- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.008
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Hayır işlerine gelmiyor parayı vermek. Bizimkiler de böyle.Sana aldilarsa sen almalısın kirayı da. Borcum var de iste niye paragöz olasın ki? Sırf evlen diye yapıyorlar. İstemekten çekinme.
Ama öyle olsa diger kardeslerimle boyle sorun olmadı kendi oturacakları evleri aldılar. Ayriyetten kendi kaldiklari evde onlara ait.Hayır işlerine gelmiyor parayı vermek. Bizimkiler de böyle.
Sana aldilarsa sen almalısın kirayı da. Borcum var de iste niye paragöz olasın ki? Sırf evlen diye yapıyorlar. İstemekten çekinme.
Katkı derken gercekren cok cuzi bir miktar 50-60 bin falan yaptım. O yuzden sanki kirssini istersem yuzsüzlük mü olur diyorum . Sadece bir anda hazifliksiz yakalandıgım icin cok zorlanıyorjm.Saçma. Kirasını istediğini söyle.
Ya genel olarak tam kapstiyorum sürekli bir seyler cikiyor dirdır dinlemek istemedigim icin soylemiyorum. Hayır daha geç yasla alakası yokNe borcunuz var haberleri olmadığı için kirayıda birikim yapmayacağınızı düşünüp sizin yerinize yapıyorlar. Size diğer kardeşlerinizden daha erken yaşta mı alındı bu ev peki?
Atanana kadar sen atan bizi de kurtar dediler. Sürekli bu psikoloji ile okudum yetiştim meslek sahibi oldum. Meğersem hayatta kendim için hiçbir şey yapmamışım...Ne münasebet ya. İste kirasını. Bu kadar parasını seven de çocuk yapmasın yani.
Senin üzerine mi alındı? Eğer öyleyse iste zaten verdikleri bu zamana kadar kirayla gelmiştir.Ama öyle olsa diger kardeslerimle boyle sorun olmadı kendi oturacakları evleri aldılar. Ayriyetten kendi kaldiklari evde onlara ait.
Katkı derken gercekren cok cuzi bir miktar 50-60 bin falan yaptım. O yuzden sanki kirssini istersem yuzsüzlük mü olur diyorum . Sadece bir anda hazifliksiz yakalandıgım icin cok zorlanıyorjm.
BIri evliydi öbürü değildi. Böyle bir sartta koymadılar.Genelde kore dizilerinde olur. Kızlarının bir an önce evlenmesini isteyen aile ya şirketten pay alması ya da mirastan faydalanabilmesi içim evlenmesini istersonra kızımız sadece formalite olsun diye bir aday bulur, anlaşmalı olacaktır. Ama sonra aşık olurlar....
Konuya dönecek olursak, Diğer kardeşler ev alındığında evli miydi? Baştan böyle bir şey söylendi mi.
Hepsinin dışında ne güzel işmiş yahu, keşke bana da ev alsalar
Benim üzerime değilSenin üzerine mi alındı? Eğer öyleyse iste zaten verdikleri bu zamana kadar kirayla gelmiştir.
Diğerleri kimin üzerine alınmışBenim üzerime değil
Ya msriflikten değil tam borcum bitiyor pat ev tasiyorum pat ucak bileti aliyorum pat ekstra hic hesapta olmayan bir sey cıkiyor bir de petim var o da aniden hastalaninca epey masraf gidiyor. Mesela ben o parayla bir sure borclarimi kapatip ceyiz almak yerine altin yapmayi düsünuyordumSana ev alınmış çok cüzi bi katkıyla ev sahibi olmuşsun. Harcamaları dengeleyemediğin için zora girmişsin, elindekinden de olma ye senin için biriktirmeye başlamışlar. O kirayı alsan yok olur bence. Gideri dengelemeye çalışın derim farkı farkederlerse kira yönetimini size devrederler
Diğer kardeşlerin üzerine mi evleriBenim üzerime değil
kendi uzerlerine onlarda fark yokDiğerleri kimin üzerine alınmış
ay böyle bir dizi önerir misiniz konudan bağımsız çıtır çerez bir dizi izlemek istiyorumGenelde kore dizilerinde olur. Kızlarının bir an önce evlenmesini isteyen aile ya şirketten pay alması ya da mirastan faydalanabilmesi içim evlenmesini istersonra kızımız sadece formalite olsun diye bir aday bulur, anlaşmalı olacaktır. Ama sonra aşık olurlar....
Konuya dönecek olursak, Diğer kardeşler ev alındığında evli miydi? Baştan böyle bir şey söylendi mi.
Hepsinin dışında ne güzel işmiş yahu, keşke bana da ev alsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?