Yeap:))Yuzunde bir problem yok bence. Desmond kusura bakma nolur ama daha önce konunda bahsettigin sevgilinden ayrildin mi ?
T A M A MOlmayan bişeye netten bakıp tanı koymak sonrada ilgisiz drlar bilmeyen drlar siz psikiyatriye gidin bence
Yorumların hepsini okumadım ama yanağınızda minik bir pütür var sivilce denir mi ona bilemedim belki siz çok mükemmelliyetçisiniz ve yanağınız bebek totosu gibi olsun istiyorsunuz
Merhabalar. Başlık ilginç farkındayım. Şöyle başlayayım açıklamaya:
Birtakım psikolojik sıkıntılarım olduğunu söyleyebilirim. Obsesif bozukluk gibi... Buna içsel birtakım korkular da eşlik ediyor. İçsel korkuları da açacak olursam; belli aralıklarla herhangi bir şeye takılı kalır, işkence edercesine düşünür huzursuzluk veririm kendime. Yine kendi içimde halledene kadar uğraşırım, hallederim de ama sonrasında başkası başlar. Böyle bir döngü. Genelde bu soyut şeyler oluyor. Oluyordu. Kabullenmiştim yani. Üstesinden gelebiliyordum kâh uzun kâh kısa sürüyordu ama, halledebiliyordum.
Neyse asıl konuya gelecek olursak; geçen kış sağ yanağımda iki sivilce çıktı ve geçmek bilmedi. Ki vücudum çabuk yenilenir benim. Sivilce izi olur ama geçer. Neyse ben kolları sıvayıp internetten ‘bunun aslı nedir?’ diye araştırmaya başladım. Zührevi hastalık zührevi hastalığı açtı ve ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalığa çok benzettim kendiminkini. Tabii sonra doktorlar. İlgisiz doktorlar. Bir şey bilmeyen doktorlar. Gösterdiğim yeri atlayıp (belki de olmadığı için) geçecek sivilce izine ilaç yazan doktorlar, serüveni içinde bocalayıp durdum. Bir şey çıkmadı yani. Yazdığı ilaçları falan da kullanmadım ne yalan söyleyeyim. Baştan savma geldi ve kremler deriyi inceltiyor da inceltiyor. Esas olan yer ise şu: Yakınlarım suratımda bir şey olmadığını suratımın kendi yapısının o olduğunu iddia ediyor. Başlarda benim aklımla dalga geçtiklerini düşündüm. Ama bunu yapmaları için bir neden yok. Her gün ilk işim aynaya bakmak. Var görüyorum. Soruyorum anneme, arkadaşıma yahut sevgilime. Yok. Artık insanlar bıktı. O kadar darladım ki onları. Ama kendime engel olamıyorum. Aklımdan şüphe etmeye başladım ‘bak varsa söyleyin, çünkü aklından şüphe ediyorum diyorum’ cevap yine olumsuz. Böyle bir şey yaşayan var mı? Biliyorum çok egzantrik ve saçma bir olay ama artık işin içinden çıkamıyorum. Sevgilim falan düşündükçe daha kötü olacak diyor ki haklılar da. Beyin güçlü bir organ biliyorsunuz. Ne yapmalıyım ben? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ps; Çaresiz hissetmeseydim bu konuyu açmazdım. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Benimde cildim yağlı bi ara kocaman iltihaplı sivilceler çıkıyordu o kurumaya başladığı anda ikincisi çıkıyordu hep yüzümde bi sivilce vardı ki eşim falan bunlar normal sivilceler değil diyorlardı. Lavantalı sabun ile yıkamaya başladım yüzümü baya toparladı. Bide sirke toniği yaptım kendime bir ölçek sirke iki ölçek su olacak şekilde yaptım. Aklıma geldikçe kullanıyorum ama en fazla bir haftada iki kere kullanılabiliyor. Sürüp 10 dk bekletiyosun sonra yıkıyosun yüzünü gerçekten işe yarıyor. Bir deneyin ama ölçülere dikkat edin .Basıcam roaccutane’ı yağ falan kalmasın. Bir ara böyle yükseliyorum ama getirisi götürüsünden daha fazla. Ne yapabilirim bu yağ dengesini ayarlamak için?
Yüzünde normal minik sivilce var, hatta tam sivilce gibi bile değil yağ bezesi gibi duruyor.Bu normal niye bu kadar büyüttün olayı ben de anlamadım.Gayet güzel yüzünÜstüm başım için kusura bakmayın hanımlar bir yandan finallere kasıyorum
En yakın zamanda psikiyatriste gidin diyeceğim de o muhteşem yargılamanızla ilgisiz ve hiçbirşey bilmediklerine emin olduğunuz için doktorların siz şarlatan hocalara gidin benceMerhabalar. Başlık ilginç farkındayım. Şöyle başlayayım açıklamaya:
Birtakım psikolojik sıkıntılarım olduğunu söyleyebilirim. Obsesif bozukluk gibi... Buna içsel birtakım korkular da eşlik ediyor. İçsel korkuları da açacak olursam; belli aralıklarla herhangi bir şeye takılı kalır, işkence edercesine düşünür huzursuzluk veririm kendime. Yine kendi içimde halledene kadar uğraşırım, hallederim de ama sonrasında başkası başlar. Böyle bir döngü. Genelde bu soyut şeyler oluyor. Oluyordu. Kabullenmiştim yani. Üstesinden gelebiliyordum kâh uzun kâh kısa sürüyordu ama, halledebiliyordum.
