Bana fal bakmak isteyen aslanlar, hayallerimin erkeğinin kahvesi burda :))))

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.827
En iyi cevaplar
1
241.348
898
İşyerinde iş arkadaşımdan hoşlanıyorum dostlar.........sarışın , uzun boylu , açık tenli. Ben de kahve dalgalı hacimli saçlı ve buğday tenliyim. Onun içtiği finccanı kaptım ehehehhe buyrun :1:

Eki Görüntüle 803761 Eki Görüntüle 803762 Eki Görüntüle 803763 Eki Görüntüle 803764 Eki Görüntüle 803765 Eki Görüntüle 803766

Vaaaaaay arkadaş bu ne iş,ağzım açık kaldı :D Takdir ettim mi desem ya hayran kaldım mı desem durumu nasıl yorumlasam bilemedim, ilk defa hoşlandığı erkeğin kahvesini kapanı duyuyorum hadi hayırlısı İNŞALLAH,ALLAH gönlüne göre versin :16: :16: :16: :52: :52: :52:

Son düzenleme:
Olaya yeni bir boyut getirmeye karar verdim.......yanı yıllardır kendi içtiğim kahveden hiçbir halt çıkmadı, en azından adamınkini kapıp ne zihniyette olduğunu öğreneyim dedim fena mı :1: Çakal mıyım neyim :27:

Olaya yeni bir boyut getirmeye karar verdim.......yanı yıllardır kendi içtiğim kahveden hiçbir halt çıkmadı, en azından adamınkini kapıp ne zihniyette olduğunu öğreneyim dedim fena mı :1: Çakal mıyım neyim :27:

İyi yapmışsın, belki de senin kaderin bu adamın kahvesinde saklı,belki de ALLAH bunun için onun kahvesini kapmak için şans yaratmış, bilemeyiz ki:27: Hey ALLAH-ım ya hayat mücizelerle dolu :16: :52:

İyi yapmışsın, belki de senin kaderin bu adamın kahvesinde saklı,belki de ALLAH bunun için onun kahvesini kapmak için şans yaratmış, bilemeyiz ki:27: Hey ALLAH-ım ya hayat mücizelerle dolu :16: :52:

Bilemedim be kuzum bence çok salak bir adam :1: :1: :1: Olursa ekime kadar , olmazsa s....e kadar diyorum bu konu hakkında :1:

Bilemedim be kuzum bence çok salak bir adam :1: :1: :1: Olursa ekime kadar , olmazsa s....e kadar diyorum bu konu hakkında :1:

Salaklığını acaba sarışın olduğuna mı yozsan, bende bilemedim şimdi :1: :1: :1: Şaka bir yana hayırlısı her neyse o olsun, belkide hiç senin dengin değil olmaması olmasından daha iyi, ALLAH herkesin gönlüne göre versin :-)

Back
X