• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana göre büyük dert

• Konu Sahibi Konu Sahibi htys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar o kadar takip ediyorum burayı birde ben yazayım belki bir fikir olur kendime diye dusundum ben ankaradan istanbula evlendim geldim ama istanbulun bu kadar büyük ulaşım zoru her yerin beton olduğunu gelince gördüm ve sok oldum yani kisacasi hic sevmiyorum burayı burada kimsemde yok çok sıkılıyorum eşim özel sektörde çalışıyor ona ankaraya gidelim orda daha rahat geciniriz bende calisirim diyorum burada Çalışmamı istemiyo kendi de guvenemiyo dışarıya hem annemlerde çocuk falan olursa yardim eder bakar diyorum bi tamam diyor geri vazgeciyor sizce nasıl ikna ederim çok yalnızım burda komşuluk bile yok ne bicim bi yerdeyim önceden çok sosyaldim simdi asosyallige doğru gidiyorum :KK61::KK42:
İstanbul bu kadar sıkıcı değil bi kerem :KK12::63:

belki yazmışsındır bilmiyorum ama yaşlarınız kaç eğer açık öğretim falan okuyorsan ders çalışabilirsin evde öyle vaktin geçer kitap oku :) karamsar olma hemen canım benim atlatırsın bu günleri :)
Ben 25 o 29 üni mezunuyum zaten

Merhaba kızlar o kadar takip ediyorum burayı birde ben yazayım belki bir fikir olur kendime diye dusundum ben ankaradan istanbula evlendim geldim ama istanbulun bu kadar büyük ulaşım zoru her yerin beton olduğunu gelince gördüm ve sok oldum yani kisacasi hic sevmiyorum burayı burada kimsemde yok çok sıkılıyorum eşim özel sektörde çalışıyor ona ankaraya gidelim orda daha rahat geciniriz bende calisirim diyorum burada Çalışmamı istemiyo kendi de guvenemiyo dışarıya hem annemlerde çocuk falan olursa yardim eder bakar diyorum bi tamam diyor geri vazgeciyor sizce nasıl ikna ederim çok yalnızım burda komşuluk bile yok ne bicim bi yerdeyim önceden çok sosyaldim simdi asosyallige doğru gidiyorum :KK61::KK42:
şekerim şükür lazım biraz..memur olmuş elektiriğin bile hala olmadığı köylere gidip mutlu olan insanlar varken istanbulda sıkılıyorum demek :KK14: çok da sıkılıyorsan kurslara git evden çalış ne biliyim keçeden birşeyler yapılıyor dikiş falan birsürü şey yapılabilir dağın başında değil istanbuldasın ayrıca

Esiniz Ankarada mutlu olacak mi? Aklinizda ne kadar büyütüp, Ankaraya gitmeyi kafaya koyarsaniz, o kadar mutsuz olur ve alisamassiniz İstanbula... Zorlayin biraz kendinizi, olumlu yönlerini düsünün, kendinize aktiviteler bulun, zamanla alisirsiniz...:ssz:

Muhakkak eğlenceli yerleride var ama kalabalik tadi çıkıyor biz esimle bi yere gidiyoruz yasli çiftler gibi kalıyoruz hay allahım ya :)
Aaaa nedenn yaşlı çift gibi kalıyormuşsunuzz..
Hiç mi eşinizin arkadaş çevresi yok :KK51:

istanbulda bile asosyal olduysan bence biraz sende de asosyallik var , ankara istanbuldan çok da farklı değil benim gibi şehirden köye insen anlarım da ben sorununu anlayamadım açıkçası mesafe de 5 - 6 saat ne olacak ondan boşuna düzeninizi bozma eşini ikna et sen de çalış rahatlarsın

istanbulda bile asosyal olduysan bence biraz sende de asosyallik var , ankara istanbuldan çok da farklı değil benim gibi şehirden köye insen anlarım da ben sorununu anlayamadım açıkçası mesafe de 5 - 6 saat ne olacak ondan boşuna düzeninizi bozma eşini ikna et sen de çalış rahatlarsın
Hayır cevre olmadigi için diyorum ankarada okul arkadaslarim komsular çocukluk arkadaşlarım is arkadaşlarım ama burada birine bisey soruyorum zorla cevap veriyorlar napayim yani arkama pankart asicam arkadaş araniyo diye bulamiyorum

Aaaa nedenn yaşlı çift gibi kalıyormuşsunuzz..
Hiç mi eşinizin arkadaş çevresi yok :KK51:
Var tabi ama daha buluşmak kısmet olmadı sadece bi arkadaşım var o da kurt köyde ben Beylikdüzü ha oraya gitmisim ha ankaraya 3 saat buradan zor bulusuyoruz :)

