- 31 Temmuz 2019
- 64
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Tugceninannes
Gecenin en karanlık anı, şafaksökmeden az önceki andır.”

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecenin en karanlık anı, şafaksökmeden az önceki andır.”
Zaten öyle de oluyor kimse merak etmesin.. Benim biyolojik babam(!) ben 1 yaşında bile değilken terketmiş annemi. Ne aradı ne sordu ne tanıdım kendisini. 24 yaşımdaydım sosyal medyadan beni bulduğunda.. Şu an 38 yaşındayım, Kendisi en az 60 vardır (babamın yaşını bile bilmiyorum ne acı) ve 14 yıldır düzenli olarak fake hesaplardan ulaşmalar, şiirler şarkılar, hiç tanımadığım kardeşimin ağzından mesajlar atmalar, yine hiç tanımadığım akrabalarından kendinin zor durumda olduğunu, ağladığını sızladığı kahrolduğunu yazdırmalar.. Bir tane bile mesajına noktalama işaretiyle bile cevap vermedim. Kim daha önce ölür bilinmez ama bu sızıyı ömür boyu yaşayacak o baba müsvettesi.Insallah bu adamin ömrü evladına muhtaç halde sonlanır.
Inşallah o da bu durumlara düşer ablam çünkü benim canımı çok yaktı doğumuma bile babamla gittim ben kendisi bir yabancı gibi telefonla aradı sadece ne zordu benim için o günlerZaten öyle de oluyor kimse merak etmesin.. Benim biyolojik babam(!) ben 1 yaşında bile değilken terketmiş annemi. Ne aradı ne sordu ne tanıdım kendisini. 24 yaşımdaydım sosyal medyadan beni bulduğunda.. Şu an 38 yaşındayım, Kendisi en az 60 vardır (babamın yaşını bile bilmiyorum ne acı) ve 14 yıldır düzenli olarak fake hesaplardan ulaşmalar, şiirler şarkılar, hiç tanımadığım kardeşimin ağzından mesajlar atmalar, yine hiç tanımadığım akrabalarından kendinin zor durumda olduğunu, ağladığını sızladığı kahrolduğunu yazdırmalar.. Bir tane bile mesajına noktalama işaretiyle bile cevap vermedim. Kim daha önce ölür bilinmez ama bu sızıyı ömür boyu yaşayacak o baba müsvettesi.
Bazıları sadece bu dünyada mutlu olurlar... Sonsuz bir aleme kıyasla insan bu dünyada en fazla kaç sene yaşayabilir ki? İlahi adalet yerini bulur bu dünyada olmazsa ahirette bulur şüpheniz olmasın.Allah yardımcınız olsun.Kızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
şu andaki eşiniz ikinci evliliği mi ?O zaman sevmemiş hepsi bu seven adam mücadele eder benim eşimin aileside tepki gösterdi ama eşim hiç vazgeçmedi bende çok dedim olmaz diye olacak dedi başka bişey demedi. Tabi lise bitince ailesi istemeye gelecekti okuycam diye istemedim ve ayrılıp barışıyordum o zamanda vazgeçmiyordu sonra bi duydularki evlendim yıkılmıştı resmen eşim şuan o kadar üzülüyorum ki sanıyordum her erkek seviyor ilgileniyor ama öyle değilmiş işte ilk evliliğimi yapmasaydım şimdiki eşimin belki kıymetini hiç bilmeyecektim emin ol bunlarda geçecek ve karşına çok daha iyileri ve küçük güzel atışmalar yaşadığın biri çıkacak karşına bak ben inanıyorum
dava açAylık 400 lira bağladı canım ödemiyor
hiç merak etme elbette yaşayacak.. İnanki o kadar bişey hissetmiyorumki babama karşı bugün ölüm haberini alsam hiçbişey olmamış gibi hayatıma devam ederim,, zerre kadar üzülmem.. Ama o son nefesinde bile benim adımı sayıklayacak.. Benim üzerimde 1 gr babalık hakkı olmayan o adama evlatlık hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğim, ondan ne bu dünyada ne de öbür dünyada razı olmayacağım, ve iki elim yakasında olacak.Inşallah o da bu durumlara düşer ablam çünkü benim canımı çok yaktı doğumuma bile babamla gittim ben kendisi bir yabancı gibi telefonla aradı sadece ne zordu benim için o günler
Amiiin Değil canım evlenmedi ama lisedeyken çok severdi ben terk etmiştim dedimya her erkek sever ilgilenir sanmıştım ama öyle değilmiş onun tek hayali benimle evlenmekti bende değerini şimdi anlıyorum hala ilk günkü gibi seviyor etme bulma dünyası işte zamanında büyük konuştum evlenmem diye şuan 2 yıllık evliyimşu andaki eşiniz ikinci evliliği mi ?
allah mutluluğu daim etsin:)
Canimin içi bende seninle benzer şeyleri yaşıyorum 4 ay önce 2 çocuklu bir kadın için beni çocuklarımı terketti hemen boşadım hemde anlaşmalı cunku psikolojik olarak iyi değildim kaldıramazdım çekişmeli ama çalışıyorum en güzelide bu anamı babamıza aldım yanima yoluma bakıyorum cok yandı canim alev alev boşanmadan kadınla yüzük takmalar vs buyuk oğlum 11 yaşında yüzünü bile görmek istemiyor ve görüşmüyor ödemiyordu nafakayı hemen icra başlattim alamazsam ceza mahkemesi direk 3 ay hapsi var akıllı ol ayakta dur mecbursun anason senMahkemeye ver hapis yatsın.
Kızın yaş yaşında canim pedagog la görüşüyorlar herşey kızına bağlı eğer nafakada ödemezse ac kişisel ilişkinin kaldırılması davası hic göremez benim buyuk oğlum liseye geçsin soyadını bile alacam ondan onurlu ahlaklı baba lazım bizeCanım bu pislik canımı yakmak için velayet davası falan açmaz dimi gerçi kendi keyfinde pislik ama ben kızım olmadan nefes alamam
Ilahi adalete çok çok inanırım bir haksızlık varsa eğer merak etmeyin çok yakındır onları bulması benim hayatımda hep böyle oldu herkes yaptığını çekti çok şükürKızlar öncelikle merhabalar kızım doğmadan önce ben hamileyken eşim evi terk edip gitti eşyalarımı satarak kızının yüzüne bir gün olsun bakmadı bir lira emeği yok evlenmiş daha sonra facebooktan baktım da O kadar mutlu görünüyor ki ben ilahi adalete sığındım kızlar kızımı tek başına büyüttüm ve büyütmeye devam ediyorum birgün olsun aramadı kızım nasıl iyi mi diye nafaka bile ödemiyor düşünün sizce ilahi adalet yerini bulur mu benim kızım boynu bükük kalıyor babası olan arkadaşlarının yanında görüyorum üzülüyor faceden karısıyla bana bir sürü göndermeler yapmışlar dalga geçiyorlar benimle sefil kaşar falan filan nafaka istedim diye baş harfimide yazıyorlar tabi ki tam ismimi veremiyorlar oraya mahkemeye vermeyeyim diye o kadar zor durumdayım ki bunlar benim canımı çok yakıyor allah rızası için benve kızım için dua edin psikolojik durumum iyi değil tedavi görüyorum kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin
Galiba kendime işkence ettim haklisin canım benimilahi adaleti beklemeyin, nafaka ödemediği için dava açın.
facebooktan neden takip ediyorsunuz ki? kendinize işkence etmek için mi yoksa yaptığı mal mal paylaşımlar hoşunuza gittiği için mi?