• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana göre negatif peki size göre

Göğüs hassasiyetim dokununca var sadece ağrı var rahim yumurtalık adet gelicek gibi bide dün aşırı midem bulanmıştı kusmamak ıcın uyudum ilk kez bi ağrı sola giriyor bi sağa bi alttan çözemedim hamileysem çok sevinirim
Biraz daha sabredin endişelenmeyin. Kendinizi strese sokmayaya çalışın. Dua edin bol bol inşallah nasip olur ben de size dua ediyor olacağım. Peki normalde batma vs olurmuydu. Bazı kadınların adet gelmeye Yakın oluyorda sizde batma hissi normalden farklı olan bisi dimi

Biraz daha sabredin endişelenmeyin. Kendinizi strese sokmayaya çalışın. Dua edin bol bol inşallah nasip olur ben de size dua ediyor olacağım. Peki normalde batma vs olurmuydu. Bazı kadınların adet gelmeye Yakın oluyorda sizde batma hissi normalden farklı olan bisi dimi
Benim ağrım olur bel kasık ben anlardım bugün adet olcam derdim şimdi bilmiyorum adet olcam da diyemiyorum olmuycak da diyemiyorum

Arkadaşlar bu testi bu sabah yaotım ve çok silikti adetim yarın başlaması gerek 19 Mayıs genelde gününde olurum ağrılarım da var ben Laboquick test yaotım resimde gözükmüyordu gölge gibiydi benim için negatifti çünkü hamile olsam daha koyu olurdu şimdi o test kurudu bekledi saatlerce çizgi daha görünür halde ama bence DEĞİLİM
Ama inşallah bi kere yanılırım ve hamile çıkarım
Benimkide böyleydi aynı fotoğrafi silmesem atardım kan ver mutlaka vardır gecikmeden kan ver hadii

Ben de senin gibiyim şuan adet olcakmış gibi ağrıyor karıncalanıyor karnım bugün olmam lazım zaten bakalım
Benimde bugün en geç yarın olurum ben biliyorum bugün biraz temizlik yemek vs işlerim var yorulacak vücudumda geliyor yine döngüler of offffffff bıktım

Bence değilsiniz hamile çünkü beni hatirlayin boyle çıkıyordu hic koyulasmadi adet oldum sonuc olarak

merhaba. son 4 aylık adet günlerim
14 ocak
20 şubat
19 mart
18 nisan
Pkos tanılıyım, ortalama 30-35 günde bir adet görüyorum. 2025ten beri inositol kullanmaya başlamıştım ve döngüm nispeten düzene girmişti.
2024 Eylül'den beri deniyoruz, yumurta çatlama sorunum olduğunu düşünüyorum. İnfertiliteden takipliyim bu ay adet olursam HSG randevusu verilecekti.
Birkaç gündür sizin gönderilerinizi okuyorum. Benim de BAT 18-19-20 mayıs civarı. Göğüslerim hafif dolu, alt karında karıncalanmalar oluyor. Son 10 gündür arada giren kasık ağrıları oluyor, ağır değil ama kendini hissettiriyor. 3-4 gündür ovülasyon testi yapıyorum belki çift koyu çizgi çıkar da gebeysem öğrenirim diye ama yok T çizgisi hep silik. Beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur bu sefer. Tutmamışsa da adet gecikmesin onun stresi daha sıkıntılı 😟

merhaba. son 4 aylık adet günlerim
14 ocak
20 şubat
19 mart
18 nisan
Pkos tanılıyım, ortalama 30-35 günde bir adet görüyorum. 2025ten beri inositol kullanmaya başlamıştım ve döngüm nispeten düzene girmişti.
2024 Eylül'den beri deniyoruz, yumurta çatlama sorunum olduğunu düşünüyorum. İnfertiliteden takipliyim bu ay adet olursam HSG randevusu verilecekti.
Birkaç gündür sizin gönderilerinizi okuyorum. Benim de BAT 18-19-20 mayıs civarı. Göğüslerim hafif dolu, alt karında karıncalanmalar oluyor. Son 10 gündür arada giren kasık ağrıları oluyor, ağır değil ama kendini hissettiriyor. 3-4 gündür ovülasyon testi yapıyorum belki çift koyu çizgi çıkar da gebeysem öğrenirim diye ama yok T çizgisi hep silik. Beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur bu sefer. Tutmamışsa da adet gecikmesin onun stresi daha sıkıntılı 😟
Bende ovülasyon denedim 2 3 gün önce silik çıkıyordu hep bugün de regl oldum yani gebelik olunca koyu çıkıyormuş öyle diyolar

Kızlar merhaba nimo marka test kullanan var mı🥺

Eklentiler

• 1000035166.webp
    1000035166.webp
    13 KB · Görüntüleme: 9
Back
X