• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Fikir Verir misiniz Hanımlar

Cope atmis olabilirler. Hatta bayan ogretmenler begenip kendilerine almis olabilir bazilarini :) bir daha kardesiniz okula goturmemesi gereken seyler goturmek istediginde abla olarak uyarirsiniz artik.
niye kadın öğretmenler öyle bir şey yapsınlar, şaka mısınız?

Bazı yazılanları okudukça "pes" diyorum ;sadece "pes" diyebiliyorum...O kullanır dediğiniz öğretmenlerin çok şükür Allah'a ki böyle peşinde koşacakları makyaj malzemelerine ihtiyaçları yok en alasını alıyoruz hepimiz canlarım bu BİR,o yaşta bi genç kız okulda neden makyaj yapma ihtiyacı duyar ve bi ebeveyn buna neden izin verir bu da İKİ...

ha bi de insanda gurur olur azcık;iki kuruşluk makyaj malzemesi için hem kendinizi hem de kardeşinizi rezil ediyorsunuz...

Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim:110:
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum:KK51:

eğer gider isterseniz verirler ki zaten gitmeniz lazım
17 yaşındaki kızın yanında okulda makyaj çantası olmamalı
okul çıkışı eve uğrasın bi zahmet
kız kardeşinizde çok da sinirlenmeyin sonuçta izninizi almış okulda arama olması gayet normal

ha bi de insanda gurur olur azcık;iki kuruşluk makyaj malzemesi için hem kendinizi hem de kardeşinizi rezil ediyorsunuz...

Bu ne çirkin bir tabirdir böyle ya ! İnsanda biraz gurur olur ne da ne demek ?
Haddinizi bilin lütfen, ben kimse benim makyaj ürünlerimi kullanıyor demedim
Sizin 3 kuruş diye tabir ettiğiniz o ürünlerin ben hala ödemesini yapıyorum.
Sizde öğretmensiniz belli ki
Siz alıp kullanmayabilirsiniz ama neden diğerleri kullanmasın ki ?
Her öğretmen sizin gibi mi hepimiz insanız ve herkesin kişiliği farklı.
Burada madur olan benim kardeşimin benim ürünlerimi okula götürmesini suvunmuyorum farkındaysanız
Ama velisi olarak bana iade edilmemesi ve hatta çöpe bile atılabilecek olması çok sinir bozucu.

eğer gider isterseniz verirler ki zaten gitmeniz lazım
17 yaşındaki kızın yanında okulda makyaj çantası olmamalı
okul çıkışı eve uğrasın bi zahmet
kız kardeşinizde çok da sinirlenmeyin sonuçta izninizi almış okulda arama olması gayet normal
Kendimde o yaşlardan geçtim insanın bi hevesi oluyor işte öyle şeylere
Başkasından isteyeceğine benden kullansın dedim
Okula götürmesini tasvip etmiyorum ama köyden giidp geliyor eve uğrama şansı da yok
Çıkışta da arkadaşlarla gezcez diyince bişey demedim açıkçası

Baska birine mi kaptirdi da nedense onun goturecegi gün arama yapalari mi tutmus.
Bana pek inandirici gelmedi arama olayi onun haberi olmadan gidin bi okula isteyin gayette geri verirler.
Maalesef gittim okula ve vermediler
Kardeşimin yalan söylemediğini zaten biliyordum bu konuda şaka falan yapmaz asla
Müdür yard. eğer çöpe atılmazsa sene sonunda alırsınız dedi bayağı yüüzme baka baka

Milli Eğitim Bakanlığına şikayet edeceğinizi söyleyin. Gerçekten de edin zaten. Ayıptır böyle bir şey. Ne demek vermiyorlar. Ben dışarıdan biri olarak o okuldaki öğretmenlerin kullandığını düşünürüm. Çok çirkin bir davranış.
Bugün işyerimden izin alabilirsem bidaha gitcem bayan müdür yard. ile görüşmeye
Eğer oda sene sonu falan derse yada çöpe attım gibi şeyler söylerse bende sizin dediğiniz gibi mebe yada bimere şikayet ederim demeyi düşünüyorum.

