Bana dua edin:(

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Bosanma surecine girdim arkadaslar sonunda takip eden bilir aldatilmistim ve 7 aylikta hamileyim sizden ricam bana dua edin güclü olayim cok severek evlendigim icin cok agirima gidiyo :'(

Dualarım sizinle. Allah sabır versin. Üzülmemeye çalışın bebeğiniz için. Çok zor bir durum.. Artık sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünmelisiniz.

Canım Allah kolaylık versin hiç üzülme herkesin başına geliyor önemli olan güçlü durmak tamamen aklından fikrinden atabilmek ki inşallah başarırsın...
Birde boşanma sürecinde hiç acıma donuna kadar al böylesi erkekler bunu hakediyor...
Daha çok manevi destek almak için BİR DERDİM VAR bölümüne açabilirsin konunu:)

Dualarım sizinle. Allah sabır versin. Üzülmemeye çalışın bebeğiniz için. Çok zor bir durum.. Artık sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünmelisiniz.
Evet canim oyle severek evlendim ya en cok o zoruma gidiyor

Cok sagolun Allah razi olsun

Evet canim oyle severek evlendim ya en cok o zoruma gidiyor
Karaktersiz çıkmış ne yazık ki. Böylelerine o sevgi fazla. Hak etmiyor o sevgiyi. Bedelini ödemeli kesinlikle. Evinin rızkını bir başka kadına yedirdiyse sonuna kadar hakkınızı arayın. İkisindende şikayetçi olun derim. Kadınlarada örnek olur böylece. Başka kadınların canını yakmayı bırakırlar belki birkaçının başına gelirse..

Okadar yuzsuz gurursuz bi kadinki halada bana mesaj atiyo yuzsuz kadin

Okadar yuzsuz gurursuz bi kadinki halada bana mesaj atiyo yuzsuz kadin
Süründürün ikisinide.Seni aldattığını kanıtlayan şeyler topla.O mesajlarıda silme.
Eskiden derdimki aman aldatırsa arkama bakmadan giderim ne şamı ne şekeri lazım değil derdim.Ama bu platformda o kadar aldatılan kadın varki,onların acısını düşündükçe içim acıyor.Ve bu böyle kalmamalı.İlahi adalet var elbetteki ama hukuk mücadeleni vermelisin ve rahat yüzü göstermemelisin...
Çünkü bir kadına bu kadar acı çektiren çok seviyordum dediği adam ve hem cinsi ise bu dünya o alçakların burnundan da gelmeli

Allah çocuğunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Onun için güçlü durmalısın.Ve artık kahretme kendini ki masum bebeğine yansımasın ve üzülmesin güze yavrun...

Canım allah yar yardımcın olsun inşiallah..
Bundan sonraki hayatında bebeğine ve sana mutluluklar dilerim..
Ne zor bi durum ki bu sevdiğin,güvendiğin adam tarafından bu halde üzülmek zorunda bırakılmak..
O yüzsüz kadınla muhattap bile olma canım..Silme mesajlarını falanda...
Allah bu günleri kolaylıkla atlatmanı nasip etsin kardeşim

Allah kolaylık sabır ve güç versin.
Eşine de kadına da tazminat davası açabilirsin.
Elinde kanıt da var,mesajlar vs.
Çatır çatır al tazminatını ikisinden de.

Nasıl bir Allahtan korkmazlıktır bu yaa. O koca olacak şrfsz kendi çocuğunu taşıyan karısına hamile halinde bu adiliği Nasıl yapar. O karaktersiz adi kadın hamile bir kadının ve doğmamış çocuğun vebalinden nasıl korkmaz. Kınamak olmasın Rabbim böylelerine hak ettiklerini tez zamanda versin inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum ben de tek taraflı sevdiğimi acı şekilde anlayarak 2 küçük çocuğumla nisan ayında boşandım. Yıllardır aldatıldığım gibi 4 aydır da 2. bir srtkle aldatılıyormuşum yani birbirinden habersiz ama evli olduğunu bilen 2 aşağılık kadınla birden aldatılıyormuşum. Şaka gibi benim ki. Böyle bir adamı da aptal gibi seviyordum, ama inanın üzülmeye değmiyor. 3 ay oldu şimdi iyiyim çok şükür. Çocuklar herşeyi unutturuyor , doğacak yavrunuza odaklanın . Kendinizi üzmeyin miniğinize de zarar vermeyin. Allah yardımcınız olsun.

Ay hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah ıstedgn gıbı olur hersey

Bosanma surecine girdim arkadaslar sonunda takip eden bilir aldatilmistim ve 7 aylikta hamileyim sizden ricam bana dua edin güclü olayim cok severek evlendigim icin cok agirima gidiyo :'(

Allah kolaylik ve sabir versin

Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Yüce Allahim. Rabbim yüreğine ferahlik versin, yolunu açık etsin inşaAllah. Bebeğenizle çok güzel ve hayırlı bir geleceğiniz olur bundan sonra

bütün konularınızı okudum. son durumunuz ne merak ettim. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…