- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
23,5 yasindayim :) Sessiz sakin pek konuskan olmayan fakat samimi oldugum kisilerle herseyi konusan bir insanim. Öyle eglenen bir tip degilim daha cok kendi halimde daha cok tarih, kültürel, yeni seyleri kesfetmeyi seviyorumm. Biraz dengesizim ama mesela mutsuzken daha sonra keyiflenebiliyorum ve tam tersi.. kararsizim biraz vee azimli degilim pek kendime sabrim yok..
Sizce bana nasil karakterde bir insan olur? Yani kimlerle anlasirim? Benim gibi ayni sessiz sakin erkek istemiyorum daha cok biraz baskın karakterli fakat merhametli olmasini istiyorum ne istedigini bilen benide sekillendirecek olan.. ama bilmiyorum dogru mu acaba bu istegim.. sizce benim karakterime nasil bir kisilik yakisir?
ilahi :))) güzel bir tarif oldu bakalım hamuru kabaracak mıAy deneyeyim ben de. Yalnız sizden örnek alıp açık kapı bırakmadan yazmaya çalışacağım.
Sevgili evren,
Minimum 1.80 boyunda, kilolu göbekli değil ama vücuduna orantılı olarak biraz irice, tercihen geniş omuzlu ve abartılı olmayan kol yapmış, tercihen elleri-parmakları-yüzü-boynu hariç muhtelif yerlerinde dövmesi olabilir, zeki, esprili, uyumlu, kesinlikle hayvansever, kıskanç olmayan, düzgün bir işi gücü olan, benim kafa yapıma uygun, eğlenceli, bekar ve hali hazırda sevgilisi olmayan bir adam gönderir misin?
Teşekkürler, sevgiler,
Shot.
cok tesekkür ederim :))Ah canım keşke herkesin gönlünden geçen olsa ama maalesefki yok!!
Kaderinde mutlaka biri var Allah hayırlısını versin de ötesini boşver!!
Yoksa buradan senin kişilik analizini yapıp sana şu uyar bu uyar demek çok saçma zira karşına kimin çıkacağını kestirmemiz mümkün değil. Sen iyisimi sana saygı duyup fikirlerine değer veren birini bulmaya bak yoksa hiç kimse mükemmel değil inan bana!!
paylastigin icin cok tesekkür ederim :)Bir yerde istediğin kişiyi evrene tarif etmeyle ilgili birşey okudum. Hoşuma gitti. Sonra çay demliyordum aklıma geldi. Kumral orta 170/180 boylarda kirli sakallı duygusal kibar vs vs tarif ettim. Bir hafta sonra o kişi nasıl tarif ettiysem aynı şekilde karşıma çıktı. Noktasına, virgülüne. Üstelik o beni buldu. Amaaa duygusal kısmını demeseymişim iyi olurmuş adam fazla duygusal çıktı. Ota b.ka alınıp durdu. En sonunda da başlamadan bitti.
Velhasıl boşver akışına bırak. Tam istediğin gibi biri gelse de mutlaka bir kusuru olacaktır.
Hayatın getirdiğini sevmek lazım diyordu, başaramadık biz
Umarım sen başarırsın...
benziyoruz sankı karakter olarak ben de okuyayım da belki faydası olur:)23,5 yasindayim :) Sessiz sakin pek konuskan olmayan fakat samimi oldugum kisilerle herseyi konusan bir insanim. Öyle eglenen bir tip degilim daha cok kendi halimde daha cok tarih, kültürel, yeni seyleri kesfetmeyi seviyorumm. Biraz dengesizim ama mesela mutsuzken daha sonra keyiflenebiliyorum ve tam tersi.. kararsizim biraz vee azimli degilim pek kendime sabrim yok..
