Evet canim oyle severek evlendim ya en cok o zoruma gidiyorDualarım sizinle. Allah sabır versin. Üzülmemeye çalışın bebeğiniz için. Çok zor bir durum.. Artık sadece bebeğinizi ve kendinizi düşünmelisiniz.
Cok sagolun Allah razi olsunCanım Allah kolaylık versin hiç üzülme herkesin başına geliyor önemli olan güçlü durmak tamamen aklından fikrinden atabilmek ki inşallah başarırsın...
Birde boşanma sürecinde hiç acıma donuna kadar al böylesi erkekler bunu hakediyor...
Daha çok manevi destek almak için BİR DERDİM VAR bölümüne açabilirsin konunu:)
Karaktersiz çıkmış ne yazık ki. Böylelerine o sevgi fazla. Hak etmiyor o sevgiyi. Bedelini ödemeli kesinlikle. Evinin rızkını bir başka kadına yedirdiyse sonuna kadar hakkınızı arayın. İkisindende şikayetçi olun derim. Kadınlarada örnek olur böylece. Başka kadınların canını yakmayı bırakırlar belki birkaçının başına gelirse..Evet canim oyle severek evlendim ya en cok o zoruma gidiyor
Okadar yuzsuz gurursuz bi kadinki halada bana mesaj atiyo yuzsuz kadinKaraktersiz çıkmış ne yazık ki. Böylelerine o sevgi fazla. Hak etmiyor o sevgiyi. Bedelini ödemeli kesinlikle. Evinin rızkını bir başka kadına yedirdiyse sonuna kadar hakkınızı arayın. İkisindende şikayetçi olun derim. Kadınlarada örnek olur böylece. Başka kadınların canını yakmayı bırakırlar belki birkaçının başına gelirse..
Süründürün ikisinide.Seni aldattığını kanıtlayan şeyler topla.O mesajlarıda silme.Okadar yuzsuz gurursuz bi kadinki halada bana mesaj atiyo yuzsuz kadin
Bosanma surecine girdim arkadaslar sonunda takip eden bilir aldatilmistim ve 7 aylikta hamileyim sizden ricam bana dua edin güclü olayim cok severek evlendigim icin cok agirima gidiyo :'(
Bosanma surecine girdim arkadaslar sonunda takip eden bilir aldatilmistim ve 7 aylikta hamileyim sizden ricam bana dua edin güclü olayim cok severek evlendigim icin cok agirima gidiyo :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?