bana haksızlık yapılmıyormu

aslında günlerdir geçmişte yaşadığım olaylar kafamı fazlası ile karıştırıyor daha doğrusu nasıl bir tutum sergilemem gerektiğini bilemiyorum kısaca anlatmaya çalışacağım
ablam çok büyük bir aşk ile evlendi fakat nişanlılık döneminde sürekli huzursuzluk yaratırdı ben ve diğer ablam onun ve nişanlısı yüzünden sürekli dayak yerdik annemden babamdan kıskaıyormuşuz ya onu
neyse evlendi gitti evde ki ablamda iyidir yani sadece cimriydi biraz ama okadar yani
neyse ben bi kaza geçirdim ama gayet basit geldi bana fakat kaza sırasında regl olduğum için fark etmemişim 15 gün süren ve günde 10 ped harcayacak düzeyde bir kanamaydı bi kaç doktora gittik sonuç çıkmadı bu arada ölmek üzereyim bu büyük ablam o surada yanıma geldi sen çocuk düşürüyor olabilirmisin
bana anlat dedi ne çocuk düşürmesi ben 17 yaşında bekar bir kızım sonra devlet hastanesine götürdü babam beni kaza sırasında damar çatlaması olmuş 1 haftalık bi tedavinin ardından normale döndüm
daha sonra biri ile tanıştım evlendim evlendiğim adamın ailesini ablam ve kv si tanıyormuş dedikodu yapmışlar evliliğimin 15. günü dedikodu için yüzleştirilmeye götürüldüm araya soğukluk girdi eşim ablamla görüşmemi istemiyordu başka problemlerde oldu ayrıldık eşimle hamileyim bu arada
bakamayız olmaz aldır kim bakıcak çocuğa diye babam hariç ailemden baskı gördüm
çalışmıyorum güvenebileceğim hiç kimse hiç bişey yoktu bebeğimi karnımda ilaçla düşürüp suni sancıyla doğum yaptırdılar bebeğimi gördüm sonrasını bilmiyorum bayılmışım
gel zaman git zaman kardeşim böbrek hastası nakil olması lazım ben böbreğimi verdim 1 hafta sonra eve gönderdiler kardeşim orada kaldı ben evdeyim ablam dedikodu yapmış neymiş ben para için böbreğimi vermişim yalana pisliğe bak beni yatağımda bıraktı çekti gitti ablam yerimden kalkamıyorum lavaboya bile gidemeyecek durumdayım sol tarafımda enlemesine 30 cm kesi var kalkamıyorum eniştem de anahtar vardı tesadüfen geldi beni yatağımdan kaldırdı lavaboya götürdü ablamı aradı bağırdı bu kızı neden yanlız bırakıyorsunuz falan diye
şimdiki durum

ablam eniştemle boşanmak üzere ablamın pis art niyet ve dedikodusu yüzünden
bizde kalıyor oğluyla ve asla enişteme vermeyecekmiş
benim odamı istila etti
ablamın oğlu okadar şımarık bir çocukki dersin sanki 30 yaşında bilmiş ukala terbiyesiz
evde rahat hareket edemiyorum her an alay konusuyum
ben ablamla aynı evde nasıl kalıcam ne yapıcam
ayrıca merak eetiğim bir konuda şu ablamın oğlu için bir çocuk değilmi amannnn aramızda büyür gider
benim bebeğim neydi ozaman ben neydim adım para için böbreğini verdi derken benim eve halen maaşımın yarısını vermem tüm birikimimin gitmesi kartlara borcum neyin nesi
kızlar kusura bakmayın bayaaa uzun oldu ama çok doluyum
Keşke bebeğini aldirmasaydin bence anlamı yok say görmemezlikten gel zaten yaptiklariyla ablan bile sayılmaz sen canının skildini belli edersen daha çok üstüne gelirler bence iyi bi insan bul olabindince uzaklas onlardan en azından kafan rahat olur kimse seni dusunmuyosa sende düşünme

bunalıma girmekten korkuyorum erkek kardeşim ikidebir uyandırıyor beni gece abla dişlerini sıkıyorsun diye :KK61::KK61:

Canım sen daha bunalıma girmedin mi . şu yaşadaklarının herhangi biri bir başkası yaşasa hayattan soğur yeminlen.:KK57: Daha başka ne yapmaları lazım bunalıma girmen için.

