Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenmiyordur derken problemlerini bana açacak kadar güvenmiyordur demek istedim. Ben ona güveniyordum çok güveniyordum ama ne bileyim bu ara şüphemi çeken davranışları olunca casus program kurdum. Emin olmak istedim. Ve şüphemi çekmeyen davranışlar sergilediğinde daha da mutlu olmuştum.
Ortak olarak bir şirket açtı arkadaşıyla. Ama arkadaşı eşini sürekli aldatan, pavyona falan takılan güvenilmez bir tip. Doğum günleri art arda aynı ay. Tipini görseniz iyi giyinen, kültürlü bir tip dersiniz ama pavyona falan gidiyor ve bir kere eşimi ve bir arkadaşını da aldı pavyona götürdü ve eşim benden gizlemedi bunu bile bana söyledi. Hiçbir şey demedim kızmadım. Belki de çoğu kişiye göre bu daha çok kızılması gereken bir şeydir ama dürüst olduğu için kızmadım. Bana arkadaşlarıyla başka bir yere gittiğini de söyleyebilirdi. O adamla takıldı takılalı şüphelenmeye başladım ister istemez. Adam öyle bir adamki karısıyla tatile gidiyor, tatildeyken karısı otelde uyurken gidiyor kadını aldatıyor öyle düşünün yani.
Çok güvenirdim eşime ama onla takılmaya başlayınca ondan da şüphelenmeye başldaım![]()
ayrıca casus programı kurmaya neden gerek duymuştun daha önce
kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum ve öyle yorum yapıyorum canım haklısın arkadaş arkadaşı bozuyo ve zaman kötü insan kime güveneceğini bilmiyo ama vardır bi sebebi kötü düşünme yaa bak bende eşimden şüphe duymaya başlıcam oda arama kaydını msj sılıyo ve benım yanımda tlf konusma yapmıyo apt cıkınca balkondaan goruyorum elınde tlf konusuyo..
insanız aklımıza herşey geliyo ama canım kötü düşünme sen bize destek veriyosun vaji konusunda bizde sana destek olalım lütfen kötü düşünme eşine güven yapan adam zaten sana gelip de pavyona gittiğini söylemez.
ve sana bi fikir eşinin hattı faturalı ıse netten görüşmelerine bak dün kimle konuşmuş görmüş olursun içinde rahatlar
Dediğim gibi ortağı çok güvenilmez eşini sürekli aldatan pavyona falan takılan bir tip. Onla çok takılmaya başladıktan sonra ve sürekli mesajları silip, geçmişi temizleyip , çağrı kayıtlarını temizlemeye başladıktan sonra şüphelenmeye başladım. Bir de numaraları hiç kaydetmez. Yok şu kamyoncunun numarası, yok şu sigortacının numarası. Telefon rehberi gibi maşallah ezberi süper.![]()
Dediğim gibi ortağı çok güvenilmez eşini sürekli aldatan pavyona falan takılan bir tip. Onla çok takılmaya başladıktan sonra ve sürekli mesajları silip, geçmişi temizleyip , çağrı kayıtlarını temizlemeye başladıktan sonra şüphelenmeye başladım. Bir de numaraları hiç kaydetmez. Yok şu kamyoncunun numarası, yok şu sigortacının numarası. Telefon rehberi gibi maşallah ezberi süper.![]()
Aaa bak bu hiç aklıma gelmedi. Bakalım görebilecek miyim :)/ baktım da şifre falan istiyor, yanlış şifre girerim telefonuna mesaj falan gider şimdi , casus programda da yok onun şifresi
ben bazen bakıyorum canım
bak canım inşallah kötü bişi yoktur için rahatlar
varsa da şüphe edeceğin bişi bin tepesine arkandayız yani ben arkandayım![]()
ortağı öyleyse sizin de böyle şüpheli olmanızı anlıyorum. ama size söylediğine göre ve uzun zamandır da eşinizi tanıdığınıza göre sağlam karakterli biri olmasa evlenmezdiniz heralde. umarım yakın zamanda gerçeği öğrenip rahatlarsınız.
ayy özel msj da atamıyorum herşey ortada yafff
canım eşin gelince şifreyi iste gelen mesajı da sil gir netten bak avea ise nete girince tekrar msj geliyo tlf yanında dursun silersin o gelen mesajıda :)
bu casus programı kullanan kişi farketmiyor mu bilgisayarında bu arada :S
bu casus programı kullanan kişi farketmiyor mu bilgisayarında bu arada :S
Evet avea
Ama ondan şifreyi istersem şüphe çekerim. Hiç kontrol etmiyromuşum gibi davranmak istiyorum![]()
şifreyi eşinden değil canım eşinin telefonunu al sessize almayı unutma msj gelince sesi duymasın madem gizli bakacaksın.
*952# tuşla şifre ekrana gelir zaten fatura sorgulama sayfasına noyu ve şifreyi yaz giriş yapınca tekrar msj gelir tlf giriş yapıldı diye onu da sil bak kimle ne zaman ne kadar süre görüşmüş. her girdiğin zaman sayfaya tlf msj gelir aklında olsun kontrol için girersen msj gdeceğini unutma :) bazen kontrol şartt
TamamO zaten hep tv izlerken uyuyakalır o zaman bakarım
![]()
Programı kurarken , başlat menüsünden, program ekle kaldırdan, çalışan programlardan, şundan bundan falandan filandan gizle diye bir seçenek var. Onu tıklayınca program kendini gizliyor ve sen kurarken oluşturduğun şifreyi yazmasan ortaya çıkmıyor![]()
herşeye bak canım msj görüşmelere inşallah için rahatlar :)