Neyse asıl konuya gelecek olursak; geçen kış sağ yanağımda iki sivilce çıktı ve geçmek bilmedi. Ki vücudum çabuk yenilenir benim. Sivilce izi olur ama geçer. Neyse ben kolları sıvayıp internetten ‘bunun aslı nedir?’ diye araştırmaya başladım. Zührevi hastalık zührevi hastalığı açtı ve ismini telaffuz etmek istemediğim bir hastalığa çok benzettim kendiminkini. Tabii sonra doktorlar. İlgisiz doktorlar. Bir şey bilmeyen doktorlar. Gösterdiğim yeri atlayıp (belki de olmadığı için) geçecek sivilce izine ilaç yazan doktorlar, serüveni içinde bocalayıp durdum. Bir şey çıkmadı yani. Yazdığı ilaçları falan da kullanmadım ne yalan söyleyeyim. Baştan savma geldi ve kremler deriyi inceltiyor da inceltiyor. Esas olan yer ise şu: Yakınlarım suratımda bir şey olmadığını suratımın kendi yapısının o olduğunu iddia ediyor. Başlarda benim aklımla dalga geçtiklerini düşündüm. Ama bunu yapmaları için bir neden yok. Her gün ilk işim aynaya bakmak. Var görüyorum. Soruyorum anneme, arkadaşıma yahut sevgilime. Yok. Artık insanlar bıktı. O kadar darladım ki onları. Ama kendime engel olamıyorum. Aklımdan şüphe etmeye başladım ‘bak varsa söyleyin, çünkü aklından şüphe ediyorum diyorum’ cevap yine olumsuz. Böyle bir şey yaşayan var mı? Biliyorum çok egzantrik ve saçma bir olay ama artık işin içinden çıkamıyorum. Sevgilim falan düşündükçe daha kötü olacak diyor ki haklılar da. Beyin güçlü bir organ biliyorsunuz. Ne yapmalıyım ben? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ps; Çaresiz hissetmeseydim bu konuyu açmazdım. Lütfen kırıcı yorum yapmayın.
Kızarıklık mıUps ilgi alanım
Ya sassy bir de şöyle bir durum varBen miyobum bayağı bir Gözlüğümü değiştirdim bu yaz, alışamadım takmıyorum lens de zor geliyor bazen takar bazen takmam. Yarı görür dolanıyorum. Milletin suratı cillop gibi bal dök yala falan. Şu bir haftadır sınavlar var diye gözlükle dolanıyorum. Enee milletin suratı benim suratım gibi renk farkı falan var diye aydınlanma yaşadım ufak bir. Bu içimin rahatlamış hali mesela :d
Aynen bende de var cocugum otizmmi diye delirdim ikinci bebwgi cok istiyorum sacma sapan otizm olurmu acaba diye korkuyorum olmayan cocugu dusunuyorum kendimi telkin etmeye calisiyorum hicbirseyin garantisi yok saglikli cocugumunda bi anda basina bise gelebilir hersey Allahtan Allaha siginmaliyim diye kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok cikmiyor aklimdan ama temizlik takintim falan yok sadece evi temizledigimde heryerin tertemz mukemmel olmasini istiyorum onun disinda bazn eriniyorum yapmadigim bile oluyor takmiyorum ama bu cocuk konusunda cok hassasim tedavi goruyorum gecer insallahobsesifsin belki de ondandir. Bende de var. simdi buna taktin bu gececek baska sey bulacaksin..bundan kurtulmanin yolu ondan kacmamak akilna gelse de aynada baksan da ondan kacmamak...
ben de korkmustum otizmden.Aynen bende de var cocugum otizmmi diye delirdim ikinci bebwgi cok istiyorum sacma sapan otizm olurmu acaba diye korkuyorum olmayan cocugu dusunuyorum kendimi telkin etmeye calisiyorum hicbirseyin garantisi yok saglikli cocugumunda bi anda basina bise gelebilir hersey Allahtan Allaha siginmaliyim diye kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok cikmiyor aklimdan ama temizlik takintim falan yok sadece evi temizledigimde heryerin tertemz mukemmel olmasini istiyorum onun disinda bazn eriniyorum yapmadigim bile oluyor takmiyorum ama bu cocuk konusunda cok hassasim tedavi goruyorum gecer insallah
Omrumu yedi bazen Allahim kanser olsaydim da bu hastalik olmasaydi diye dusundugum bile oluyor cok yoruldum bide takinti hastalrinin cocuklarinda daha riskli diyorlar o yuzden odum kopuyor cok bekleme gibi ihtimalimde yok esim 36 yasinda 40 yas erkeklerinde risk fazla diyorlar nasl cesaret edecm hic bilmiyorum yoruldum...ben de korkmustum otizmden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?