canım; bütün sayfaları ve cvpları okudum. biz de öyleyizdir kocamla. hemen hemen ufak şeyler hariç birbirimizin fikrini alırız. bunun aksine bir hareket olmasının seni şaşırtması çok normal. anladığım kadarıyla seni buna kızmakla beraber asıl kızdıran bundan sonra sana verdiği tepkiler... ben de sen gibi canımı sıkan bi olay olduğunda gülemem, dahası oturup o mevzuyu karşılıklı konuşmazsam normale dönemem. eşinin huyunu bilemem ama o gelmese, açmasa bile konuyu sen git, güzel kelimeler kullanarak aklına takılanları tek tek sor, ama sorgulamadan, yargıladan sor. sevecenliğini takın ki zaten öylesin:) o zaman kendiliğinden çözülüp anlatacaktır sert yaparsan tepkili davranırsan o daha çok gardını alır..bence hiç bişey üstünü kapatılarak çözülmez.o biyerden çıkar bence. bence sen bugün laylaylom olmasa da normal karşıla onu yemek falan yapmamazlık yapma ondan sonrada biraz konuşalımmı diye gir mevzuya . bakma ben sertim aslında sert tepkiler verirdim ama hayat insanı törpülüyo :) ben böyle bi yol dene derim ama sen bilirsin, ikinizi sen benden daha iyi biliyosun:))))