bana gerçekten yol gösterecek birine ihtiyacım var lütfen!!!

sencul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
45
7
98
37
İstanbul
Merahaba Arkadaşlar yaklaşık üç senedir yüzümde ve kolumda iyileşmeyen yara mı diyim karartımı diyim lekemi diyim ne olduğunu bile bilmediğim bir sorunum var. Sayısız cildiyeye gittiğim halde kurtulamadığım sorunum var, (yabana atılmayacak paralar harcadım) burdan okuduğum doktorların çoğuna gittim en son gittimğim doktor barış derventti. İçten olan bir hastalıkmı yoksa ciltsel bir sorunmu bilmiyorum ama doğru ilacımı bulamadım ana sebebi bile bulunamadı. Fotoğraflarınıda paylaşıyorum bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olan birisi varsa lütfen yardım etsin çünkü artık girdiğim bunalımdan çıkamıyorum. Lütfen yardım edin kadınlar kulubü ailesi!!!

Behçet olabilir mi?.Ne diyor doktorlar

stres dışında yorum yapan olmadı yahu bir tahlili isteyenidemi olmaz sen oynuyosundur falan diyorlar abartısız iki aydır ilaç dışında dokunmuyorum bile ben sadece bunlardan kurtulmak istiyorum artık yemin ederim gözlerim dolu dolu yazıyorum bugün sanırım sabrımın bittiği değil resmen tükenip gittiğim gündeyim.

Bununla ilgili hiç tahlil yaptırmadınmı.Yarayla oynayıp oynamamndan ziyade bir yaran olması önemli

Bununla ilgili hiç tahlil yaptırmadınmı.Yarayla oynayıp oynamamndan ziyade bir yaran olması önemli

doktorlar istemedi ama ben birkeç kere kendim yaptırıp götürdüm ben iyi doktorun iyi gününe bile denk gelmedim sanırım anlamıyorum bu arada barış dervent bütün hastalarına bir saat bakıyor ama hastalığın stres dışında başka birşey yüzünden çıktığını düşünmüyor :) ki kaldıki bu aralara özel iş olarak en rahat zamanlarımı yaşıyorum ama cildim kötüye gittikçe artık pskilojik olarak kaldıramıyorum birde şansımı burda denemek istedim belki başyına gelen yakınlarından gördüğü birileri çıkar die

İçtense eğer dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim gittin mi?
Cildiye bir şey bulamadıysa da yüksek ihtimal içtendir

İçtense eğer dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim gittin mi?
Cildiye bir şey bulamadıysa da yüksek ihtimal içtendir

dahiliyede üstünkörü bakıldım dediğim gibi denk gelmedim sanırım iyi bir doktora işte o yüzden buraya danışıyorum varmı bildiğiniz ettiğiniz doktor yöntem bilgi aklınıza gelebilecek her türlü şey

bence sen en acil şekilde ciğer filmi çektirmekle başla ciğerlerde ki bir sorun vucutta bu tarz problemlere yol acabiliyor canım..
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

bence sen en acil şekilde ciğer filmi çektirmekle başla ciğerlerde ki bir sorun vucutta bu tarz problemlere yol acabiliyor canım..

hastanelere gittiğinizde ben ciğer filmi çektirmek istiyorum şu tahlilil yaptırmak istiyorum diyemiyorsunuzki doktor ne diyorsa o oluyor sorunumu anlatabildimmi bilmiyorum kusura bakmayın kızlar cidden kötüyüm beni baştan aşağıya bakabilecek gerçek sorunumu bulabilcek iyi bir doktora ihtiyacım var şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bir araştırma hastanesine git,dahiliyeye başvur.Tahlillerini de götür.Karaciğerde de problem olabilir.

Yani şöyle söyleyeyim benim de ciltle ilgili çok sıkıntım oldu genelde stresten oluyor, evet. Hatta sol dizimin arkasında bir şey var 6 yaşımdan beri orada aynı siz gibi oraya buraya bir sürü yere gittim herkes bir şey dedi en son bundan bir şey olmaz stresten dediler, 17 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.

Gerçekten stresle alakalı olabilir mi? Vücudun strese verdiği tepkiler farklı olabiliyor.

Gerçekten stres bile olsa şöyle bir durum sözkonusu stresten bile olsa o stres bir yere vurup böyle bir sonoçu çıkarıyor olmalı o stress nereye vuruyor ben kaderimle baş başa kalmaktan sıkıldım lütfen kusuruma bakmayın arkadaşylar o kadar bunaldımki yolda geçen çevirip soruyor artık düşünün halimi kolumdakileri geçtim yüzümdede var tam kaşımın ortasında bıktım bıktım bıktım

ne alakası var acile git hiç birşey yapamıyorsan benim göğüsüm ağrıyo nefes alırken de ya da iki öksür canım acıyor de bak nasıl çekerler filmini canım ama malesef doktor tavsiyesinde bulunamayacağım sadece bu şekilde yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Mutlaka ciger filmi cektir cnm icten gelebilir acil sifalar diliyorum sana ...

canım yardımcı olur mu bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ozon yağını bir araştır istersen.Lekeleri ve yaraları iyileştirmede cok etkili.ben kan vermiştim içten morluk oluşmuştu 1 ay olmuştu geçmemişti bende ozon yağı sürdüm 1-2 haftada iyileştirdi

ya bende zona ya benzettim annemin ve kayınvalideminde olmuştu böyle yaralar. evet sıkıntıdan üzüntüden oluyor birde bu zona denilen şey.. su toplamış gibi mi yaraların kaşınıyormu böyle belirtiler vardı çünkü. yaralar benziyor bu yüzden fikrimi paylaştım geçmiş olsun...

üç senedir iyileşemedi birde onu deneyeceğim bakalım ama sorunun asıl sebebini bulmam lazım teşekkür ederim inşallah bu sorunu az çok bilen biri karşıma çıkar

fikirlerinizi paylaşmanız benim için çok önemli çok teşekkür ederim. Başlangıc kaşıntı ile değil sadece fucidin sürüyorum ilk başta bir kaşıntı oluşuyor ama en azından böyle sert kabuk yara da dağil koyu sert kara bir deri gibi düşünün böyle bir mucizevi birşey olsada o kısmı böyle deriyi kaldırıp geçse

Sencul, nere de oturuyorsun bilmiyorum ama Gebze merkez hastanesinde Herve GİZ isimli bir doktor var.
İyi bir cildiyeci, ben ve bir kaç arkadaşım ondan memnun kaldık İstanbuldan gidiyoruz.
istersen ve yakınındaysan bir ona göster, muayene ücreti cüz-i bir rakam.

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:

istanbulda oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…