Bana haber göndermiş !!!

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
İyi geceler kızlar... Öncelikle okuyup yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum..

Üniversite yıllarında yani 4 yıl falan önce, bir sevgilim olmuştu. Kendisi çok efendi, saygılı tam bir Anadolu erkeği aynı zamanda kısacası iyi his çocuktu. Benim de ilk aşkımdı... Memleket olarak ve kültür olarak cok farkli olduğumuz için babamı kesinlikle razı edemedim. Kacalim dedi bana başka yolu yok dedi, ben çok aşık olmama rağmen ailemi ( annemi) ezemedim... babam aşırı inat bir adamdır kesinlikle affetmezdi biliyorum!! Sonunda ayrıldık. Şu an evliyim çok da mutluyum eşimi çok seviyorum iyiki ailemin onayladığı biriyle Evlenmişm diyorum...

Eski erkek arkadaşım evleniyormş... ÜniversiteDen bir ortak arkadaşımız vardı onunla konuşurken söyledi... İşte misal diyorum : Ayse Ahmetin sana slmi var düğüne bekliyormus elinde bos gelmeyecekmissin dedi... Tabi hiç tepki vermedim umarım çok mutlu olur... Benim evlendigimi biliyor bildiği halde böyle bi söz söylemesi ( kesinlikle beklemediğim bi davranış ) çok tuhaf oldum mahCup hissettim kendimi...

Okuyan herkese tekrardan ayrı ayrı Teşekkür ederim kızlar sevgilerimle...

Demek kş san hala bir kırgınlığı var. Bak ben de evleniyorum diye gösterme çabasına girmiş. Mahcup hissedecek bir şey yok bence, hayat bu. Bazı ilişkiler biz istemesek de bitiyor sonuç olarak şuan nerede ve kiminle olduğunuz önemli.

Terbiyesiz. Evlenecegi kadin size haber gonderdigini bilse nasil üzülürdü. Siz niye mahcup oluyorsunuz ki, hadsiz bir gerizekali.
Bunu size taşıyan arkadaşınız da asagi kalmıyor ama.
Zaten onunla da pek görüşmüyorum iki defa üst üstte arayinca açtım artik..

Elbette önemli olan şimdi... Ama ne bilim içim De bi tuhaf olmadı desem yalan olur

Evleneceği kadın mi haber göndermiş adam mi ? Ayrıca bunu neden dert edindiniz ki bu kadar anlamadim. Belki de öyle bir niyetle söylemedi.

:)
Gördüğün gibi, eski sevgilinin bu iğrenç mesajı;
Senin onunla evlenmeyerek ne kadar doğru yaptığının sağlaması olmuş.

Evleneceği kadın mi haber göndermiş adam mi ? Ayrıca bunu neden dert edindiniz ki bu kadar anlamadim. Belki de öyle bir niyetle söylemedi.
Adamm dert değil açıkçası benimki sadece buraya okadar çok konu açılıyor ki aileme rağmen evlendim diye ve sonun hep husran iyi ki diyorum iyi ki Babam vermemis:))

Sacmalamis..

:)
Gördüğün gibi, eski sevgilinin bu iğrenç mesajı;
Senin onunla evlenmeyerek ne kadar doğru yaptığının sağlaması olmuş.
BabaMla 4 ay kus kalmıştım onun yüzünden haksızlik ettim adama (

Adamm dert değil açıkçası benimki sadece buraya okadar çok konu açılıyor ki aileme rağmen evlendim diye ve sonun hep husran iyi ki diyorum iyi ki Babam vermemis:))
Böyle genelleme yapmanız doğru olmaz. Belki de çok mutlu olacaktınız bilemezsiniz. Bir derdim var a yazmışsınız ya o yüzden dedim. Bence düşünmeyin artik onu herkes kendi yuvasında mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…