- 25 Mayıs 2017
- 417
- 801
- 103
- 42
- Konu Sahibi ebrarrarba
Yooo alıntıyı size katıldığımı belirtmek için yapmıştım :)))Konu sahibi ben değilim:) yanlıs kişiden alıntı yapmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo alıntıyı size katıldığımı belirtmek için yapmıştım :)))Konu sahibi ben değilim:) yanlıs kişiden alıntı yapmışsınız.
Seninle muhattap olmucam canım gormasyonum var sünyada olup bitenlerdendw bihaber değilimhaberim var bilmiş hanım muhattap olmayacağım cevap yazmana gerek yok iyigünlerBilmiş olan ve dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü zanneden sizsiniz. ŞİMDİKİ ÖĞRETMENLER FEDAKAR DEĞİL diye saçma sapan bir cümle kurma acziyetini gösterebiliyorsunuz kaloriferi 7-24 yanan dairelerde oturup oturduğunuz yerden ömründe soba yakmayıp sobalı okullarda tezek yakmak, soba boşaltmak zorunda kalan ve bundan da şikayet etmeyen, bitlenen pirelenen tüm bunlara gülüp geçen, maaşının en az yarısıyla öğrencilerine ayakkabı mont alan nice öğretmenler var. Umarım SENİN GİBİ ZİHNİYETLER FORMASYON ALIR VE YILLARCA KPSSYE GİRİP ATANAMAZ, AMAN CANIM KOCAM PARA VERİYOR BEN DE ÇOCUK BÜYÜTÜYORUM der ÖĞRETMENDEN MESAJ BEKLER DURUR![]()
Yasaksa kimseninki paylaşılmaz ozaman öyle değilmiDevlette çalışıyorum ve hiçbir velime numaramı vermiyorum. Diledikleri zaman beni okuldan arayıp ulaşabilirler ya da randevu sistemi ile görüşme talep edebilirler.Sosyal medya da foto paylaşmak kesinlikle yasak yıl içinde çocukların etkinlik fotolarını bol bol çekip flaş bellekte isteyen Veli'ye veriyorum. Bence siz öğretmeninizden çok şey beklemişsiniz kendiniz takip edip isteklerinizi kendiniz söylemeliydiniz.
Müdüre gitmeden önce bence öğretmenle görüşüp beklenti ve kırgınlığınızı dile getirebilirsiniz işleyiş ile bilgi alıp eksiklerinizi giderebilirsiniz.
Hala devem ederse silsileyi takip edip müdüre gidersiniz
Yapıyorum zatenFormasyon mu almış konu sahibi? O zaman kendisi istediği kadar fedakarlık yapabilir.
Özel de de yasak olması lazım sonuçta onlarda milli eğitime bağlı. Sene içinde yasak olduğuna dair çok fazla resmî yazı imzaladım. Ama gündüz bakım evleri ve kreşler aile sosyal p bakanlığına bağlı onlarda işleyiş nasıldır bilmiyorumYasaksa kimseninki paylaşılmaz ozaman öyle değilmi
ya bizim kızın öğretmeni de MEB den gelen yasak yazısını whatsup dan gönderip grubu kapattı ama oğlanların kreşi hala foto paylaşıyor face de. Bende anlamadımÖzel de de yasak olması lazım sonuçta onlarda milli eğitime bağlı. Sene içinde yasak olduğuna dair çok fazla resmî yazı imzaladım. Ama gündüz bakım evleri ve kreşler aile sosyal p bakanlığına bağlı onlarda işleyiş nasıldır bilmiyorum
Ben olsam öğretmenle yüz yüze görüşür sorardım açıkça yine olumsuz davranırsa müdürle görüşürdüm. Ayrıca doğum günü kutlamak ister misiniz diye sorması da gerekmiyor bence.
Demeyeyim diyorum ama konu sahibi öğretmenim diyorsunuz bu başlık nedir? Soru ekini ayırmak en basit yazım kurallarından. Bari sizler yapmayın.
Telefondan yazıyorum yazım yanlışları olabilir edebiyatçı değilim ayrıcaBen kendimi tuttum. İyi ki siz söylediniz içimde kalacaktı.
Soru ekini telefon bile ayırıyor. Edebiyatçı kısmına girmiyorum bu savunma daha vahim olmuş. İyi günler.Telefondan yazıyorum yazım yanlışları olabilir edebiyatçı değilim ayrıca
Telefondan yazıyorum yazım yanlışları olabilir edebiyatçı değilim ayrıca