Bana fal bakmak isteyen aslanlar, hayallerimin erkeğinin kahvesi burda :))))

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.832
En iyi cevaplar
1
241.372
898

Vaaaaaay arkadaş bu ne iş,ağzım açık kaldı Takdir ettim mi desem ya hayran kaldım mı desem durumu nasıl yorumlasam bilemedim, ilk defa hoşlandığı erkeğin kahvesini kapanı duyuyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH,ALLAH gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Olaya yeni bir boyut getirmeye karar verdim.......yanı yıllardır kendi içtiğim kahveden hiçbir halt çıkmadı, en azından adamınkini kapıp ne zihniyette olduğunu öğreneyim dedim fena mı Çakal mıyım neyim

İyi yapmışsın, belki de senin kaderin bu adamın kahvesinde saklı,belki de ALLAH bunun için onun kahvesini kapmak için şans yaratmış, bilemeyiz ki Hey ALLAH-ım ya hayat mücizelerle dolu

İyi yapmışsın, belki de senin kaderin bu adamın kahvesinde saklı,belki de ALLAH bunun için onun kahvesini kapmak için şans yaratmış, bilemeyiz ki Hey ALLAH-ım ya hayat mücizelerle dolu

Bilemedim be kuzum bence çok salak bir adam Olursa ekime kadar , olmazsa s....e kadar diyorum bu konu hakkında

Bilemedim be kuzum bence çok salak bir adam Olursa ekime kadar , olmazsa s....e kadar diyorum bu konu hakkında

Salaklığını acaba sarışın olduğuna mı yozsan, bende bilemedim şimdi Şaka bir yana hayırlısı her neyse o olsun, belkide hiç senin dengin değil olmaması olmasından daha iyi, ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…