- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
bana bıraz uydurma gbı geldı
ben olsam kesınlıkle okula gıder ısterdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gitcem bugün bi şansımı denicem ama vermiyoruz derlerse napabilirim onu bilmiyorum, okula getirmesi yasak getirdi bizde aldık geride iade etmiyoruz derler muhtemelenbana bıraz uydurma gbı geldı
Tabiki verirler ,ben sanmıyorum vermeyeceklerini. Bana ait kardeşim izinsiz almış dersin.Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum![]()
Umarım verirler bugün gitcem istemeye vermiyoruz derlerse ne diyebilirim peki yasal olarak vermeme gibi bi hakları var mıdır acabaTabiki verirler ,ben sanmıyorum vermeyeceklerini. Bana ait kardeşim izinsiz almış dersin.
Telefon açın bir sorun eğer almışlarsa evet aldık derler.Umarım verirler bugün gitcem istemeye vermiyoruz derlerse ne diyebilirim peki yasal olarak vermeme gibi bi hakları var mıdır acaba
ne demek vermemek öyle saçma şey mi olurUmarım verirler bugün gitcem istemeye vermiyoruz derlerse ne diyebilirim peki yasal olarak vermeme gibi bi hakları var mıdır acaba
İsteyince vermezlerse biraz sert çıkmak gerikiyor galiba uygun bir üsluplaVermek zorundalar, telefonda yasak ama alan hiç bir öğretmen onu kullanmaz velisine teslim eder. Vermezlerse de "hadi o çocukluk yapıp benim ürünlerimi getirdi okula ama siz nasıl vermezsiniz bu yaşta bir çocuk bu ürünlere nasıl para bulsun onun olmadığı belli benim ürünlerimi gasp etmiş sayılıyorsunuz şu an" dersiniz.
Yoook mümkün değil zaten aynı evdeyiz öyle bir şey yapmaz asla, bide çok ağlıyodu korkmuş bayağı bendenkardeşin yalan söyleyip senin mazemelerin üstüne yatmış olabilir mi?
Çöpe atmaya hakları yok da sene sonunda teslim ederiz ancak derler diye düşünüyorum ben ,Cope atmis olabilirler. Hatta bayan ogretmenler begenip kendilerine almis olabilir bazilarini :) bir daha kardesiniz okula goturmemesi gereken seyler goturmek istediginde abla olarak uyarirsiniz artik.
Yok canım zaman geçince almamın ne anlamı kalır , bu yaşlarda heves ediyor bende aynı dönemlerden geçtim diye bir şey demedim ama gördük sonuç olarak ne olduğunuvelisi gidince veriyorlar
birde çanta şeklindeymiş zaten gidin alın
zaman geçince karıştırabilirler sonra parasızlıktan ölsenizde elelamin kullandığı şeyi kullanmayın ne mikropu taşıdığı belli olmaz
okula giden kıza makyaj çantası verilmesine karşıyım
yanlış anlamayın ama o istediğinde onaylamamanız gerekirdi
gidin alın verirler emin olunHerkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum![]()