Bana fikir verin :((((

genc arkadasim hepimizin senin yaslarinda hic ayrilmayacagimizi sandigimiz erkek arkadaşlarimiz oldu senin tarafindan hayata bakabiliyorum. suan kiskanilmak onun tarafindan karisilmasi hosumana gidiyor fakat yasin buyudukce insan bunun tam tersini istiyor saygi istiyor hoşgörü istiyor en onemlisi kendi olmak istiyor. lütfen hayata bakis acini degistir sen bir genckizsin ve kendini kontrol edebilirsin edemedigin yerdede ailen var lan vs... diyen bir erkek zamanla sana kendini cok degersiz hissettirecek kendine bunu yapma. unutamam demissin ya seni anlıyorum fakat zamanla biraz hafifleyecek sadece anacaksin onu.oku ve onune bak onsekiz yaşındasin yapacagin yasayacagin cok guzel gunler sevgiyle kal...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet şuan için hoşuma gidiyor bazen doğru, haklısınız..

Teşekkür ederim

...Ona karsi isinamadigini söyleyebilirsin mesela...

Yok 18 değil, 2 yıl okucam ben meslek lisesi mezunuyum aynı zamanda dil kurslarına gideceğim 4 e tamamlayacağım

21 den önce evlenmem :)

Benim mesleğim elimde evlenmek için önümde engel yok ona rağmen 4yıl sonrası için konuşamam sen 4yıl sonrası için sevmediğn haldr bi adamla gelecek düşünüyosan gerçekten çocuksun biz ne desekte boş.Sen bildiğini yap 3gün sonra başka bi pişmanlık konunu okuruz nasılsa?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohooooo 18 yaşındaki ne aşklar unutuldu.
Olgunum deseniz dahi ne hormonlarınız ne de psikolojik gelişiminiz olgun olmanıza müsaade edecek düzeyde değil.
Belki akranlarınızdan daha ağır ve daha hassas bir düşünce yapısına sahipsinizdir ama buna olgunluk demek mümkün değil çünkü henüz ergenlik dönemini atlatmış değilsiniz.

O yüzden unutamam kısımlarını direkt geçelim.

Evlilik noktasına gelince çok, çok ama çok erken olduğunu düşünüyorum.
Evlilik bu evcilik değil iyi yanları olduğu kadar zor ve yorucu anları da var.
Bunu kaldırabilecek o sorumluluğu omuzlayabilecek durumda mısınız?

Bence önce okul. Lise bitince okul bitmiş sayılmıyor çünkü.
Farklı gayeleriniz olsun evlilik dışında.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yok 18 değil, 2 yıl okucam ben meslek lisesi mezunuyum aynı zamanda dil kurslarına gideceğim 4 e tamamlayacağım

21 den önce evlenmem :)

Şu kısmı hiç anlamadım
2 yıl ön lisans + dil kursu= 4 yıla nasıl tamamlanıyor?
Şayet bahsettiğiniz DGS ile 4 yıllığa geçiş yapmaksa çok zor olduğunu söylemem lazım
Bana çok hayalperest bir gelecek düşüncesi gibi geldi
Daha ayakları yere basan planlar yapın lütfen
Kendi geleceğiniz için

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

18de evlen,gör anyayı konyayı.
aferin.

Aynen ya bende 18 yaşındayım ama bırak evliliği karşımdaki çok düzgün olsa bile sevgili olup olmamakta bile kararsızım valla
Niye dersende,hani diyolarya erkekler geç olgunlaşır diye hah ondan ne kadar düzgün olursa olsun bu yaşlardaki erkeğin karakteri daha oturmamıştır sen neyine güvenip evlilik düşünüyosun

Siz beni yanlış anlamışsınız yada ben kendimi yanlış anlattım :)

Hemen evlenmek istemiyorum okulum bitmeden evlenmem, evlenemem de zaten onun niyeti ciddi derkende sürekli evlilikten bahsetmesini kastetmiştim daha yeni tanıdığım ve sevmediğim biriyle ömrümü geçirmem evlilik bu basit birşey değil sonuçta

Okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim kararımı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…