• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana fikir verir misiniz?

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
35
İzmir
merhaba kıslr bi çoğunuz bu yaşadığım dönemi çok iyi biliosunuz ve size çok ihtiyacım var
şimdi benim 5 yıllık bi ilişkim vardı ben küçük bi kaza atlattım kalça kemiğim kırıldı hastanedeyattım ve herşey çok güseldi hastaneye gelişi deli gibi beni arayışı nese eve çıktım 1 ay yattım tuvalete gitmeyi bırakın oturmak bile yasaktı ben haftasonunu zor getiorudum gelsin die ama cumartesi geliodu akşam 7de gelio 5dk durup gidio bu arada sınavı vardı bana bişey anlatmadığı için geçen seneki gibi sandım 3e geliodu aradım meşkule attı meğer sınavdaymış sesi açıkmış telinin hoca kağıdına işaret koymuş çık dışarı demiş
bu yüzden bana afralı tafralı ben ki onun yüzünden düştüm umru bile değil 4 haftayı bana zehir etti bi aradım die hata bendemi sesini kıssaymış yada kapatsaymış sona geldi saat 4 annem demiş bu saatte nie geldin sen gelmedin die derya çok ağladı bu saatte nie geldin demiş oda yanıma geldi annen beni kovdu ben bu eve bi daha adım atmam dedi gitti ve 2 haftayı geçti aramadı geçen acillik oldum annesiyle konuştum haberi var merak edip aramadı geç geliodu yanıma işte soruodum nerdeydin lokanta açılışına gittim arkadaşlarla yarışa gidicez bekleme falan beni dahada hasta yaptı geçen dayısının oğluyla konuştum konuşmuş ilyasla annesi beni kovdu o beni savunmadı demiş aramıorum die bitti sanmasın ebnim aşkım 2 msjla başlamadı ki 2 msjla bitsin elbette çıkıp konuşucaz demiş ya kıslar söyleyin bana bu nasıl bi aşktır ebnimerak bile etmio sona aşığım dio napayım bende herşey bitti ama böle şeyler duyunca ölesim gelio

öncelikle geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah acil şifalar versin..
sonuçta sınava girerken sesini kısmalı yada kapatmalıydı bu senin suçun değil ki..
hastanede ilgilenmesi çok güzel ama sonrasını anlamadım..
kızların annelerinin sözleri de çok kırıyor erkekleri benim annemde telefonda kızmıştı ona şimdi tavır aldı daha doğrusu annem annem diyen insan şimdi biraz daha uzak duruyor bu yüzden kırılmış olabilir..
peki hiç mi aramıyor nasıl oldun falan diye de mi?

gecmiş olsun canım
senin araman senin sucun deil onun sucu tlf sesini kısmalıydı
annenin kızmasına gelince annen bagırmıs olablirmi senin üzüldügünü görünce zoruna gitmiş olabilir ama bende merak ettim seni hiçmi aramıo artık

annen niye iki kişinin arasına giriyor? erkek arkadaşın alınmakta haklı
talihsizlikler peş peşe gelmiş. o sıralar konuşamamışsınızda doğru dürüst anladığım kadarı ile
bir iken bin olmuş aranızdaki sorunlar

iyi de 4 te gelmesi kötü mü ki? bence annenizin davranışı biraz yanlış olmuş, sonuçta kendiniz rahatsız olduysanız 4 te gelmesinden siz söylerdiniz. keşke anneniz karışmasaymış. bence 2 niz de zor bi dönem geçiriyosunuz.. aramayın, ne de olsa kendı arayıp soracak... geçmış olsun iyileşmeye bakın siz...

adama bak sevgilisi hasta yatıyor ama beyimiz açılışlarda ve aramıyor yani kötü gününde yanında değil sonra aklına gelincede bitemez diyorr olduuu istediğinde geldin istediğinde gitsin nebiçim ilişki anlayışı bu??

incidestan cnm hiç aramadı cnm ilişkiyi benim sayemde ite kaka bu zamana getirdik ve ben hep alttan almaktan yoruldum beni o halimde merak edip aramadıysa hiç aramasın

you_know cnm vallahi annem benimle beraber üzüldü sıkılda hasta bile oldu sıkıntısından annemin tepkisi bence yerindeydi keşke cesaretim olsaydı ben söleseydim hiç aramıo cnm

navb cnm sende bizde sanırım anne olunca herşeyi anlıycaz şahsen biri benim kızımı sürekli ağlatıosa üzüosa ben o çocuğu parçalarım ki kızım onun yüzünden kalıcı hasarlar görüosa

dove cnm 4te gelemsi tabiki sorun değilde ben o şekilde ona ihtiyacım varken oda arkadaşlarıyla yarışlara lokantra açılışına gidiosa ben bunu sorun yaparım aynı şeyi ben yapsam çünkü beni asla affetmezdi

ecrin_kaya aynen öle cnm ddaha çok benle ilgilenmesi gerekirken neleryaptı daha doğrusu nasıl bi aşk bu benden arayıp hala özür dilemeemi beklio belkide ben aramazsa aramıcakmış
benim kötü günümde yanımda olmayan hiç yanımda olmasın ben hastayken bu sitedeki arkadaşlarım bana ondan daha çok moral oldular

