bana fikir verin..

selamlar arkadaşlar... size bu konuyu açma nedenim şu ben haklımıyım? haksızmıyım?
hiç çekinmeden yazın ve bana yardım edin.
öncelikle ben malatyalıyım eşim ise ordulu.
ben memleketimi ve akrabalarımı çok severim gıdınce o kadar iyi ağırlarlarki tek hayalim eşimle malatyaya gidip
o sıcak insanları göstermek.
ama :( eşimin ailesi kesınlıkle istemiyor.
bi kere gecen kış lafını ettim gitmek istedıgımın gönülleri olmadı.
sonra bu sene ocak ayında kışın. akrabalarım gelmişti
eşim bana söz verdi 'kuran çarpsın' gidecegiz dedi.
bende umutla bekledim.
ağustosun sonunda dedemler beklıyor dedem eşimi cok sevdi
e bende halıyle gıtmek cok ıstıyorum
lakin nerdeyse 40 gun kaldı eşim ailesine daha konuyu açmadı
az önce aradım ne zaman dyeceksın dedim?
bayramdan sonra demezmi?
bayramdan sonra zaten bız gıdecegız o zaman babası dıyecek neden onceden demedın!
bu kadar saf ve masum bir istegım için ne acılar cekıyorum bılemezsınız cok mutsuzum.
memleketime eşimle gidemıyorum valla ağlycam
bu kaynanalar kayınbabalar neden boyle ya vallahi bıktım .
eşim babasıyla calışıyor o yuzden ondan izin alması lazım
nasıl konuyu acalım ne yapalım lütfen akıl verin
şu düştüğüm duruma bakın ya sanki buyuk bırsey ıstıyorum cok mutsuzum

eşinde hata..evlı barklı adam aılesıne hesap mı verıyor??

Eşin gelmek istiyor mu onu anlamadım yalnız...Ailesini bahane ediyor olmasın ?

Bence istemiyorsa zorlama, kimse kimsenin memleketine gitmek tüm sülalesi ile tanışmak zorunda değil.

selamlar arkadaşlar... size bu konuyu açma nedenim şu ben haklımıyım? haksızmıyım?
hiç çekinmeden yazın ve bana yardım edin.
öncelikle ben malatyalıyım eşim ise ordulu.
ben memleketimi ve akrabalarımı çok severim gıdınce o kadar iyi ağırlarlarki tek hayalim eşimle malatyaya gidip
o sıcak insanları göstermek.
ama :( eşimin ailesi kesınlıkle istemiyor.
bi kere gecen kış lafını ettim gitmek istedıgımın gönülleri olmadı.
sonra bu sene ocak ayında kışın. akrabalarım gelmişti
eşim bana söz verdi 'kuran çarpsın' gidecegiz dedi.
bende umutla bekledim.
ağustosun sonunda dedemler beklıyor dedem eşimi cok sevdi
e bende halıyle gıtmek cok ıstıyorum
lakin nerdeyse 40 gun kaldı eşim ailesine daha konuyu açmadı
az önce aradım ne zaman dyeceksın dedim?
bayramdan sonra demezmi?
bayramdan sonra zaten bız gıdecegız o zaman babası dıyecek neden onceden demedın!
bu kadar saf ve masum bir istegım için ne acılar cekıyorum bılemezsınız cok mutsuzum.
memleketime eşimle gidemıyorum valla ağlycam
bu kaynanalar kayınbabalar neden boyle ya vallahi bıktım .
eşim babasıyla calışıyor o yuzden ondan izin alması lazım
nasıl konuyu acalım ne yapalım lütfen akıl verin
şu düştüğüm duruma bakın ya sanki buyuk bırsey ıstıyorum cok mutsuzum

e canım eşin babasının huyunu biliyor da gitmenize yakın gideceğinizi söylicekmiş. sen de yazmışsın gitmememiz için elinden geleni yapar diye. ne kadar geç öğrenirlerse o kadar iyi olur, müdahale etme zamanları kısıtlanır. eşin de sana söz vermişse sözünden dönmeyeceğine inanıyorsan içini ferah tut. eş,ine karşı da daha söyle faln diye üsteleme bence, sıkarsın eşini. bu arada biz ilk evlendiğimiz sene eşimin ailesi de benimkiler de gurbetti. annem yalnız bir kadın ve bir bayramdaydı yanlış hatırlamıyorsam anneme memlekete gittik. eşim bahçede tel.de annesiyle konuşuyor, diyor ki anne biz de antalyada tatildeyiz:52: adam saklıyor annemin yanına geldiğiöizi 1000 km uzaktaki ailesinden, neymiş nlara gitmedik diye kırılırlarmış. hah hah ölür müsün öldürür müsün!!!hem de k.validemin hem eşi hem tüm çocukları yanında, benim annem ie yapayalnızken eşim annesine diyemiyor anne k.validem yalnız, geçen bayram sizdeydik bu bayram ondayız diyemiyor da tatilde olmak çok daha normalmiş gibi tatildeyiz diyor. ben de krizlere girmiştim o zaman. tabi annemin yanında olduğumuzu ertesi gün k.valideme söylemiştim, oğlun sana demek istemedi nedenini anlamadım ama annecim keşke sizin yanınıza da gelebilsek bırt zırt demiştim. bana ne yaa, ben üzülüp daralcağıma onlar üzülsün. HAKLI OLAN BİZİZ CANIM. sen hiç takma, inşallah eşin sözünden dönmez de gidersiniz memlekete. seni çok iyi anlıyorum. eş dost akraba bir yana, ben ölmüş babamın mezarına gidemedim diye deliriyorum buralarda. seni çok ii anlıyorum. şimdiden hayırlı yolculuklar size:)))

Allah kolaylık versin.Eşinin ailesinin korkusu ya oğlumuz hanım köylü olursa.Bencillik yapıyorlar...

Çocuk gibi izin almak zorunda mı..İs babasının ne güzel iste idare etsin ogluda biraz kafasıznı dinlesin..Esinin ailesinde degil esinde hata..Karısıyla bir yere gitmek icin izin mi alacak koca adam evli barklı..Cok ilginc..

Back
X