Bana göre mi yanlış sizce de yanlış mı?

canım; bütün sayfaları ve cvpları okudum. biz de öyleyizdir kocamla. hemen hemen ufak şeyler hariç birbirimizin fikrini alırız. bunun aksine bir hareket olmasının seni şaşırtması çok normal. anladığım kadarıyla seni buna kızmakla beraber asıl kızdıran bundan sonra sana verdiği tepkiler... ben de sen gibi canımı sıkan bi olay olduğunda gülemem, dahası oturup o mevzuyu karşılıklı konuşmazsam normale dönemem. eşinin huyunu bilemem ama o gelmese, açmasa bile konuyu sen git, güzel kelimeler kullanarak aklına takılanları tek tek sor, ama sorgulamadan, yargıladan sor. sevecenliğini takın ki zaten öylesin:) o zaman kendiliğinden çözülüp anlatacaktır sert yaparsan tepkili davranırsan o daha çok gardını alır..bence hiç bişey üstünü kapatılarak çözülmez.o biyerden çıkar bence. bence sen bugün laylaylom olmasa da normal karşıla onu yemek falan yapmamazlık yapma ondan sonrada biraz konuşalımmı diye gir mevzuya . bakma ben sertim aslında sert tepkiler verirdim ama hayat insanı törpülüyo :) ben böyle bi yol dene derim ama sen bilirsin, ikinizi sen benden daha iyi biliyosun:))))

Kızlar 'kesin altında birşey var' gibi laflarla gaza getirmeyin bence birbirinizi, çok yanlış:20: Ya gerçekten satmaktan vazgeçmiştir ya da birine sana söylemeden söz vermiştirde kızma diye böyle birşey uyduruyordur. Kötü düşünmeyelim lütfen. Dilerim yalnızca düşüncesizce yapılmış birşeydirde boşuna üzülüyorsunuzdur:)

canım; bütün sayfaları ve cvpları okudum. biz de öyleyizdir kocamla. hemen hemen ufak şeyler hariç birbirimizin fikrini alırız. bunun aksine bir hareket olmasının seni şaşırtması çok normal. anladığım kadarıyla seni buna kızmakla beraber asıl kızdıran bundan sonra sana verdiği tepkiler... ben de sen gibi canımı sıkan bi olay olduğunda gülemem, dahası oturup o mevzuyu karşılıklı konuşmazsam normale dönemem. eşinin huyunu bilemem ama o gelmese, açmasa bile konuyu sen git, güzel kelimeler kullanarak aklına takılanları tek tek sor, ama sorgulamadan, yargıladan sor. sevecenliğini takın ki zaten öylesin:) o zaman kendiliğinden çözülüp anlatacaktır sert yaparsan tepkili davranırsan o daha çok gardını alır..bence hiç bişey üstünü kapatılarak çözülmez.o biyerden çıkar bence. bence sen bugün laylaylom olmasa da normal karşıla onu yemek falan yapmamazlık yapma ondan sonrada biraz konuşalımmı diye gir mevzuya . bakma ben sertim aslında sert tepkiler verirdim ama hayat insanı törpülüyo :) ben böyle bi yol dene derim ama sen bilirsin, ikinizi sen benden daha iyi biliyosun:))))

Genelde bir sorunumuz olduğunda şımarık şımarık sorunu çözmeye çalışşan konuşan benimdir. Ama bu sefer gurur yapıyorum. Demekki ben dayak falan yesem hiç affetmezmişim. O masadaki gibi davranmasa konuşacağım var o haline o kadar kızgınım ki. Dün o haline karşılık konuşsaydım kesin vururdu öyle bir sinir gelmişti adama yani. Mail atmayı düşünüyorum. Yüz yüzeyken konuşmak gelmiyor bugün içimden:50: Suçlu ben değilken tekrar konuşmaya çalışıp bir şeyler için çözüm arayan taraf olmak istemiyorum:50:

Kızlar 'kesin altında birşey var' gibi laflarla gaza getirmeyin bence birbirinizi, çok yanlış:20: Ya gerçekten satmaktan vazgeçmiştir ya da birine sana söylemeden söz vermiştirde kızma diye böyle birşey uyduruyordur. Kötü düşünmeyelim lütfen. Dilerim yalnızca düşüncesizce yapılmış birşeydirde boşuna üzülüyorsunuzdur:)

Ah keşke... İnan utanmak istiyorum... Utanıp da buraya gelip kızlar hiç düşündüğümüz gibi değilmiş sebep buymuş yazmak istiyorum...

Bugün eşim eve geldi ve bilgisayarımı sattım dedi.

Şok oldum. Hiçbir şekilde daha önce satacağından bahsetmedi. Her zaman bana sorar fikir alırdı. Gün içinde mesajlaşırken bile olsa söylerdi. Gün içinde mesajlaştığımız halde söylemedi.