Allah acil şifalar versin inşaAllah hemencicik iyileşirsiniz.
Sevgilinizde suç tabiki vardır ama empati yaparsak birazcıkta haklı olabilir.
Siz anneniz olmadanda sorunlarınızı konuşabilirdiniz.Şahsen ben olsam sorunlarımla annemi üzmemeye çalışırdım.Belki anneniz kızmasa bu kadar sorun etmeyebilirdi sevgiliniz.
Karşılıklı empati yapıp konuşursanız herşey hal olur bencekaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsun öncelikle..
Bi an önce iyileşip ayağa kalkmaya çalışın bence..Belki o zmn daha kolay çözülür sorununuz..

desteğiniz için çok teşekkürler kıslar ama siz bi düşünün siz tuvalete bile kalkamıoken size sırtını dönen birini nasıl affedersiniz siz onu beklerken o arkadaşlarıyla eğlenmeye gidio annemin meselesi sona oldu

uhdohedhdlkadklhdkhsjhlshdalkhddsklhklhlaskhdlkahdladh
cnm unlem nokta bilmem ne isaretleri koymayi denesen? :D aynen ustteki gibi (simdi en son yazdigin idare ediyorda ilk yazdiklarin ) okun(m)uyo yazilarin da :p

Kötü günlerinde ben yokum
ne yaparsan yap
ama iyi oldugunda güzel günlerin oldugunda cagır benialsanaalsanasmile
oldu canım kaydirigubbakcemile

zamana bırak zaman herşeyin ilaçıdır olumunekankayizsmile
yaptıgı hiç hoş degil alsanaalsanasmile

bazı erkekler düşüncesiz olur canım ya zaman zaman hepimizin başına geliyor kafasında ne gibi bi düşünce var allah bilir insan böyle durumlarda sevdiklerini yanında görmek ister üstelik sen yatıyosun ve tüm gün kendini yalnız hissediyosun tabiki de sewni seviyorsa sanba her zamankinden daha çok vakit ayırmka gerekir diye düşünüyorum seni suçlaması da çok saçma geldi açıkçası ama bide diğer yönden bakmak lazım ki annenin yaptığı da hoş değil oda sende hassa bi dönem geçiriyosunuz beli sinirleriniz gerilmiş sevgilinde bunu çekememiş kolay yolu seçmiş gibi görünüyo merak ettim hala gelmedimi?

larisa cnm ben her gece çocuk gibi ağlıodum halimi bi görseydin herkes yatar kilo alır ben kilo verdim sıkıntıdan çok canım yandı o hala bekleyedursun benden bi cvp alamaz

sevde788 cnm annem onu sevmio yada kovma gibi düşüncesi olsaydı en başında bize girip çıkmasına karışırdı bizim tepkimiz gelio die değil gelmio die peki ben onun yüzünden düştüğümde ölseydim etrafa daha doğrusu en başta bana ne cvp vericekti vicdanı rahatlıycakmıydı

Erkek arkadaşınız baştan sona hatalı..
Ama neden kendi işinizi kendiniz halletmiyorsunuz ki?
Bitirin,kurtulun..
Annenizin devreye girmesi hiç hoş değil.
Çocuk musunuz siz?

canım sen iyileşmene bak,unutma hiçbirşey senin sağlığından önemli değil. :olmaz:
sağlık olmadıktan sonra ne huzur ne ilişki hiçbirşey sağlam yerine oturmaz.
uzun bir ilişki sizinki kırgınlıklar olacak,bu insan sen hastayken senin yanında değilse seni bu şekilde üzüyosa o zaman sende onun için üzülmeyeceksin.
sen iyileşmene bak psikolojinide bozma.iyice düzeldikten sonra oturur konuşursunuz ve bir karara varırsınız seni bu şekilde inicitecekse sen hastayken destek olmayacaksa çok hata eder ve senin gibi iyi birini kaybeder.

monapisa cnm 2haftayı geçti
cnm ilerde anne olduktan sonra hepimiz bunu anlıycaz bi erkek kızınızı hergün ağlatıo ve siz her ağlamasında susuosanız sonunda patlarsanız ben annemde hata görmüorum benim kızıma yapılmış olsa neler söylerdim bilmiorum
mügecim saol cnm bnm bundan sona konuşulacak bişey yok ben aramadan konuşmadan konuşmucakmış kalsın böle

Back
X