Evlilik yanlış mı acaba?

Valla uzakta olsalardı daha fena, yatıya gelir, haftalarca kalırlardı, ya da siz gittiğinizde onlarda kalmak zorunda kalırdınız. Bizim gibi. Şimdi en azından gelip gitme olsa bile gece herkes kendi evine gidip yatıyor. Siz görüşmeyi minimuma indirin. İşiniz olsun vs eşiniz görüşsün. Bir de cimriliklerini boşverin, onlara muhtaç değilsiniz. Eleştirilerini de boşverin, he he evim çok pis deyin susturun. Verici olmayın. yaranmaya da çalışmayın. Ne olacak en kötüsü "kötü gelin" derler. Derlerse desinler alan almış, alan memnun.
Keşke kendileri görüşmek istemese keşke mecburiyetten zorla görüşüyoruz....

Ailesiyle neden görüşmek zorundasın?
Eşin okadar iyiyse ailesiyle sinir çizmeyide biliyodur.
Sen ailesinden herkesi engelle görüşme.
Eşin görmek istiyorsa kendi gitsin.
Çocuk senle eşinin arasında birşey milleti ilgilendirmiyor.
Watsap gruplarından cıktım. Face instagram cıkardım....

Siz bir bahaneler bulun, müsait olmayın, mümkün olduğunca az görüşün. Ama sallamayın yani vurdumduymaz olun, kendinize yazık.
Annem öz mü öz annem senin gibi sana yazık demedi. Bana şunu dediler dedim aman boşver sen ses çıkarma dedi. Beni sürekli baştan savdı beni hiç anlamak istemedi çünkü boşanırsam başına kalıcam diye...

Valla uzakta olsalardı daha fena, yatıya gelir, haftalarca kalırlardı, ya da siz gittiğinizde onlarda kalmak zorunda kalırdınız. Bizim gibi. Şimdi en azından gelip gitme olsa bile gece herkes kendi evine gidip yatıyor. Siz görüşmeyi minimuma indirin. İşiniz olsun vs eşiniz görüşsün. Bir de cimriliklerini boşverin, onlara muhtaç değilsiniz. Eleştirilerini de boşverin, he he evim çok pis deyin susturun. Verici olmayın. yaranmaya da çalışmayın. Ne olacak en kötüsü "kötü gelin" derler. Derlerse desinler alan almış, alan memnun.

Geçirin bir cinnet aileye karşı küsün konuşmayın. Bu kadar kendinizi sıkıp uzmenize gerek yokki. Esinizde sürekli arada kalmaktan kurtulur. Ama eşiniz ne kadar iyi deseniz de bu zamana kadar bir dengeye oturtamamis aileye karşı sizi savunmamis demekki
Eşim de savunma diye bir şey yok bana der hep bana laf sokuyorlar ama adam bir kerecik olsun da arkamda olmadı.

onlar bilerek dibinizde bitmişler bi rahat bırakmıyorlar yani evlenmiş gitmiş kardeşim bi salın uzaklaşın mevki olarak ciddiyim çok karışırlar boşanma eşin iyiymiş niye boşanıyorsun çoçukta olmuyorsa Allahın bi bildiği vardır
Evet ayyy kaynana o kadar kıskanç ki evlerden ırak sanki gelini değil kuması gibi sürekli kusur bulmak falan...

bahane gerek yok direk bilerek hissettirerek önce mesafe koyun sonra iletişimi kesin bu duruma eşinizin yaklaşımını izleyin eğer yanınızsa durursa devam durmazsa bitirin

Eş aileleri hep sorun.
Uzakta durun ya da gitmeyin.
Eşiniz gitsin dursun.
Anlattığınıza göre kocaniz sizi zorlamıyor.
Çok bosanilacak bir durum yok bence.
Çalışmıyorsunuz sanırım bir işe girin kafa dağıtın belki çocuk olmaması da sizi gerdi yillarca.
Eşiniz size zulmetse baski yapsa amenna.
Ama şuan tek sorun eş ailesi.
Siz gitmeyin.

Merhaba hanımlar Biz eşimle şöyle tanıştık ve nişanlandık...
Eşim İzmir deydi haftada 1 geliyordu.
2 saat görüşüyorduk.... Ailesi benimle aynı yerdeydi... Ama tanışma ve nişanlanma döneminde aileler fazla birbirine gidip gelme olmadı ama ben annesini sevmedim. Bir kere çok cimri nişan bileziği alacağı gün bile daha ben ağzımı açmadan çok fazla para veremicem diye laf soktu.Sinir oldum ama hadi babam da cimridir boşver... Bu şekilde maddi konularda bir kaç olay oldu. Nişanlımla sorun yok ailesini boşver gibisine... Ama bir evlendik muğlada oturuyorlardı.. İzmir de biz oturuyorduk 1 sene sonra kışın kalmak için 4 veya 5 ay neyse ev aldılar bize 2 sokak arkadan. O günden beri 7 senedir hiç huzurumuz kalmadı. Kadın eşim beni seviyor hiç laf demiyor diye demediğini bırakmadı... Laf sokmalar kıskançlık lar temizlik bepenmemeler yemek güzel yapıyorum diye kıskananlar bu evliliği burnumuzdan getirdi. Her bayram önce annenin evine önce gittiniz diye laf sokmalar bişiler...
Bu evlilik kaynana ailesi yüzünden ben mutsuz gergin bir insanım eşim çok iyi çok anlayışlı ama ailesi kıskanç cimri sürekli eleştirel 7 sene boyunca anlaşabilmemeiz mümkün değil bu dünya üzerinde eşimin annesi babası ve abisi ile anlaşabilmemiz mümkün değil.. Eşimin hatrı olmasa asla yüzlerine dahi bakmam.. Cocuk olmuyor 7 yıldır sizce bu evlilik bitmeli mi? Bu arada eşim çok iyi benim ailem de komşularımız akrabalarımız cok seviyor... Ama öyle bir aile Allah düşmanıma bile vermesin...
Ailesiyle tüm ilişkinizi kesin. Eşiniz zaten arkanızdaysa neden evliliği bitiresiniz ki?
Çocuk içinde her nasip vaktinin esiridir.
Belki hamile kalmak için hayatınızdaki strese sokan bu insanlarla görüşmeyi kesmeniz yeterli gelecektir.
Rahmimiz en çok stresten etkileniyor. Evlat sahibi olmak ve iyi sağlıklı ortamda büyütmek için bu insanları hayatınızdan çıkartın :(