Kendi kendine bugün karar alıyor satıyor ve ben eve gelince öğreniyorum. Attığım her adımı ona haber ver ben ondan böyle bir şey öğrenince çok bozuldum. Bunu da suratımla, sözlerimle ve hareketlerimle belli ettim. Dırdırcı bir kadın değilimdir, susmayı bilirim. Sadece "tebrik ederim seni, ben bostan korkuluğuyum zaten bu evde. Bana fikrimi sormak bile gelmemiş aklına" dedim. Ne var bunda? dedi. "yok bir şey canımmm, hiç bir şey olur mu... ben ne yaparsam yapayım sana sorayım ama sen böyle bir şeyde fikrimi dahi alma, bir mesajla bile haberdar etme" dedim. Abartıyorsun dedi içeri gitti. Bir şeylerle uğraştı. Sofrayı hazırladım tabiiki suratım beş karış. Evde yeşil soğan yok muydu dedim yok herhalde zaten ben doydum yemeyeceğim dedi. Ben de "iyi doy" dedim... (biraz yemişti hemen doyan bir tip değildir)...

Bana bir anda kıpkırmızı bir suratla "cadıkedi yeter... sana bir şey dememek için susuyorum ama yeter dedi... gözleri doldu ama sinirden tabii, kıpkırmızı suratla kalktı masadan aldı sigarasını gitti içeri"

Gören de dır dır dır hiç susmadım, hep konuştum, laf ettim sanacak...

Eşinizin size hiç haber vermeden bilgisayarı satmasına bozulmaz mıydınız? Siz attığınız her adımı ona haber verirken, her şeyi ona sorarken?..

Verdiğim tepkiler çok mu sert?

canım belki bi sıkıntı vardır sana söyleyemediği çekindiği erkekler genelde öyle sıkıntılarını eşi olsa da söyleyemyo. yani sana sormadan satmış kızmakta haklısın ama onun da vardır sana söyleyemediği bi sıkıntısı surat yapmıssın trip atmışsın sana hiç bi karşılık vermemiş yemek de yememiş vardır bi sıkıntısı canım haklı olsan da alttan al parayla alınacak bişi için aranızın bozulmasına açılmasına gerek yok boşver gönlünü al bence..

canım belki bi sıkıntı vardır sana söyleyemediği çekindiği erkekler genelde öyle sıkıntılarını eşi olsa da söyleyemyo. yani sana sormadan satmış kızmakta haklısın ama onun da vardır sana söyleyemediği bi sıkıntısı surat yapmıssın trip atmışsın sana hiç bi karşılık vermemiş yemek de yememiş vardır bi sıkıntısı canım haklı olsan da alttan al parayla alınacak bişi için aranızın bozulmasına açılmasına gerek yok boşver gönlünü al bence..

Tatlım biz biririmizden hislerimizi, sorunlarımızı hiçbir şeyimizi gizlemeyiz. Sorun bilgisayarı satmış olması değil, bana hiç söylememsi, akşam gelip çok normalmiş gibi bahsetmesi. Önce paraya ihtiyacım vardı sattım demesi sonra yok ya paraya ihtiyacım olduğu için satmadım demesi. Bir de sanki dır dır dır hep konuşmuşum da hiç susmamışım gibi sofrada ki o hareketi... Hazmedemiyorum işte :50:

Genelde bir sorunumuz olduğunda şımarık şımarık sorunu çözmeye çalışşan konuşan benimdir. Ama bu sefer gurur yapıyorum. Demekki ben dayak falan yesem hiç affetmezmişim. O masadaki gibi davranmasa konuşacağım var o haline o kadar kızgınım ki. Dün o haline karşılık konuşsaydım kesin vururdu öyle bir sinir gelmişti adama yani. Mail atmayı düşünüyorum. Yüz yüzeyken konuşmak gelmiyor bugün içimden:50: Suçlu ben değilken tekrar konuşmaya çalışıp bir şeyler için çözüm arayan taraf olmak istemiyorum:50:

mail atarak da adımı atan sen oluyosun. hem öyle restleşme devam eder bence. inan bana o gurur gelgitlerini ben çooook yaşadım. niye haklı olan benim o konuşsun o çabalasın diye... öyle durabileceksen bekle o zaman madem hep sen açıyosun mevzuyu. ama onlar biz gibi düşünmüyo ertesi gün haydiiii hiç bişey olmamış gibi laylaylom o zaman daha da can sıkıcı oluyo.belki de arkadaşın dediği gibi, bişey yoktur. arada gülüyodu diyosun. Allah Allah hayırlısı bakalım

mail de atmayın, bırakın o hazır hissedince konuşur. gitmeyin üstüne. biz severiz öyle herşeyi konuşmayı ama erkekler çok sevmez. şimdiye kadar konuştuysa da sizi üzmemek için konuşmaya katılmış bile olabilir. belki başka bir sorunu vardır. ve eğer sorun sizde değilse sakın alttan almayın, ben kimde gördüysem şımarıyor. sorun yok gibi davranın, bu işi biraz soğumaya bırakın, eğer yapabilirseniz.

