merhaba benimle yasıt olanlar ve ablalarım hiç noktalama işareti olmadan konuya gireceğim lütfen ne yapmalıyım bana yardım edin şimdi ben bazı olaylar yaşadım çok büyük üni okumadım cunku hayalim büyük tıp okumak kapasitem var her seyi anlayabiliyorum ama eskiden bana yapılan yanlıslar hatalar geliyo bunalıma giriyorum yasadıgım zorluklar birden icsel sıkıntıya bunalıma giriyorum ama cidden tıp okumayı cok istiyorum en büyük hayalim ama evdeki sorunlar asla bitmiyor kimseden para isteyemem annem hariç yalnızım 2 abim var zaten kendilerine hayrı yok part time calısma desen olmaz cunku gireceğim tıp fakultesinin sıralaması yuksek ama iyi yönden var ücretsiz dershaneye aldılar beni pazartesi baslıyor annemin engelli maası var sadece 2 abimde calısıyo ama diğeri engelli kendi ihtiyaçları diğer abim hiç yardım etmiyor lütfen ben ne yapabilirim kafayı yemek üzerindeyim kendimi yükmüş gibi hissediyorum yol ve kitap param cıksa yeterli cok bunalımdayım siz bana akıl verir misiniz lütfen kusura bakmayın bu saatte yazdım eger yazarsanız cok sevinirim herkese mutlu görünmekten bıktım icimde fırtınalar kopuyor akıl verirseniz cok sevinirim