• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana el kaldırdı..sonrada...

Bir de insanlar eşlerini neden aldatıyor ben her haltı yerim ama sen benimle birlikte olmazsan küsersen aldatışmayı hak edersin, e sen de başkasına git madem sevgi ara insanlık ara

şuan hala agliyorum.hic iyi degilim.dün gece eşimle tartiştik.konu önemsizdi.ama o kadar cok sinirliydiki.git yat lütfen seni çekemem dedim.üstüme yürüdü elini kaldirdi.ama vurmadi..bu aralar kendi ailesinin sorunlarini cok takiyor kafaya..bence piskolojisi cok bozuldu..o öyle davraninca bende cok üzüldüm.bugün mesafeliydim ona karsi.ama o benle birlikte olmak istedi.bende red ettim.çildirdi birden nasil bagiriyo bana.bu böyle yürümez dedi..bende dün gece bana elini kaldirdin.bugün hic bisey olmamiş gibi davranamam sana kusura bakma dedim.suan konusmuyoruz ayri odalardayiz.haksizmiyim allah aşkina ya...

Çok haklısınız hatasını anlayana kadar tavrınızı koyun ama sorunlarında da yanında olduğunuzu hissettirin ki acısını sizden çıkarmak yerine omuz omuza atlatın durumu

Tabi canım her türlü hıyarlığı yapıp sonra sevişesim geldi gel beni memnun et diyince makbul olan mı oluyor. Böyle olacağına hiç değilse küs olsa daha iyi, çok iğrenç problemler duruyor barışma yok adam ne peşinde
e canım hemen atlayacak değiller ya birbirlerine :)
Tabi canım her türlü hıyarlığı yapıp sonra sevişesim geldi gel beni memnun et diyince makbul olan mı oluyor. Böyle olacağına hiç değilse küs olsa daha iyi, çok iğrenç problemler duruyor barışma yok adam ne peşinde
adam öküz değilse hemen o iş olmazdı herhalde önce konuşulurdu gerisi sonra...
aralarına elle tutulur bir şey yok boş yere sinir stres...el kaldırmak kötü elbette ama sadece kalktı...eğer birdahaki sefer o el başka şekilde inerse o zaman ne yapsa haktır..

3 yillik evliyiz..evet ailesinin probleri var cani ona sıkılıyor.ama bende taş degilim.benimde duygularim var.bide ben kabul etmeyince..ne dese begenirsin.insanlar eşlerini neden aldatiyor işte bundan diyor.bende dedimki git gec kaldin..sende yap.. aglamaktan bi hal oldum ya.cok kirici...yazik ona emeklerime...
ne kdr düşüncesiz ve bencil bir eşin var, bu böyle yürümez diyor bir de, evt bu böyle yürümez deseydin.
bence taviz verme hatasını anlayana kdr özür dilemek zorunda.

Bence yüz vermeyip kapris yapmak yerine sakince konuşmayı deneyebilirsiniz .
Sıkıntını anlıyorum , üzülünce elimden bir şey gelmiyor ama destek olmaya çalışıyorum
Sen beni o kadar kırdıktan sonra ruhsuz bir şekilde seninle yakınlaşmak istemiyorum bu duygusal bir şey , vazife değil diye yapıcı konuşursanız etkili olur bence

ya adam hem el kaldırsın sonra da sevişelim barışalım, oldu, sinirle kalmış olan o el bir gün iner de, maksat belli çünkü

Back
X