Şöyle bir mail yazdım ve sizlere yollamadan göndermek istemedim?

Zoruma gitti işte... İlişkimiz boyunca her yaptığımız hareketi birbirimize haber verirken, hiçbir şeyi birbirimizden habersiz yapmazken bu yaptığın zoruma gitti...

Sorun bilgisayarı satman değil... İstersen pencereden at aşağı kır... Sorun eski bilgisayarı satarken, yenisini alırken ya da başka başka her türlü konuyu birbirimize danışırken bilgisayarı bana hiç söylemeden satmış olman... İçindekileri dahi temizlemeden başka bir adama vermiş olman... Bir de eve gelip yaptığın normalmiş sanki her gün yapıyormuşsun gibi gülerek bunu bana anlatman...

İnan ki bana gelip "aşkım abartıyorsun, şu şu sebepten dolayı olaylar böyle gelişti şöyle sattım, senin de bir şey diyeceğini düşünmedim, özür dilerim aklıma gelmedi" diye bana sarılsan hiç bu konu bu kadar büyümeyecekti...

Sanki dır dır dır konuşan, saatlerce hiç susmayan bir kadınmışım gibi sofrada sinirden gözlerin dolmuş, suratın kızarmış bir şekilde "yeter, yeter diyorum, sana bir şey dememek için susuyorum ama yeter" deyip o sofradan kalkman, sanki ağzımı açsam vuracakmışsın gibi davranman...
Bilmediğim bir şey mi var? Bana bahsetmek istemediğin bir sorunun mu var?

Ben eski bilgisayarı içindekileri temizlemeden tamirciye götürdüm diye söylemediğin laf kalmamıştı, şimdi aynısını sen yapıyorsun ve çok normal bir şeymiş gibi davranıyorsun.

Sebep ne gerçekten? Önce paraya ihtiyacım vardı diyorsun sonra hayır onun için satmadım diyorsun. E o zaman bana neden bahsetmiyorsun? Neden ben aklından geçenleri bilmiyorum? Aynısını yapsam hoşuna gider miydi?

mail de atmayın, bırakın o hazır hissedince konuşur. gitmeyin üstüne. biz severiz öyle herşeyi konuşmayı ama erkekler çok sevmez. şimdiye kadar konuştuysa da sizi üzmemek için konuşmaya katılmış bile olabilir. belki başka bir sorunu vardır. ve eğer sorun sizde değilse sakın alttan almayın, ben kimde gördüysem şımarıyor. sorun yok gibi davranın, bu işi biraz soğumaya bırakın, eğer yapabilirseniz.

Bunu hiç yapamadım... Hiçbir zaman hiçbir şey olmamış gibi davranamadım :50:

canım 7 yıllık evlisin eşine güven ve kötü şeyler getirme aklına..
arkadaşlar lütfen sizde doldurmayın kesin altında bişeyler vardır gibi.
benim eşimde msjları siliyo arama kaydını siliyo benim yanımda tlf konusmaz balkondan bakarım dısarı cıkınca tlf elınde konusuyo olur.. eşine güven canım aklına kötü şeyler getirme lütfen evlilik bi yuva kolay kurulmuyo.
ha mesafeyi koy kırıldığını kızdığını anlasın gelir senle konusmaya vardır bi sıkınıtısı sana söylemeye çekiniyodur hemen olumsuz düşünme üzüldüm gerçekten hatasını anlayınca gelir sana..

Maıl atmamalısın bence bırak ne sorunu varsa kendı anlatsın

işte ben de bundan bahsediyorum.... madem öyle diyosun. ya alacaksın kaşına konuşacaksın gurur murur demiçeksin ya da oturup bekliceksin...mail atmadıysan atma derim ben

canım 7 yıllık evlisin eşine güven ve kötü şeyler getirme aklına..
arkadaşlar lütfen sizde doldurmayın kesin altında bişeyler vardır gibi.
benim eşimde msjları siliyo arama kaydını siliyo benim yanımda tlf konusmaz balkondan bakarım dısarı cıkınca tlf elınde konusuyo olur.. eşine güven canım aklına kötü şeyler getirme lütfen evlilik bi yuva kolay kurulmuyo.
ha mesafeyi koy kırıldığını kızdığını anlasın gelir senle konusmaya vardır bi sıkınıtısı sana söylemeye çekiniyodur hemen olumsuz düşünme üzüldüm gerçekten hatasını anlayınca gelir sana..

