bana eşilk etcek biri lazım

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
kızlar sacma mantıksız anlamsız gelecek ama bu akşam bana eşilk etcek bayan arkadaş lazım..bir yemeğe davetliyim...çok sacma oldu ama..tek başına medeni cesaretim yok..büttün arkadaşlarım evli...

Kıvanç datlutuğ ve benzeri bi yaguşuklu bu teklifi yapsa uçağa atlayıp şu dakka gelmezsem zebani değilim :78:

Ama sen kadınsın şansın yok şekerim

tanıdığın birinin davetine gitmeye cesaretin yok

ama o yemeğe internetten bulduğun hem de daha önce hiç muhabbetin olmadığı birisi ile gitmeye cesaretin var

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten hıc tanımadıgın ınsanlarla karsılasabılcek kadar cesaretın var ise , yalnız basına yemege gıdecek kadarda kendıne guvenen biri olman gerekir..

tezatlık var..

Kendi cinsimden bana ne zarar gelebilirki...

reel hayatta oturup konuşacak kadarf tanımadığın insanlara pek güvenme canım... benden tavsiye.. illaki vardır bi bkar arkadaşın. ona teklif et .gittiğin davetten neden çekiniyorsun ben onu da anlamadım gerçi :44:

paşakapısı cezaevine giderek hem cinslerinden ne gibi zararlar gelebileceğini öğrenebilirsin

sen gazete okuyup haber dinlemiomusun..
ben ya erkeksem, sana desemki ben gelicem bulusalım.
yada ben ya böbrek mafyasına mensup bi kadınsam.. seni beklediğim yerde de teşkilat bekliycekse..

bence sen kendine güvenini topla, o davete yalnız git . emin ol daha güvenli olacaktır senin için.

hakkaten dediğin gibi oldu sacma mantıksız anlamsız geldi.
bu nasıl bi çelişkidir. arkadaşlarının hepsi evli diye medeni cesaretin yok.ama yabancı birine birlikte gitmeyi teklif etme cesaretin var. bu mantığa anlam veremedim açıkcası. daha önceki yazılarınıda okudum annelerimizi buluşturalım falan gibi yazıların var.sanırım yabancı insanlarla buluşma merakın var. ve yaşınızda küçük değil ki..bunu ergenlik çağındaki biri yazsa bi derece anlıcam.sizin yaşınızdaki birinin mantıklı düşünebiliyo olması lazım.valla çok enteresan...

Son düzenleme:
konu fake ..
yada arkadaş canı sıkıldıgı için dalga gecıyor , zira sureklı 5 yasındakı cocuk gb aynı cumlelerı tekrarlıyor.

arkadaşım sen anneleride buluşturmaya kalkmışsın bir ara...

yoksa sen mi burdan birilerini düşürmeye uğraşıyorsun?

ne iş anlamadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…