- Konu Sahibi lalezar_92
-
bu durumda ben olsam kuçucuk kizi sorun yapmam, eger gerçekten seni seviyorsa sana deger veriyorsa sen de ona karsi biseyler hissediyorsan deneyebilirsin ama ilk asamada kimse bilmesin bence çunku insanlarin kafasinda hemen evlilige giden bir iliski canlaniyor (adamin durumundan dolayi), bir sure sevgili olduktan sonra onu bazi konularda daha iyi taniyinca ne yapacagina karar verirsin...
birde soyle dusun ne adamlar var hiç evlenmemis çocugu falan yok adam demeye 10 sahit ister demekki onemli olan kisilik...
çünkü türkiyede hiç bi kadın kolay kolay kocasını boşamaz
işte budur
hay Allah razı olsun..bende böyle düşünüyorum tabiide annemden beklediğim desteği göremeyince..hoş onun hemen tamam demesini bekleyemezdim zaten.ama düşündüğüm gibi olmazda çok sorunlar çıkarsa 'ben sana demedimmi'lafını duymak istemiyorum..yani tek sorun benim ailemin kararlarına fazlasıyla önem vermem.bazen diyorum keşke şöyle deli cesareti olsaydı bende de:)
kız sorsa eşinden neden ayrıldın diye kesin kadın aldatmıştır çok paragözdür adamı borca sokmuştur adam ne yapsa yaranamamıştır melaikedir ama kadın tam bir şeytandır...
ha bilhassa aldatmıştır ama kadın adamı, bu bir numaralı yalanları.
çok okuduk böyle konu böyle erkekler.
canım bence biraz fazla romantik düşünüyorsun.
eski eşe tahammülün olacak mı?
bu kız şuan küçük büyüyüp ergenliğe girdiğinde iyisine de desen adın üvey anne olur.
miilet görümcesiyle geçinemiyor ki sen nasıl yapacaksın?
ailen zaten onu sana layık görseydi olumlu bakardı dul mul demezdi. dul olmak kötü bişi değil ama yaşın çok küçük açıkçası benim aklıma ilk uzun zamandır ilği görmemiş olduğun ve bu ilgiden dolayı olur gibi düşündüğünü tahmin ediyorum. zamana bırak bence.
yahu ben gerçekten kafayı yiycemewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
yahu ben gerçekten kafayı yiycemewimize girip çıkan biri var uzun süredir.ilk başta herşey normaldi ama zamanla niyetler değişti tabii:S sorun bu değil tabiiki;sorun 8 yaşında bi kızının ve boşanmış olması..kişiliğinden kendinden emin olduğum bi insan..imanlı,iyi niyetli muhteşem bi insan bekar olsaydı asla hayır demezdim yani:) ama işte çocuğunun olması..ben herhalukarda bekliycem seni okulunuda bekliycem yeterki ewt de beklemek sorun değil diyo..sewgisinden eminim sonuna dek ama çocuğuyla ilgili olacak olan sıkıntılara katlanmaya değermi sizce??ki işin ilginç yanıda kızının beni gördüğünde babasına benimle ewlenebileceğini söylemesi..ilk duyduğumda inanmamştım ama kız babasının yanında'sana dediğim abla bu 'deyince inandm..tabii bu sırada baba biraz kızardı ama...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?