- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Ben doğma büyüme istanbul'luyum ama bıktım buradan günün her saati trafik kafamı nereye çevirsem her yer beton yığını, ama buna rağmen tatile çıkalım ailem ya da eşim ile 10 gün uzaklaşayım özlüyorum istanbul suz yapamam belki alışkanlık sanırım bilemiyorum
keşke evlenmeden önce tamamı ile eşiniz ile konuşsaydınız farklı ilden bir başka ile direk geçmek bence büyük cesaret ister siz hiç düşünmeden gelmişsiniz tamam eşiniz için gelmişsiniz ama endişeleriniz korkularınızı eşiniz ile paylaşsaydınız bir yol bulunurdu belki orada kalırdınız ikiniz de, ilerisini düşünmek gerekirdi neyse olan olmuş artık sonuçta ekmeğinizi buradan yiyorsunuz kurulu bir düzen var en azından eşinin işi olarak, he deyince çıkıp gidilmiyor ki eşya değil ki yerini değiştirelim öyle değil mi?
kendinize çevre edinin halk eğitim kurslarına gidin ücretsiz ablam gidiyor başladı orada sınıfında yeni yeni insanlar tanıdı bir birlerine gidip geliyorlar değişiklik siz de kendinizi iyi hissedersiniz bana kalırsa deneyin, kaybedecek bir şeyiniz yok sonuçta belki kazanacağınız şeyler olabilir