Tatlım 7 yıllık evli değiliz. 7 yıldır birlikteyiz. 13 aylık evliyiz.

Bunca yıl hiçbir şeyi birbirimizden gizlememişken, aklımıza gelen her sorunu birlikte paylaşıp atlamışken. Eğer benden bir şeyler gizlemeye, derdini söylememeye başladıysa zaten ortada büyük bir sorun var demektir o zaman. Ya bana eskisi gibi güvenmiyordur , sorunlarını paylaşmaya değer görmüyordur. Ya da benden bir şey gizliyordur. Bu da daha büyük sorun zaten.:50:

bence de canım mail atma gelsin o kunussun seninle kırıldıgını uzuldugunu anlasın gecıcı bı durumdu ıs yerınde olan bı sorun vardı belkı susmus da sana karsı konusmayarak senı uzmemek ıztemıs ondan bekle canım bence..
ve olumsuz dusunme lutfenn..

Bunca yıl hiçbir şeyi birbirimizden gizlememişken, aklımıza gelen her sorunu birlikte paylaşıp atlamışken. Eğer benden bir şeyler gizlemeye, derdini söylememeye başladıysa zaten ortada büyük bir sorun var demektir o zaman. Ya bana eskisi gibi güvenmiyordur , sorunlarını paylaşmaya değer görmüyordur. Ya da benden bir şey gizliyordur. Bu da daha büyük sorun zaten.:50:

insanların mesafeye de ihtiyacı olur bazen. bazen konuşmamak konuşmaktan daha iidir. ben 10 senedir evliyim, toplam 14 senedir beraberiz. ben şimdiye kadar sakin olmayı kafamı vura vura öğrendim. yoksa önceden rahat bırakmaz dibini delerdim. ama gördüm ki bi işe yaramıyo. malesef.

bız kadınlar neden böyleyız ya hemen olumsuz dusunuruz.
canım bu kadar kafanda bıseyler kurduguna canını sıktıgına uzuldugune degecek bısey yoktur ortada bekle gelsın o kunussun sennle esıne guven canım altında art nıyet arama. bı sorun vardır senn de uzulmenı ıstememıstır o yuzden soylememıstır. bana guvenmıyodur dıyosun ama sende onun pc ne casus kurmussun guvenmeyen sensın onu duysa esın asıl sorun o zaman cıkar canım esıne guven ve bekle bence..
guzel dusun guzel olsun inşallah önemli bi sorun yoktur..

hadi hayırlısı bakalım. sen bütün söylediklerinde haklısın ama kızıp kızıp kendini doldurma, bi kahve iç bişey yap seni sakinleştiren çünkü ne kadar istersen iste beyninden atamazsın. ama calm down ;) sakin ol tatlım

bız kadınlar neden böyleyız ya hemen olumsuz dusunuruz.
canım bu kadar kafanda bıseyler kurduguna canını sıktıgına uzuldugune degecek bısey yoktur ortada bekle gelsın o kunussun sennle esıne guven canım altında art nıyet arama. bı sorun vardır senn de uzulmenı ıstememıstır o yuzden soylememıstır. bana guvenmıyodur dıyosun ama sende onun pc ne casus kurmussun guvenmeyen sensın onu duysa esın asıl sorun o zaman cıkar canım esıne guven ve bekle bence..
guzel dusun guzel olsun inşallah önemli bi sorun yoktur...

Güvenmiyordur derken problemlerini bana açacak kadar güvenmiyordur demek istedim. Ben ona güveniyordum çok güveniyordum ama ne bileyim bu ara şüphemi çeken davranışları olunca casus program kurdum. Emin olmak istedim. Ve şüphemi çekmeyen davranışlar sergilediğinde daha da mutlu olmuştum.

Ortak olarak bir şirket açtı arkadaşıyla. Ama arkadaşı eşini sürekli aldatan, pavyona falan takılan güvenilmez bir tip. Doğum günleri art arda aynı ay. Tipini görseniz iyi giyinen, kültürlü bir tip dersiniz ama pavyona falan gidiyor ve bir kere eşimi ve bir arkadaşını da aldı pavyona götürdü ve eşim benden gizlemedi bunu bile bana söyledi. Hiçbir şey demedim kızmadım. Belki de çoğu kişiye göre bu daha çok kızılması gereken bir şeydir ama dürüst olduğu için kızmadım. Bana arkadaşlarıyla başka bir yere gittiğini de söyleyebilirdi. O adamla takıldı takılalı şüphelenmeye başladım ister istemez. Adam öyle bir adamki karısıyla tatile gidiyor, tatildeyken karısı otelde uyurken gidiyor kadını aldatıyor öyle düşünün yani.

Çok güvenirdim eşime ama onla takılmaya başlayınca ondan da şüphelenmeye başldaım:15:

Back
X