Var tabi ama daha buluşmak kısmet olmadı sadece bi arkadaşım var o da kurt köyde ben Beylikdüzü ha oraya gitmisim ha ankaraya 3 saat buradan zor bulusuyoruz :)
Anammm bende beylikdüzünde oturuyorum...
Kızz beylikdüzüüü güzell bence en güzell yerde otuyorsun..
İnsanlar kıro kaba değil burda daha modernn :KK51:

Valla bende zamanınds cok ugrastm ama olmadı artık alıstım erkek ıcın cevresını degıstrmek pek kolay olmuyor malesef bır sure sonra alısırsın da benım takıldıım universte mezunuzn ve de calısmıyosun nıye ya calıssanhıc sıkılmazsın ve sosyal cevrende genısler esını ankarakonusunda ıkna edemezsen calısma konusunda ıkna etmeye cakıs.Ayrıca evlılık fedakarlık ıstıyor herkez aılesınle yakın olmk ıster ama olmayıncada olmaz evlılıgınızın en guzel zamanlarını ılla ankara gıtmelıyız dıye tutturup esınızı de bunaltmayın kı hepımız bıle bıle lades demedık mı?Yanı esın sonradan tasınırız ankara ya sımdı evlenelım dememıstır degıl mı?

Normaldir ben 30 senedir alışamadım, sevmeyince alışmak da zor..

Valla bende zamanınds cok ugrastm ama olmadı artık alıstım erkek ıcın cevresını degıstrmek pek kolay olmuyor malesef bır sure sonra alısırsın da benım takıldıım universte mezunuzn ve de calısmıyosun nıye ya calıssanhıc sıkılmazsın ve sosyal cevrende genısler esını ankarakonusunda ıkna edemezsen calısma konusunda ıkna etmeye cakıs.Ayrıca evlılık fedakarlık ıstıyor herkez aılesınle yakın olmk ıster ama olmayıncada olmaz evlılıgınızın en guzel zamanlarını ılla ankara gıtmelıyız dıye tutturup esınızı de bunaltmayın kı hepımız bıle bıle lades demedık mı?Yanı esın sonradan tasınırız ankara ya sımdı evlenelım dememıstır degıl mı?
Tabi ki öyle demedi burada yeni olduğum için çalışma dedi zaten baskı yapmıyorum illa gidelim diye ayrıca is içinde bakiniyorum uygun bisey çıkmadı hayırlısı

Esim balıkçı değil zaten denize gerek yok olsa da olur olmasada

Ben Balıkçı değilim burda doğup büyüyenlerinde %99u balıkçı değil.

Ama çoğunluğun ortak yanı denizsiz yerde yapamamaktır.

Gitmek istediğin yer komple beton gelmeseymişin keşke, evlendikten sonra bu konularda karar zor oluyo.

ankaraya alışkın olduğunuz için orayı tercih ediyorsunuz yoksa istanbulla çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
eğer eşinin işi bozulacaksa hiç böyle bişeye kalkışmayın bence.
daha yenisin alışırsın

Bu dediginize şaşırdım bende tam tersi olduguni düşünüyorm. 5yil ist.da yasadim üniversite filan. Ama esimin tayini çıkınca ankaraya geldik. Burasi tam beton yığını bence. Balikcilikla alaksi yok ama insan denize alisiyor. En azindan bir nefes alayim derseniz gidilebilecek yer. Tabi hangi semtte oldugunuza da bagli. Sefaköy diye okudmeger karistormuyorsam oralari bende cok sevmiyorm

Ben Balıkçı değilim burda doğup büyüyenlerinde %99u balıkçı değil.

Ama çoğunluğun ortak yanı denizsiz yerde yapamamaktır.

Gitmek istediğin yer komple beton gelmeseymişin keşke, evlendikten sonra bu konularda karar zor oluyo.
Valla ben esimden hic duymadım denizsiz yapamam diye sonucta deniz kıyısında oturmuyoruz keske otursaydik gitmek istemezdim

Bu dediginize şaşırdım bende tam tersi olduguni düşünüyorm. 5yil ist.da yasadim üniversite filan. Ama esimin tayini çıkınca ankaraya geldik. Burasi tam beton yığını bence. Balikcilikla alaksi yok ama insan denize alisiyor. En azindan bir nefes alayim derseniz gidilebilecek yer. Tabi hangi semtte oldugunuza da bagli. Sefaköy diye okudmeger karistormuyorsam oralari bende cok sevmiyorm
Yok ben Beylikdüzü yani birde dogup büyümeyle alakalı olan birşey mesela siz kizilaya kaç dakikada gidiyorsunuz ulaşım nasıl bunları gozonune alıyorum cocugum olduğu zaman arabasiz ne kadar gezebiliriz kısaca gelecegide düşünmek gerek

Back
X