Cok geçmiş olsun
Dilerim en yakın zamanda gecer
Yaralarina odaklanma temiz tut. Ne oldugu hakkında bir fikrim yok ama morelini bozma, mutlaka geçer
inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok geçmiş olsun
Dilerim en yakın zamanda gecer
Yaralarina odaklanma temiz tut. Ne oldugu hakkında bir fikrim yok ama morelini bozma, mutlaka geçer
Agop Bey'e gittiniz mi?
agop çok yaşlandığı için artık bakamıyor onun zamanında beraber çalıştığı hatta kitap yazdığı barış dervente gittim o da yapma ilaç verdi bana ama yüzümde evet soyuyor ama tamamen bitmiyor kollumdada soymanın aksine daha çok kararttı
Pardon?
Benim sedef tedavimi kendisi sürdürüyor.
Bakamadığını nereden duydunuz?
yakın arkadaylarım gitmiş stresten diyip bir iki ilaç verip gitmiş birde ciddi bir para 400 tl arkadaşlar ben gidip gidip sonuç alamayınca daha da kötü oluyorum
Anladım..
Şehriyar Nazari var bir de ama o riskli.. Geçiriyor ama, sorunlar oluşuyor..
resk derken ne gibi ???
Adam ne yapıyor ne ediyor geçiriyor.. Ama verdiği ilaç, karaciğeri talan edebiliyormuş..
Ben ilacı kullandıktan 2 ay sonra, ayrıntılı tahlil istedi, ama kesin yaptır falan nasıl tembihliyor.. Bende kıllandım araştırdım.. İlaç fenaymış. O dakika bıraktım.. Geçmişti.. Bırakınca yeniden oldu..![]()
sen daha iyi bilirsin kendi vücudunu ama bütün ilaçlar bir yerden iyi ederken mutalaka bir yerden götürüyor zaten tahlilleri de o yüzden istiyordur eğer bünyen kaldıramayacaksa vermezdi diye düşünüyorm tabi sen daha iyi bilirsin ssenin söylemenle hemen internetten baktım bahsettiğin doktor özellikle sedef hastalığında baya başarılıymış norveçten gelen hastaları varmış gerçi agobuda çok övüyorlar ama yaşlılığından dolayı çekindim ki zaten gittiğim tüm doktorlar stres diyor ama sadece bununla bağlantılı olduğuna inanmıyorum ben beni dahiliye ile koordineli tedavi edecek bir dermatoluğa ihtiyacım var sadece yüzeysel değil içtende kontrol edilmem gerektiğine inanıyorum.
Tahlillleri ilk önce isteseydi, sonra ilacı verseydi, sonrasında takip isteseydi. Tamam derdim..
Adam benim bünyemi bilmiyor ki.. Kaldıracağını düşünsün? Dayadı direk cilt kanseri hapını..
Ay bu karaciğerinizi dağıttı, artık bırakıyoruz dese, kan çıkarır insan orada.. :)
Bence siz hastalığınızı kafanızda devleştirmişsiniz.. Şuan hangi doktora giderseniz gidin, içten de bakılsa dıştan da bakılsa iyileşir gibi durmuyorsunuz.. Bence rahatlamayı deneyin..
kusura bakmayın ben önce tahlil istedi sonra ilacı verdi daha sonra ilacı kullandığınız müddetçe aylık tahlil istedi diye sandım nerden çıkardınız diceksiniz roaccutane verilirken öyle yapılıyor o yüzden öyle düşündüm ya üç sene iyileşmeyince cildim benimde psikolojim bozuldu o yüzden dediğiniz gibi büyütüyorda olabilirim ama çok sıkıldım![]()
Yok canım, öyle olsa canıma minnet olurdu, ama direk..
Kıyamam ya.. Baktıkça psikoloji bozuluyor.. Bozuldukça onlar çıkıyor.. Lanet olası bi döngü..![]()
aynen lanet bir döngü birde yolda orda burda markette densiz insanlarda saçma bir şekilde haddine düşmeden soru sorunca felaket hissediyor insan rabbim tüm hastalara şifa versin
aktardan almıştım daha orjinal gerçek halini nereden bulabilirimki?
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi - Sarkis Barış senelerce doktor doktor gezip çözemediğim problemime deva olmuştur, bir de onu deneyin isterseniz
Serkis bey hastahanede bakıyormu? kendi muayenesi var diye biliyorum da hastanede bakıyormu ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz?
kendiniz yapabilrsiniz:)bu ot akdeniz bölgesinde yetişiyor.özellikle mersinde bulunuyor.ben ordan alıp kendim yaptım.
size göndereyim mi?ot olarak elimde yazın aldığımdan var bir miktar.
ama ne bileyim,güvenir misiniz,ya da sitede sorun olur mu bilmiyorum:)