Sizce bana nasil karakterde bir insan olur? Yani kimlerle anlasirim? Benim gibi ayni sessiz sakin erkek istemiyorum daha cok biraz baskın karakterli fakat merhametli olmasini istiyorum ne istedigini bilen benide sekillendirecek olan.. ama bilmiyorum dogru mu acaba bu istegim.. sizce benim karakterime nasil bir kisilik yakisir?
ama "iyi seyler bir anda olur,bu kadar bekletmez" diye bir soz de varEn iyi seyler hiç beklemediğin zamanda olur diye bi söz varya oda doğru biz hemen istiyoruzki bunu sevdik olsun ama belki olmaması daha hayırlı
bi eksik gerken hersey istediğin gibi ama sadece bi eksiğimi var herşey dörtdörtlük olamazpaylastigin icin cok tesekkür ederim :)
biliyor musun bende icimden gecirdigim özelliklerde kisilerle tanistim ama hep bi yani eksik cikti ve olmadi icime yine de sinmedi. o yüzden artik icimden gecenlere dahi dikkat etmeye calisiyorum sasirdim kaldim neyi istesem neyi sevsem pek iyi olmuyo o nedenle akisina biraktim umarim herseyin hayirlisini gönlümüzde sever
diyelim ki karakteri uygun ama dis görünüsü hosuna gitmiyo yada onuda gectim bir türlü olmuyo olmayacak olanbi eksik gerken hersey istediğin gibi ama sadece bi eksiğimi var herşey dörtdörtlük olamaz
tühhhhTam sana gore biri vardi elimde ama az once verdik onu ablacim inan
dış görünüş ne herkesi allah yarattı önemli olan kalbinin güzel olması senin güzelliğin hep aynımı kalacak kidiyelim ki karakteri uygun ama dis görünüsü hosuna gitmiyo yada onuda gectim bir türlü olmuyo olmayacak olan
aradigim cevap buydu iste cok tesekkür ederim :)))) arastirayim cok sagolunİnsan kaynaklarindaki 4 temel karakter vardır.
Sen "barışçıl-soğukkanlı" tip olabilirsin.
Bu tipler "güçlü-klorik" karakterli kişilerden etkilenirler ve anlaşırlar.
Araştırabilirsin istersen.
Ay deneyeyim ben de. Yalnız sizden örnek alıp açık kapı bırakmadan yazmaya çalışacağım.
Sevgili evren,
Minimum 1.80 boyunda, kilolu göbekli değil ama vücuduna orantılı olarak biraz irice, tercihen geniş omuzlu ve abartılı olmayan kol yapmış, tercihen elleri-parmakları-yüzü-boynu hariç muhtelif yerlerinde dövmesi olabilir, zeki, esprili, uyumlu, kesinlikle hayvansever, kıskanç olmayan, düzgün bir işi gücü olan, benim kafa yapıma uygun, eğlenceli, bekar ve hali hazırda sevgilisi olmayan bir adam gönderir misin?
Teşekkürler, sevgiler,
Shot.
yani ileride beraber hayat kuracagim kisi nasil olursa anlasiriz gibisine sormak istemistim.. tabii ki haklisiniz keske istedigimiz hersey 4 4 lük olsa..
Aptal hissettireceğini pek sanmıyorum, zeka her şeyin temeli. Espri anlayışından oyun oynamaya bile zeka çok önemli.Evren amcaya mesajin cok tatli.
Ama cok eksikler var.
Zeki demissin; belkide zekasindan dolayi senin kendini aptal hissetmeni sagliycak.
Kiskanc olmayan demissin; belkide mesebi genis olucak sokaktaki laf atana bile " ne varki bunda" diycek.
Boyle liste uzar gider.
"Siz bilemezsiniz sizin icin ne hayirli vede ne ser, yanlisca Allah bilir".
O yuzden ben senin yerinde olsam en guzeli ellerimi semaya acip dua ederdim.
"Allahim bn bilmiyorum, sen biliyosun. Beni benden daha iyi taniyan bitek sensin, sen benim icin en hayirli es adayini, en hayirli anda, en hayirli yerde karsima cikar, amiinn".
Ayrica hayirli es( demek oluyoki senin icin en hayirlisi, seni tamamlayan, sana iyi gelen) icin dualar var. Okuyabilirsin. Bende hayirlisi kisiyi karsima cikarmasi icin dua etmeyi kafaya koymustum. Unuttum telastan bu gunler. Tekrae baslyim bu vesileyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?