Yorumunuzu şimdi okudum da ne demek attık gidin şikayetçi olun vallahi biz sene sonuna kadar tutarız bir yerlerde gelip isteyen olursa verelim diye
Sizde öğretmensiniz sanırım çok sevindim sizi bulduğuma
Vermeme yada çöpe atma gibi bir hakları var mı acaba bilginiz nedir bu konuda
Bugün okula tekrar gitcem güzel güzel rica edip iadesini istcem ama veremeyiz vs. derse müdür yard. ne diyebilirim

Kovmaktan beter ettiler nedir ya çocukların ellerinden alabilirler ama geri vermek zorundalar.
Keşke fırça yiyeceğinize fırça atsaydınız attılarsa da parasını isteseydiniz.
Zaten asıl görüşmem gereken müdür yard. okulda yokmuş ben ne olur ne olmaz diye diğerlerine de sordum
Biri çöpe atıyorum ben alır almaz dedi
Diğeri de yüzümüze bile bakmadı bi veli daha vardı kızı saç maşasını kaptırış
Onu daha beter fırçaladı kızınız hırsızlık yapıyo okulun elektriğini kullanıyor devletten çalıyo bide utanmadan istiyosunuz dedi . Bugün bidaha gitcem görüşmeye biraz sert çıkmayı düşünüyorum

Bayan bir yetkili ile görüş ürünlerinin adını söyle para harcadım Yen'i aldım onları de , vermemeleri olmaz

Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim:110:
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum:KK51:
Okula gidin alin. Tabi ki teslim ederler ama kardesinize degil size.

Zaten ya herkes ogretmenlerin kullandigini gormus zamaninda ya da ayy ben disardan biri olarak ogretmenlerin kullandini dusunuyorum der.
(Ogretmenleri suclayanlara)
Yonetmelikten bi haber ey cahiller azicik okuyinda okulda isler kafamiza gore yürüyor yoksa meb hazirladigi yonetmelige mi uyuluyor bir öğrenin. Oturdugu yerden kiskanclik krizine giren ogretmenleri suclamaya yer arayanlar sizlerin 7 yasina kadar yanlis davranislarla büyüttüğü çocuğu duzeltmek için ugrasiyoruz. Aynaya bakin tavsiye ederim.
( bu sozlerim ogretmenleri hirsizlikla suclamaya curret edenlere lutfen diger yorum sahipleri ustne alınmasn)

Bugün işyerimden izin alabilirsem bidaha gitcem bayan müdür yard. ile görüşmeye
Eğer oda sene sonu falan derse yada çöpe attım gibi şeyler söylerse bende sizin dediğiniz gibi mebe yada bimere şikayet ederim demeyi düşünüyorum.
meb veya bimerden ne gibi bir dönüş almayı hayal ediyorsunuz ? Sadece merak :dondurma:

Zaten ya herkes ogretmenlerin kullandigini gormus zamaninda ya da ayy ben disardan biri olarak ogretmenlerin kullandini dusunuyorum der.
(Ogretmenleri suclayanlara)
Yonetmelikten bi haber ey cahiller azicik okuyinda okulda isler kafamiza gore yürüyor yoksa meb hazirladigi yonetmelige mi uyuluyor bir öğrenin. Oturdugu yerden kiskanclik krizine giren ogretmenleri suclamaya yer arayanlar sizlerin 7 yasina kadar yanlis davranislarla büyüttüğü çocuğu duzeltmek için ugrasiyoruz. Aynaya bakin tavsiye ederim.
( bu sozlerim ogretmenleri hirsizlikla suclamaya curret edenlere lutfen diger yorum sahipleri ustne alınmasn)

Bakin hanimefendi benimdd yakinlarimdan ogretmen saglikci doktor vs var evet toplumda genelleme yapilip kiyulwnmesi hos degil ama hicbir meslek mensubununda icinde bulundugu meslektaslari sutten cikmis ak kasik olarak gostermeside dogru degildir

Meslek koyu anne baba oldugu gibi meslegini kotu icra eden sahislarda olabiliyo

Birisi ciksa deseki evet o malzemeleri alip kullaniyorlar tum ogretmenler oyle bu sitemi etmekte yerden goge kadar haklisiniz

Ama kullananiyor olanilir dedi ve hatta bi pgretmen arkadasimizda evet kullananlar var diye yorum yapti

Yani kotu doktorda hemsirede ogretmende savcida poliste olabilir

Ogretmenlerede emeklerimuzede saygimiz sonsuz ama bu demrk olmuyor ki tum ogretmenler dort dortluktur

Uslubunyzada biraz dikkat ederseniz bi ogretmene yakisacak olani yapmis olursunuz

Back
X