Arkadaş doktorlarin kendisine teşhis koyamadığı veya yanlış teşhis koyduğunu düşünüyor yanilmiyorsam o yüzden verdikleri ilaçları kullanmiyorevet yüzünüz kırmızı ve pütürlü. ama her zaman bu halde ise başkaları e senin yüzün böyle diyebilir, normaldir.
benim anlamadığım şey şu. meseleye çok takıyorsunuz. doktor ilaç veriyor kullanmıyorsunuz. neden?
Arkadaş doktorlarin kendisine teşhis koyamadığı veya yanlış teşhis koyduğunu düşünüyor yanilmiyorsam o yüzden verdikleri ilaçları kullanmiyor
Desmond ben hiç sivilce çıkarmamıştım ergenlikte, 30 yaşında beze şeklinde sivilcelerim oldu. Çok taktım kafaya yeni evliydim eşimide deli ettim kafaya taktıkça daha beter oldu sonra dr tavsiyesi ürünlerle geçti sorunum. Ben görmezden gelince geçti bence.Sivilceden ziyade cidden ismini telaffuz etmek istemediğim bir rahatsızlık yüzünden takıyorum. Ki benim yanağımda lisede bile çıkmamıştı sivilce? Şu an çıkması absürt.
Methini duydum ama denemedim.sivilceden cok yag bezesine benziyor minik minik
aloe vera surmeyi denediniz mi hic
Ben doktorların muayene edişiyle ilgili kısmı anlatmadım. Anlatsam belki hak vereceksiniz ama şu ülkenin vatandaşı belli bir mevkideki insanları ‘insan’ sanarak hata ediyor. Daha dün hastaların videosunu çeken doktor açığa alındı. Ha herkes öyledir demiyorum ama bana denk gelenler öyleydi. Öyleydi ki dile getirdim. Verdiği merhemi kullanmama nedenim ise suratımla ilgilenmeyip çenemdeki sivilce izlerine yazdığı içindi. Derim zaten ince sivilce kremleri daha çok soyuyor daha da inceliyor daha da korunmasız oluyor. Bunu da kendi bir yerimden uydurmadım bu arada.En yakın zamanda psikiyatriste gidin diyeceğim de o muhteşem yargılamanızla ilgisiz ve hiçbirşey bilmediklerine emin olduğunuz için doktorların siz şarlatan hocalara gidin bence
Pütürlerde herkes hem fikir, siz nereyi kırmızı gördünüz?evet yüzünüz kırmızı ve pütürlü. ama her zaman bu halde ise başkaları e senin yüzün böyle diyebilir, normaldir.
benim anlamadığım şey şu. meseleye çok takıyorsunuz. doktor ilaç veriyor kullanmıyorsunuz. neden?
deneyin derim bir sey kaybetmezsinizMethini duydum ama denemedim.
Ne önerirsiniz nemlendirmek için, yanaklarım kuru evet.Bilirkişi değilim ama bu cilt yağlı değil hatta bence aşırı kuru bir cilt.
Doğru temizleme be nemlendirme ile bu pürüzler azalır.
Muhtemelen alerjik hassas atopik gibi bir cildiniz var. Problem değil. Sadece güzel bir neme ihtiyacı var.
Ben yves rocher, alterra, isana, bioderam markalarını dönüşümlü kullanıyorum.Ne önerirsiniz nemlendirmek için, yanaklarım kuru evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?