşekkür ederim canım benimRabbim yar ve yardimcin olsun hakkinda herşeyin hayırlısını versin inşallah...