- Konu Sahibi elifcikkk16
-
18 yaşındasın daha çok gençsin. Unutamam zannediyosun ama unutcaksın hele birz daha zamn geçsin. Diğer konuya gelince görüşüp görüşmeme senin kararın ben karışmam ona ama Kim olursa olsun hayatında sana bu kadar karışmasına izin verme. Giden sadece senin yaşayamadığın günler olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama ben kendimi biliyorum, unutamam
Merhaba canım. Yaşın çok küçük, biri tarafından kıskanılmak, serseri aşkı, birinin sana karışması vb. tüm bunlar şuan sana farklı heyecanlar gibi geliyor, fakat zaman geçtikçe, olgunlaştıkça gerçek aşkın, sevmenin sevilmenin böyle bir şey olmadığını göreceksin.
Her zaman söylerim, sevgilisinin/eşinin giyimine, makyajına, çevresine karışan insanlar karakter problemi yaşayan insanlardır. Özgüven eksikliği yaşarlar, bunu kabullenmeyecekleri için seni silikleştirmeye çalışırlar.
Böyle bir ilişkide kendin gibi olamazsın ki. Sen bir bireysin ama buna saygı duymayan, seni yönetmeye çalışan biri var karşında. Bana göre bu sevgi olamaz, sadece alışkanlık olabilir. İleri seviyesi de hastalıklı ilişkidir.
Bak sen ne güzel gerçekleri görüp ayrılmışsın. Bu çocuğu yarın öbür gün tekrar hayatına alsan, yine aynı şeyleri yapacak sana. Her şeyine karışacak, hatta bunların dozunu daha da arttıracak ve bir gün dönüp aynaya baktığında çok afedersin kendine hiç bakmayan bir 'paçoz' göreceksin.
Bence eski erkek arkadaşınla iletişimi kes, yazarsa cevap verme. Bu hayatta yeri dolmayacak tek şey ailedir, bunu da unutma. Aşklar gelir geçer, yerleri de çok güzel dolar hiç merak etme
Karşına çıkan kişiye de bir şans ver ama emin adımlarla yavaş yavaş ilerle. Kendini en doğru şekilde tanıt ve onu da tanımaya çalış. Ama hızlı ilerleme sakın, bebek adımları her zaman daha iyi sonuç verir.
Aklinda baskasi varken o adamla görüsmen dogru olmaz. Sen istermisin görüstügün adamin aklinda eski sevgilisi olsun? Hem yasin daha kücük, acele etme bukadar. Zamani gelince nasil olsa birini bulup evleneceksin. Eski sevgilinide unutma bosver. Güzel bi ani olarak kalsin ama onu severken baskasiyla görüsmen digerine haksizlik :)
Bence eski sevgilini aklından çıkar.
Evet sen olgunsun ama onun hareketleri çok ergence.
Onu aklından çıkarmadığın sürece de başkasıyla görüşme, boşuna umut verme.
Daha bu yaşta niyeti ciddi bi insanla görüşmeyi düşünüyorsan aklında evlilik var herhalde. Bana kalırsa kendine bir iyilik yap ve okulunu, geleceğini düşün.
Daha gencsin evliligi birak bence.Aklinda eski sevgilin varkende biriyle konusman ne derece dogru,empati yap
Ama ben kendimi biliyorum, unutamam
18yaşında bi sevgilim vardı annem babam duydu biz ayrıldık. Sonra bende diyodum unutamam diye. Anneme mektup yazdım ben 10yıl sonra da olsa onla evlencem diye :) şimdi o çocuğun adını bile unuttum:) sen istediğin kadar kendini bil yinede unutursun sadece zamana bırak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım dediğin kadar olgun değilsin. ..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
yaş 18 bırak bu evlilik olaylarınıda derslerine odaklan. oku. üniversite bitir. eline ekmeğini al sonra seç istediğinle evlen. yaşın bacadan çıkmadı. çocuksun daha.Merhabalar :)
İlk konumu açıyorum bayanlarr henüz yaşım küçük ama olgun olduğumu düşünüyorum 18 yaşındayım henüz. Bi erkek arkadaşım vardı 1.5 yıldır beraber oldugumuz sürekli herşeyime karışıyordu.0 kız arkadaşlarıma bile onunla gorusmuceksın bunu yapmıcaksın oraya gıdmeezsın parfum sıkmıcaksın makyaj yapmıcaksın saçını yapmıcaksın kıme suslenıyorsun vs gıbı ve bıraz sert bi mizacı var lanlu lunlu konusuyor surekli ama beni sevdiğine eminim ve bende seviyorum ama zamanla bu yyaptıkları benı cok sıktı aramıza bıraz sogukluk gırdı her söylediği bana batmaya başladı sonunda ayrıldık ben hala onu seviyorum yani unutmam imkansız. Ve şöylede bi durum var erkek arkadaşım alevi ben kesinlikle bunu sorun etmiyorum ve etmem de oda aynı şekilde ama annem bizden farklı olduğu için sorun ediyor. ayrıldığımız 1 ay oldu arada bir yazıyor hastalığımı merak ettiğini söylüyor ama açıkcası umrunda değilmişim gibi geliyor..
Öte yandan eniştemin kuzeni düğünde beni görüp beğenmiş aramızda 4 yaş var. subay kendisi niyeti çok ciddi onunla konusuyoruz benımle cok ilgili sürekli beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor 2 haftadır aile yapılarımızda benzer çok güleryüzlü tatlı bi insan biraz daha konuşursak sevebilirim biliyorum ama asla onu unutamam her zaman bıyerlerde aklmda olur unutamam. Şuan eski sevgilimi severken onunla konusmak biraz canımı sıkıyor içim hiç rahat değil. Sizce onunla konuşmayı bırakmalı mıyım? Yada ne yapmalıyım?
Okuyanlara teşekkür ederim fikir verirseniz teşekkür ederim ablalarım
yaş 18 bırak bu evlilik olaylarınıda derslerine odaklan. oku. üniversite bitir. eline ekmeğini al sonra seç istediğinle evlen. yaşın bacadan çıkmadı. çocuksun daha.
eski hanzoyuda anma bence. köle olmak istiyorsan o ayrı tabii
18 de ne ciddiyeti. ciddiyet evlilik demektir. adam ciddi düşünüyorsa , evliliği düşünüyor demektir.Ben bakıyorum okulumada canım
18 de ne ciddiyeti. ciddiyet evlilik demektir. adam ciddi düşünüyorsa , evliliği düşünüyor demektir.
4 sene sonrasınımı.. üniversite okumayacakmısınBende düşünüyorum iişte okulum bittiği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?