bana gozlerimin bir oyunu mu bu??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirm
IMG_20161130_182155.webp
? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??

1 gun sonra cıkması pek pozitif anlamına gelmez diye sanıyorum benimde 10 dk sonra cıkmıstı silik cizgi ama negatifti kan testi ama boyle olupda hamile olanlarda varmıs bilemedim

Kizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Testi tekrarlamanda fayda var test bozukta olabilir

1 gun sonra cıkması pek pozitif anlamına gelmez diye sanıyorum benimde 10 dk sonra cıkmıstı silik cizgi ama negatifti kan testi ama boyle olupda hamile olanlarda varmıs bilemedim
Saol cnm ilgilendigin icinn ama insan cok isteyince sonuc boyle oluyor iste :(

Baya erken yapmışsın bence . Benimde ikinci çizgi bir saat sonra azcık çıkmıştı ama adete 5 gün vardı. Bide bu bozuk gibi inşlh hamilesindir. Testi tekrar et. Önemliymişsin adete kaç gün olduğu değil aslında. Döllenmeden sonra geçen süre . Ben yumurtlamadan 13 gün sonranöğrndim inşlh sende görürsün çizgilerini

Baya erken yapmışsın bence . Benimde ikinci çizgi bir saat sonra azcık çıkmıştı ama adete 5 gün vardı. Bide bu bozuk gibi inşlh hamilesindir. Testi tekrar et. Önemliymişsin adete kaç gün olduğu değil aslında. Döllenmeden sonra geçen süre . Ben yumurtlamadan 13 gün sonranöğrndim inşlh sende görürsün çizgilerini
İnsAllah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin saglikli hayirli bebekler :)

Kizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Testte 10 dakika sonrasi bile yanlıs kabul edilir hic bir gecerliligi yoktur malesef 9 gun sonra yap

Bence sonucun çıkabilmesi için çok erken. 1 hafta sonra tekrarlayın derim.

Öncelikle testi çok erken yapmışsın canım
Bence biraz daha sabretmelisin sağlıklı sonuç için
Testlerin kullanım klavuzunda genelde uzun beklettikten sonra çıkan sonuç geçersiz yazar

Öncelikle testi çok erken yapmışsın canım
Bence biraz daha sabretmelisin sağlıklı sonuç için
Testlerin kullanım klavuzunda genelde uzun beklettikten sonra çıkan sonuç geçersiz yazar
Tesekurler cnm benim ilk gebeligimdede adetime 14 gun kala yapmistim. Negatif cikmisti testi bi kenara koydum ve 3 gun sonra baktigimda pozitfti. Adet gunumu bekledim ve kan verdim hamileydim. Bu testte beni umutlamdirdi. Cunku testleri ne kadar bekletsemde cizgi cikmiydu. Tabi test bozukta olabilir bu da bi ihtimal

Tesekurler cnm benim ilk gebeligimdede adetime 14 gun kala yapmistim. Negatif cikmisti testi bi kenara koydum ve 3 gun sonra baktigimda pozitfti. Adet gunumu bekledim ve kan verdim hamileydim. Bu testte beni umutlamdirdi. Cunku testleri ne kadar bekletsemde cizgi cikmiydu. Tabi test bozukta olabilir bu da bi ihtimal
İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin

Canım benimde yarım saat sonra çıkmıştı hemde daha belirgin ama sonuç negatif çıktı kanda buharlaşma çizgisi dediler ilk 5 dk çıkarsa var demekmiş

Bu kadar erken idrar testinde çıkmaz. Gününüz geçince yapın. Ayrıca testte hemen belirmesi lazım çizginin.

Valla benim saatlerce negatifken ertesi gun copten alıp bakmstm ve silik cizgi vardi hamileydim. :) ama yanlis yerde cikmis oldugu icin test bozuk olabilir. Ins pozitiftir

Back
X