Testi tekrarlamanda fayda var test bozukta olabilirKizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Saol cnm ilgilendigin icinn ama insan cok isteyince sonuc boyle oluyor iste1 gun sonra cıkması pek pozitif anlamına gelmez diye sanıyorum benimde 10 dk sonra cıkmıstı silik cizgi ama negatifti kan testi ama boyle olupda hamile olanlarda varmıs bilemedim
Ayy insAllah :)Tekrardan bir test alın bence.
Nasip, belki de hamilesiniz? ?
İnsAllah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin saglikli hayirli bebekler :)Baya erken yapmışsın bence . Benimde ikinci çizgi bir saat sonra azcık çıkmıştı ama adete 5 gün vardı. Bide bu bozuk gibi inşlh hamilesindir. Testi tekrar et. Önemliymişsin adete kaç gün olduğu değil aslında. Döllenmeden sonra geçen süre . Ben yumurtlamadan 13 gün sonranöğrndim inşlh sende görürsün çizgilerini
Testte 10 dakika sonrasi bile yanlıs kabul edilir hic bir gecerliligi yoktur malesef 9 gun sonra yapKizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Bence sonucun çıkabilmesi için çok erken. 1 hafta sonra tekrarlayın derim.Kizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Testte 10 dakika sonrasi bile yanlıs kabul edilir hic bir gecerliligi yoktur malesef 9 gun sonra yap
Zaten takrarlicam adet gunu adet olmassamBence sonucun çıkabilmesi için çok erken. 1 hafta sonra tekrarlayın derim.
Öncelikle testi çok erken yapmışsın canımKizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Tesekurler cnm benim ilk gebeligimdede adetime 14 gun kala yapmistim. Negatif cikmisti testi bi kenara koydum ve 3 gun sonra baktigimda pozitfti. Adet gunumu bekledim ve kan verdim hamileydim. Bu testte beni umutlamdirdi. Cunku testleri ne kadar bekletsemde cizgi cikmiydu. Tabi test bozukta olabilir bu da bi ihtimalÖncelikle testi çok erken yapmışsın canım
Bence biraz daha sabretmelisin sağlıklı sonuç için
Testlerin kullanım klavuzunda genelde uzun beklettikten sonra çıkan sonuç geçersiz yazar
İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versinTesekurler cnm benim ilk gebeligimdede adetime 14 gun kala yapmistim. Negatif cikmisti testi bi kenara koydum ve 3 gun sonra baktigimda pozitfti. Adet gunumu bekledim ve kan verdim hamileydim. Bu testte beni umutlamdirdi. Cunku testleri ne kadar bekletsemde cizgi cikmiydu. Tabi test bozukta olabilir bu da bi ihtimal
Kizlar 28-31 gun araliginda adet oluyorum.ama genelde 31 gun oluyor. Eger 28 gunde adet oldugumu dusunursek adetime 6 gun kala, eger 31 gunde adet oldugumu dusunursek 9 gun kala bu testi yapmis oluyorum. Yanliz sorun su ki ikinci cizgi 1 gun sonra cikti. Ve cizgiler birbirine cok yakin. Ayrica cizgiler tam c ve t nin altina degil. Ben bu teste ne kadar guvenebilirmEki Görüntüle 1919373 ? Boyle birsey yasayan olup gebe olan var mi??
Aminn cnm :) Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.Valla benim saatlerce negatifken ertesi gun copten alıp bakmstm ve silik cizgi vardi hamileydim. :) ama yanlis yerde cikmis oldugu icin test bozuk olabilir. Ins pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?