• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"bana erkekligimi hissettirmiyorsun"

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
Merhabalar,

sevdigim adam bugün bana bu cümleyi kullandi.

Olay su:
Bi konu hakkinda bana uzun süredir baski kuruyor, üsteliyor ve beni bunaltiyor. Defalarca "hayir" dememe ragmen yine de hergün söylüyor. Ben de ona huyumu suyumu bilmesi ve ona göre davranmasi icin dedim ki "bana baski kurma, ben bisey icin hayir diyorsam o hayir diye kalir, üstelemen beni sadece kendinden uzaklastirir ve bunaltir".
Arkadaslar yine de anlamiyor, cok basit bir konu aslinda, ufak bisey istiyor benden ama benim icimden gelmedigi icin ben her seferinde hayir diyorum. ISTEMIYORUM, anlamiyor.
Bugün yine bu konu hakkinda tartistik, ben artik dayanamadigimi, ona daha kac kez anlatmam gereketigini sordum. O da bana yukardaki cümleyi kullandi. Erkeklik istedigini yaptirmak midir?
Ne demek istedigini sordum ve örnek vermesini istedim, bana diyor ki "sana mesela git elini yüzünü yika, sakinles diyorum, hayir diyorsun" diyor. Ama yüzümü yikayip sakinlesmek istemiyorum belki?

Bugün ona cok bagirdim beni bunalttigi icin, ama anlamiyor, hicbir sekilde anlamiyor ya, hayir diyorum, sus diyorum, konuyu degistiriyorum ama beni cileden cikarmayi beceriyor her seferinde.

Siz söyleyin, ben mi haksizim? Birine erkekligini nasil hissettirir insan? Siz eslerinize, sevgililerinize nasil hissetiriyorsunuz? Acaba bu cümleyle ne demeye calisti?

Isrardan hic ama hic hoslanmam.. Bu sebeptendir ki, bu tarz konulari dinlerken okurken bile daralma geliyor uzerime.. Saygidan, ortak kararlardan haberi yok sanirim bu beyefendinin.. Sayılmayı, sevilmeyi yalnizca "dedigini yaptirmak" ile mi ölçüyor?
Kompleks ve ego diyorum ben buna, ikisi bi arada oldu mu cok fena oluyor.. Boyle yaparak olan saygiyi kaybediyorlar ama bunun farkinda bile degiller..

erkeklik = lafını geçirmek ona göre. yanlış anlamadım demi?
o istedi diye herşeyi yapmak zorundasınız yani ona göre. bu ego tatmini veya evde babasına bişey diyemiyo gelip size krşı böyle davranıyo.

bi bitmediler

Ben de öyle anladim. Defalarca istemedigimi söyledim. Ama anlamiyor. Tamam, o da hakli, yani istedigi sey cidden büyütülecek bir konu degil ama BEN ISTEMIYORUM, anlamak bu kadar zor mu? Icimden gelse ve istedigi seyi öyle yapsam daha anlamli olmaz mi? Ama anlamiyor ya, her gün ayni seyi söyleyip duruyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Isrardan hic ama hic hoslanmam.. Bu sebeptendir ki, bu tarz konulari dinlerken okurken bile daralma geliyor uzerime.. Saygidan, ortak kararlardan haberi yok sanirim bu beyefendinin.. Sayılmayı, sevilmeyi yalnizca "dedigini yaptirmak" ile mi ölçüyor?

Aynen, ben de öyle. Baskidan asla hoslanmam bunu zaten ona söyledim, „bak ben baskiya, darlanmaya gelemiyorum, bagirip cagiriyorum, kabuguma cekilip günlerce görüsmek istemiyorum, cok kolay insanlardan soguyabiliyorum, beni seviyorsan beni darlama“ dedim, tamam dedi ama yine de yapiyor.

