Bana düsuncelerinizi söyler misiniz, sizce benim karakterime nasıl birisi uyar?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
23,5 yasindayim :) Sessiz sakin pek konuskan olmayan fakat samimi oldugum kisilerle herseyi konusan bir insanim. Öyle eglenen bir tip degilim daha cok kendi halimde daha cok tarih, kültürel, yeni seyleri kesfetmeyi seviyorumm. Biraz dengesizim ama mesela mutsuzken daha sonra keyiflenebiliyorum ve tam tersi.. kararsizim biraz vee azimli degilim pek kendime sabrim yok..

Sizce bana nasil karakterde bir insan olur? Yani kimlerle anlasirim? Benim gibi ayni sessiz sakin erkek istemiyorum daha cok biraz baskın karakterli fakat merhametli olmasini istiyorum ne istedigini bilen benide sekillendirecek olan.. ama bilmiyorum dogru mu acaba bu istegim.. sizce benim karakterime nasil bir kisilik yakisir?

Keşke herkes istediği kişilikte birini bulabilse. Biz ne desek boş. Yakışklı anlayışlı biraz baskın karakterli birini bul desek bulabilcek misin?
yani ileride beraber hayat kuracagim kisi nasil olursa anlasiriz gibisine sormak istemistim.. tabii ki haklisiniz keske istedigimiz hersey 4 4 lük olsa..

2 kere cok sevdim bir ergenken birde 2 sene evvel beni birakan kisiyi. sevdim birsey olmadi üzüldüm hep maalesef
Daha çok mantık evliliği düşünüyosun o zaman yoksa sevdiğin birinin nasıl biri olacağını ne yapacağını seçemezsinki bakarsın sevmişsin mantık evliliğiyse çevrendekilerden yardım alarak tanışma şansın var yani yayın yapacak halin yok böyle biri lazım diye kader kısmet hayırlısını iste Allahtan ben öyle yapıyorum hayırsızsa hayatımdan çıkar diyorum

insallah Rabbim hayirlisini versin. neyi istediysem veya sevdiysem sonunda hep üzüldüm artik ona biraktim istegimde kalmadi nede olsa hayirsiz seyler istiyorum

insallah Rabbim hayirlisini versin. neyi istediysem veya sevdiysem sonunda hep üzüldüm artik ona biraktim istegimde kalmadi nede olsa hayirsiz seyler istiyorum
En iyi seyler hiç beklemediğin zamanda olur diye bi söz varya oda doğru biz hemen istiyoruzki bunu sevdik olsun ama belki olmaması daha hayırlı

Sanki istedigin karakter deki erkegi siparis etme lüksüne sahipmis gibi bisii oldu bu soru
En iyisi akisina birakmak ve kendini tamamlama kendinle mutlu olma yollarini aramak.
Eger hayatinla kendinle barisik isen zaten dogru kisi karsina cikar

AHH AHHH KESKE ÖYLE KOLAY OLSAYDI
BENDE ISTERDIM ISINDE GÜCÜNDE DELIKANLI YUVASINA SAHIP CIKAN BI KOCAM OLSUN.
AMA NE OLDU? TAM TERSI OLDU SIMDI BOSANMA ASAMASINDAYIZ

Sanki istedigin karakter deki erkegi siparis etme lüksüne sahipmis gibi bisii oldu bu soru
En iyisi akisina birakmak ve kendini tamamlama kendinle mutlu olma yollarini aramak.
Eger hayatinla kendinle barisik isen zaten dogru kisi karsina cikar
evet haklisinizz cok dogru... :)

Sanki teninizin tonunu tarif etmişsiniz de size saç rengi önermemizi istiyorsunuz gibi olmuş.

Bırakın kapalı bir kutu olan karakteri insanlar fiziksel olarak kriter belirliyorlar da o bile geçer akçe olmuyor sevince, esmer seven sarıya vuruluyor, uzun isteyen kısaya vs.

Siz yeter ki doğru olun ve doğru yerde durun.

Zaten kişi kendini de paralasa, başka türlüsünü kabul etmemekte kararlı olduğu kanunlar da koysa kısmetinden kaçamıyor.

Bir yerde istediğin kişiyi evrene tarif etmeyle ilgili birşey okudum. Hoşuma gitti. Sonra çay demliyordum aklıma geldi. Kumral orta 170/180 boylarda kirli sakallı duygusal kibar vs vs tarif ettim. Bir hafta sonra o kişi nasıl tarif ettiysem aynı şekilde karşıma çıktı. Noktasına, virgülüne. Üstelik o beni buldu. Amaaa duygusal kısmını demeseymişim iyi olurmuş adam fazla duygusal çıktı. Ota b.ka alınıp durdu. En sonunda da başlamadan bitti.

Velhasıl boşver akışına bırak. Tam istediğin gibi biri gelse de mutlaka bir kusuru olacaktır.
Hayatın getirdiğini sevmek lazım diyordu, başaramadık biz
Umarım sen başarırsın...

Ay deneyeyim ben de. Yalnız sizden örnek alıp açık kapı bırakmadan yazmaya çalışacağım.

Sevgili evren,

Minimum 1.80 boyunda, kilolu göbekli değil ama vücuduna orantılı olarak biraz irice, tercihen geniş omuzlu ve abartılı olmayan kol yapmış, tercihen elleri-parmakları-yüzü-boynu hariç muhtelif yerlerinde dövmesi olabilir, zeki, esprili, uyumlu, kesinlikle hayvansever, kıskanç olmayan, düzgün bir işi gücü olan, benim kafa yapıma uygun, eğlenceli, bekar ve hali hazırda sevgilisi olmayan bir adam gönderir misin?

Teşekkürler, sevgiler,

Shot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…