- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
yani ileride beraber hayat kuracagim kisi nasil olursa anlasiriz gibisine sormak istemistim.. tabii ki haklisiniz keske istedigimiz hersey 4 4 lük olsa..Keşke herkes istediği kişilikte birini bulabilse. Biz ne desek boş. Yakışklı anlayışlı biraz baskın karakterli birini bul desek bulabilcek misin?
2 kere cok sevdim bir ergenken birde 2 sene evvel beni birakan kisiyi. sevdim birsey olmadi üzüldüm hep maalesefO işler öyle olmuyo bi bakmışsın sevmişsin
Daha çok mantık evliliği düşünüyosun o zaman yoksa sevdiğin birinin nasıl biri olacağını ne yapacağını seçemezsinki bakarsın sevmişsin mantık evliliğiyse çevrendekilerden yardım alarak tanışma şansın var yani yayın yapacak halin yok böyle biri lazım diye kader kısmet hayırlısını iste Allahtan ben öyle yapıyorum hayırsızsa hayatımdan çıkar diyorum2 kere cok sevdim bir ergenken birde 2 sene evvel beni birakan kisiyi. sevdim birsey olmadi üzüldüm hep maalesef
Bunu en iyi siz bilirsiniz.yani ileride beraber hayat kuracagim kisi nasil olursa anlasiriz gibisine sormak istemistim.. tabii ki haklisiniz keske istedigimiz hersey 4 4 lük olsa..
insallah Rabbim hayirlisini versin. neyi istediysem veya sevdiysem sonunda hep üzüldüm artik ona biraktim istegimde kalmadi nede olsa hayirsiz seyler istiyorumDaha çok mantık evliliği düşünüyosun o zaman yoksa sevdiğin birinin nasıl biri olacağını ne yapacağını seçemezsinki bakarsın sevmişsin mantık evliliğiyse çevrendekilerden yardım alarak tanışma şansın var yani yayın yapacak halin yok böyle biri lazım diye kader kısmet hayırlısını iste Allahtan ben öyle yapıyorum hayırsızsa hayatımdan çıkar diyorum
En iyi seyler hiç beklemediğin zamanda olur diye bi söz varya oda doğru biz hemen istiyoruzki bunu sevdik olsun ama belki olmaması daha hayırlıinsallah Rabbim hayirlisini versin. neyi istediysem veya sevdiysem sonunda hep üzüldüm artik ona biraktim istegimde kalmadi nede olsa hayirsiz seyler istiyorum
cok dogru tesekkürlerv:)En iyi seyler hiç beklemediğin zamanda olur diye bi söz varya oda doğru biz hemen istiyoruzki bunu sevdik olsun ama belki olmaması daha hayırlı
Allah yardimcin olsun.. umarim cabuk atlatirsin bu süreci..AHH AHHH KESKE ÖYLE KOLAY OLSAYDI
BENDE ISTERDIM ISINDE GÜCÜNDE DELIKANLI YUVASINA SAHIP CIKAN BI KOCAM OLSUN.
AMA NE OLDU? TAM TERSI OLDU SIMDI BOSANMA ASAMASINDAYIZ
evet haklisinizz cok dogru... :)Sanki istedigin karakter deki erkegi siparis etme lüksüne sahipmis gibi bisii oldu bu soru
En iyisi akisina birakmak ve kendini tamamlama kendinle mutlu olma yollarini aramak.
Eger hayatinla kendinle barisik isen zaten dogru kisi karsina cikar
Ay deneyeyim ben de. Yalnız sizden örnek alıp açık kapı bırakmadan yazmaya çalışacağım.Bir yerde istediğin kişiyi evrene tarif etmeyle ilgili birşey okudum. Hoşuma gitti. Sonra çay demliyordum aklıma geldi. Kumral orta 170/180 boylarda kirli sakallı duygusal kibar vs vs tarif ettim. Bir hafta sonra o kişi nasıl tarif ettiysem aynı şekilde karşıma çıktı. Noktasına, virgülüne. Üstelik o beni buldu. Amaaa duygusal kısmını demeseymişim iyi olurmuş adam fazla duygusal çıktı. Ota b.ka alınıp durdu. En sonunda da başlamadan bitti.
Velhasıl boşver akışına bırak. Tam istediğin gibi biri gelse de mutlaka bir kusuru olacaktır.
Hayatın getirdiğini sevmek lazım diyordu, başaramadık biz
Umarım sen başarırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?