Sabah cok kötü bagirdim ona, yeter laftan anlamiyor musun diye, beni canavara dönüstürdü cok kötü oldum, ama anlamiyor. Bagirinca da kendimi cok kötü hissediyorum. Bagirmamak icin kendimi her seferinde turuyorum ama en sonunda patliyorum, benim sabrim da sinirli maalesef, insanim bende.

sen istemiyorsaniz niye evlendin adam senin iyiliği için yapıyo. madem öleyse benden önceki yorum yapan kişinin dediği gibi yapın

Erkekliği, bir kadın üstünde iktidar kurmak zannediyor herhalde. Zavallı bir durum. İnsan gibi hissetmen bana yeter, erkek gibi hissedip hissetmemen de kendi içinde çözmen gereken, başka biriyle ilgisi olmayan bir sorun bence derdim ben olsam.

Eşime, erkekliği pohpohlansın, egosu şişsin diye tek bir şey yapmadım 10 yıldır. Ben neysem, o da o. Eşitiz. İsteklerimizi elbette söyleriz ama baskıymış, ısrarmış, öyle şeyler yok bizde. Kimse kimsenin kölesi değil neticede.

isteği yazmadığınız için varsayımsal bir yorum yapacağım.

istediği şey cinsellikle alakalı bir şey mi? eğer cinsellikte onun istediği gibi davranmıyor, istediği şeyleri siz istemiyorsunuz diye hiç yapmıyorsunuz kötü hissetmiş olabilir. açıkçası böyle bir durumda “erkekliğimi hissedemiyorum” cümlesi anlaşılabilir olabilir.

fakat durum cinsellikten ya da bu tarz meselelerden alakasız, apayrı bir şeyse ve sırf siz onu dinlemiyorsunuz diye hissedemiyorsa, onun “erkeklik” anlayışı sözünü dinletmekle oluyorsa; o zaman siz haklısınız. saçma sapan bir ataerkillik oluyor bu. geri adım atmayın.

Ben özel bir caba sergilemiyorum- erkek oldugu icin kendinide öyle hissediyor- ne yani onun erkekligi senin iki dudaginin arasindamiymis?
Pahhh- seninki baya baya cosmus.

Merhabalar,

sevdigim adam bugün bana bu cümleyi kullandi.

Olay su:
Bi konu hakkinda bana uzun süredir baski kuruyor, üsteliyor ve beni bunaltiyor. Defalarca "hayir" dememe ragmen yine de hergün söylüyor. Ben de ona huyumu suyumu bilmesi ve ona göre davranmasi icin dedim ki "bana baski kurma, ben bisey icin hayir diyorsam o hayir diye kalir, üstelemen beni sadece kendinden uzaklastirir ve bunaltir".
Arkadaslar yine de anlamiyor, cok basit bir konu aslinda, ufak bisey istiyor benden ama benim icimden gelmedigi icin ben her seferinde hayir diyorum. ISTEMIYORUM, anlamiyor.
Bugün yine bu konu hakkinda tartistik, ben artik dayanamadigimi, ona daha kac kez anlatmam gereketigini sordum. O da bana yukardaki cümleyi kullandi. Erkeklik istedigini yaptirmak midir?
Ne demek istedigini sordum ve örnek vermesini istedim, bana diyor ki "sana mesela git elini yüzünü yika, sakinles diyorum, hayir diyorsun" diyor. Ama yüzümü yikayip sakinlesmek istemiyorum belki?

Bugün ona cok bagirdim beni bunalttigi icin, ama anlamiyor, hicbir sekilde anlamiyor ya, hayir diyorum, sus diyorum, konuyu degistiriyorum ama beni cileden cikarmayi beceriyor her seferinde.

Siz söyleyin, ben mi haksizim? Birine erkekligini nasil hissettirir insan? Siz eslerinize, sevgililerinize nasil hissetiriyorsunuz? Acaba bu cümleyle ne demeye calisti?
Adam sizden anormal bişey istememiş. Mesela yüzünü yıka sakinleş dediğinde ısrarla hayır diyosunuz. Tamam ısrar kötü ama sizde biraz inatçısınız sanki

Devamlı gündeme gelen o minnak sorun ne ise ona göre yorum yapmak isterim.
Öbür türlü çok genel olur. Bu konuyu nereye çekersen oraya gider.
Sevgilinizin neyi ısrarla istediğini yazmamak size kalmış. Ben konuyu bu şekilde hiç yorumlayamam valla:KK45:

Back
X