Birbirini seven iki insan eş ailesi yüzünden neden evliliğini bitirsin mantıklı değil sizin sevginiz zor şartlar meydana gelince bitmemeli daha çok eşinize sarılmalısınız eşinizin ailesiyle bağları tamamen koparmadan bayramdan seyrana evlerine gidebilirsiniz hayat kolay değil insan ilişkileri nereye giderseniz gidin zor.

al oğlunun turşusunu kur diyeceksin :KK70: :KK70: oğlunu kıskanıyor aman

Ailesiyle tüm ilişkinizi kesin. Eşiniz zaten arkanızdaysa neden evliliği bitiresiniz ki?
Belki hamile kalmak için hayatınızdaki strese sokan bu insanlarla görüşmeyi kesmeniz yeterli gelecektir.
Rahmimiz en çok stresten etkileniyor. Evlat sahibi olmak ve iyi sağlıklı ortamda büyütmek için bu insanları hayatınızdan çıkartın :KK43:
Eşim yüzünden oluyor.
Rahmimiz en çok stresten etkileniyor. Evlat sahibi olmak ve iyi sağlıklı ortamda büyütmek için bu insanları hayatınızdan çıkartın :KK43:

Birbirini seven iki insan eş ailesi yüzünden neden evliliğini bitirsin mantıklı değil sizin sevginiz zor şartlar meydana gelince bitmemeli daha çok eşinize sarılmalısınız eşinizin ailesiyle bağları tamamen koparmadan bayramdan seyrana evlerine gidebilirsiniz hayat kolay değil insan ilişkileri nereye giderseniz gidin zor.
Çok haklısınız...

Eş aileleri hep sorun.
Uzakta durun ya da gitmeyin.
Eşiniz gitsin dursun.
Anlattığınıza göre kocaniz sizi zorlamıyor.
Çok bosanilacak bir durum yok bence.
Çalışmıyorsunuz sanırım bir işe girin kafa dağıtın belki çocuk olmaması da sizi gerdi yillarca.
Eşiniz size zulmetse baski yapsa amenna.
Ama şuan tek sorun eş ailesi.
Siz gitmeyin.
Aslında hiç gitmek istemiyorum keşke kendi ailem yakın olsaydı bunları yaşamazdım....

Merhaba hanımlar Biz eşimle şöyle tanıştık ve nişanlandık...
Eşim İzmir deydi haftada 1 geliyordu.
2 saat görüşüyorduk.... Ailesi benimle aynı yerdeydi... Ama tanışma ve nişanlanma döneminde aileler fazla birbirine gidip gelme olmadı ama ben annesini sevmedim. Bir kere çok cimri nişan bileziği alacağı gün bile daha ben ağzımı açmadan çok fazla para veremicem diye laf soktu.Sinir oldum ama hadi babam da cimridir boşver... Bu şekilde maddi konularda bir kaç olay oldu. Nişanlımla sorun yok ailesini boşver gibisine... Ama bir evlendik muğlada oturuyorlardı.. İzmir de biz oturuyorduk 1 sene sonra kışın kalmak için 4 veya 5 ay neyse ev aldılar bize 2 sokak arkadan. O günden beri 7 senedir hiç huzurumuz kalmadı. Kadın eşim beni seviyor hiç laf demiyor diye demediğini bırakmadı... Laf sokmalar kıskançlık lar temizlik bepenmemeler yemek güzel yapıyorum diye kıskananlar bu evliliği burnumuzdan getirdi. Her bayram önce annenin evine önce gittiniz diye laf sokmalar bişiler...
Bu evlilik kaynana ailesi yüzünden ben mutsuz gergin bir insanım eşim çok iyi çok anlayışlı ama ailesi kıskanç cimri sürekli eleştirel 7 sene boyunca anlaşabilmemeiz mümkün değil bu dünya üzerinde eşimin annesi babası ve abisi ile anlaşabilmemiz mümkün değil.. Eşimin hatrı olmasa asla yüzlerine dahi bakmam.. Cocuk olmuyor 7 yıldır sizce bu evlilik bitmeli mi? Bu arada eşim çok iyi benim ailem de komşularımız akrabalarımız cok seviyor... Ama öyle bir aile Allah düşmanıma bile vermesin...
Aile cimriyse size nasıl oldu da ev aldılar? Anlayamadım.

Aslında çözümü çok basit onu da erkekler yapamıyor nedense.. Eşiniz gayet açık ve net konuşacak ailesiyle bir gün kızarlar iki gün üçüncü gün mecbur konuşurlar ki siz haklısınız bu durumda o yüzden sizi desteklemeli. Anlayışlı diyorsunuz ama anlayış tek başına heykel gibi durmakla yetmiyor maalesef. Şahsen benim eşime aynısını ailem yapsa mutlaka bir daha tekrarlanmayacak şekilde konuşurum. Aksi halde böyle devam edersiniz.

Back
X