- Konu Sahibi lalezar_92
-
,yahu ben gerçekten kafayı yiycemewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
kız babaannesiyle kalıyo.hatta anne baba beraberken bile vaktini babaannesiyle geçiren bi kız..annesi çalıştığı için...kizi kimde kaliyor? annesinde mi? annesinde kaliyorsa kizinin olmasi fazla sorun olmaz ama babasinda kaliyorsa ilerde çocugunuz olursa sorun olabilir...
,
kızda seni seviyorsa ortada ne gibi bir problem olabilirki.?
yahu ben gerçekten kafayı yiycemewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
yahu ben gerçekten kafayı yiycemewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
Neden boşanmış?? Önce çook iyi görünüp sonra gerçek yüzü çok farklı çıkan tipler var.. Eğer boşanmadan direk eski eşini suçlarsa bil ki kendi hatası da çoktur..Kadıncağız çocuğu da varken ne diye boşanmış??
Bunun dışında kızıyla iyi anlaşıyorsan,sorun olmaz herhalde..
ya bilmiyorumki annem biraz gözümü korkuttu işte..tabi bu kısmını bilmiyo annem,kızın bni söylediğini vs..annem zaten hiç istemiyo gerçi klasik bekara bekar yakıştırması..
kız babaannesiyle kalıyo.hatta anne baba beraberken bile vaktini babaannesiyle geçiren bi kız..annesi çalıştığı için...
he yok yok öyle bi insan olmadığına eminim yani herhangi birisi değil zaten tanıdık sayılır.eniştemin arkd. diyeym ve herkes biliyo eşinin huyunu..yani pek öyle kadıncağız denilip üzülünecek bi kadın değil..
içine sinmiyorsa boşver.gerçekçi düşünüyorsun ya da annen öyle düşnüyor. ilerde çocuğa bi hata yaptığı için kızman gerekse üvey annesin..
bunu unutma
Kac yasindasiniz sekerim? Evlilik sorumlulugunu zaten zor, bir de cocugu kaldirabilecek olgunlukta misiniz ? Bir de ilerde kendi cocugunuz da olunca uvey annelik yapma meselesi var, uvey annelik yapmayacaginizdan emin misiniz? Kendinizden %100 emin misiniz, zira burdaki tek konu sizin mutlulugunuz degil, kucuk bir kizin hayati. Ilerde buraya "Uvey anneyle buyudum, kardesimi hep kayirdi, bana sevgi gostermedi" diye baslik acmasin.
Niye bosanmis merak ettim, siz biliyor musunuz? Evlenince siz calisacak misiniz, cocuk sizinle mi kalacak?
Ben az once bir dusundum, sizin yerinizde olsam ben ne yapardim, bu ise kalkisir miydim diye...eger delice seviyorsam cocugunu sahiplenirdim herhalde, yine de kendimden emin olamadim. Insan kendi cocuguna zor katlaniyorken ...bilemedim, Allah yardimciniz olsun dogru karari vermede.
annemden dolayı gerçekçi düşünüyorum..ama onun sevgisinide görmezlikten gelemiyorum..:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?