Behçet olabilir mi?.Ne diyor doktorlar
Bununla ilgili hiç tahlil yaptırmadınmı.Yarayla oynayıp oynamamndan ziyade bir yaran olması önemli
İçtense eğer dahiliyeye gitmeni tavsiye ederim gittin mi?
Cildiye bir şey bulamadıysa da yüksek ihtimal içtendir
bence sen en acil şekilde ciğer filmi çektirmekle başla ciğerlerde ki bir sorun vucutta bu tarz problemlere yol acabiliyor canım..
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
dahiliyede üstünkörü bakıldım dediğim gibi denk gelmedim sanırım iyi bir doktora işte o yüzden buraya danışıyorum varmı bildiğiniz ettiğiniz doktor yöntem bilgi aklınıza gelebilecek her türlü şey
bence sen en acil şekilde ciğer filmi çektirmekle başla ciğerlerde ki bir sorun vucutta bu tarz problemlere yol acabiliyor canım..
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Yani şöyle söyleyeyim benim de ciltle ilgili çok sıkıntım oldu genelde stresten oluyor, evet. Hatta sol dizimin arkasında bir şey var 6 yaşımdan beri orada aynı siz gibi oraya buraya bir sürü yere gittim herkes bir şey dedi en son bundan bir şey olmaz stresten dediler, 17 yıldır bir sıkıntı yaşamadım.
Gerçekten stresle alakalı olabilir mi? Vücudun strese verdiği tepkiler farklı olabiliyor.
hastanelere gittiğinizde ben ciğer filmi çektirmek istiyorum şu tahlilil yaptırmak istiyorum diyemiyorsunuzki doktor ne diyorsa o oluyor sorunumu anlatabildimmi bilmiyorum kusura bakmayın kızlar cidden kötüyüm beni baştan aşağıya bakabilecek gerçek sorunumu bulabilcek iyi bir doktora ihtiyacım varşifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim
canım yardımcı olur mu bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ozon yağını bir araştır istersen.Lekeleri ve yaraları iyileştirmede cok etkili.ben kan vermiştim içten morluk oluşmuştu 1 ay olmuştu geçmemişti bende ozon yağı sürdüm 1-2 haftada iyileştirdi
ya bende zona ya benzettimannemin ve kayınvalideminde olmuştu böyle yaralar. evet sıkıntıdan üzüntüden oluyor birde bu zona denilen şey.. su toplamış gibi mi yaraların kaşınıyormu böyle belirtiler vardı çünkü. yaralar benziyor bu yüzden fikrimi paylaştım geçmiş olsun...
♥gözyaşı♥;33941245 .!.:Sencul, nere de oturuyorsun bilmiyorum ama Gebze merkez hastanesinde Herve GİZ isimli bir doktor var.
İyi bir cildiyeci, ben ve bir kaç arkadaşım ondan memnun kaldık İstanbuldan gidiyoruz.
istersen ve yakınındaysan bir ona göster, muayene ücreti cüz-i bir rakam.
Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?