Canım sen daha bunalıma girmedin mi . şu yaşadaklarının herhangi biri bir başkası yaşasa hayattan soğur yeminlen.:KK57: Daha başka ne yapmaları lazım bunalıma girmen için.
ben halen bana fırsat verseler mutlu olabileceğimi düşünüyorum şuan erkek arkadaşım var gayet iyiyiz mutluyuz
ama ailem onu istemiyor

ben halen bana fırsat verseler mutlu olabileceğimi düşünüyorum şuan erkek arkadaşım var gayet iyiyiz mutluyuz
ama ailem onu istemiyor

Ailen neden istemiyor erkek arkadaşını..
Şimdi bu ruh halinle bir yanlış daha yapmazsın inş.

ama ailem onu istemiyor

Sen böyle bir aileye prim vermeye devam edersen mutluluk senin için bir hayal olur. Aile dediğin öyle olmaz canım, aile dediğin kardeşinin dedikodusunu yapmaz, anne baba da böyle bir şeye izin vermez. Anne baba dediğin torununa kıymaz. Sizde aile kavramı yok ki ne ailesinden bahsediyosun üvey evlat gibisin resmen. Ağır olduysa kusura bakma. Kaç kurtar kendini saf olma.. Sen saf oldukça kendini ezdirdikçe tepene biniyorlar ailende olsa ezdirme kendini.

Sen böyle bir aileye prim vermeye devam edersen mutluluk senin için bir hayal olur. Aile dediğin öyle olmaz canım, aile dediğin kardeşinin dedikodusunu yapmaz, anne baba da böyle bir şeye izin vermez. Anne baba dediğin torununa kıymaz. Sizde aile kavramı yok ki ne ailesinden bahsediyosun üvey evlat gibisin resmen. Ağır olduysa kusura bakma. Kaç kurtar kendini saf olma.. Sen saf oldukça kendini ezdirdikçe tepene biniyorlar ailende olsa ezdirme kendini.
bende bunu düşünüyorum artık benim hayatıma yön vermelerinden bıktım usandım
ben mutlu olacağıma inanıyorum ama hep gölge düşürüyorlar hayatıma

sizin ailenizle ilgili problemleriniz olduğunu düşünüyorum..
başka konularınıza okumuştum.
erkek arkadaşınızı onaylamıyorlardı.
annenizin size soğuk davrandığını düşünüyordunuz ve ablanızın sizde kalmasından duyduğunuz rahatsızlığı..
bi yardım almayı deneseniz.
belki daha pozitif bakmayı başarabilirsiniz.

Ya siz ne kadar sabırlı insanmışsınız, ben sizin yerinizde olsam ya ablamın gırtlağına yapışmıştım ya da hayata küsmüştüm. Size hayran kaldım, o evden kaçın kurtulun

Ya siz ne kadar sabırlı insanmışsınız, ben sizin yerinizde olsam ya ablamın gırtlağına yapışmıştım ya da hayata küsmüştüm. Size hayran kaldım, o evden kaçın kurtulun
keşke dediğin kadar kolay olsa ses çıkarırsan edepsiz olursun daha neler neler

keşke dediğin kadar kolay olsa ses çıkarırsan edepsiz olursun daha neler neler
Mağdursunuz, birgün konusurlar iki gün konusurlar sonra mecbur susarlar. Bu şekilde çok mutsuzsunuz. Kendi 1+1 de olsa şirin bi yuvanız olur. Mesleğiniz de varmış, kimsenin kaprisini çekmeyin dünyaya 1 kez geliyoruz

düsünüyorumda, benim öyle bir kanamam olacak benim kardeslerimden biri bana, ablanin sana dedigini diyecek!!! ya da kardesim bunu yasayacak, ben diyecem!!!!! annem bunu duyacak... onu diyen kimse agzimizin üzerine elinin tersiyle birtane yerlestirir!!! çok garip aileler var!! keske ailenize dönmek yerine, bu durumda esinize yalvarip yakarip onunla kalsaydiniz!!! keske terk derdiniz gurursuzlugunuzu yüzünüze vuran bir kv, bir esiniz olsaydi...! belki esinizle aranizi bile düzeltebilirdiniz!! bu belkide bir kaç yilinizi alirdi ama belki bu vesileyle yuvanizi kurtarirdiniz!!!
bir kiz kardesin (ablanin) bu kadar kansiz olabilecegini düsünemiyorum, benimde kiz kardeslerim var, zaman zaman aramizda ciddi boyutlarda anlasmazliklar oluyor! ama sizin iliskinizdeki gibi iftiraya giden boyutlarda tartismalarimiz olmuyor!
ablanin kayinvalidenle yaptigi dedikodulara annen ne diyor? baban nasil bakiyor???
sana gelince, Allah her bebegin rizkini verirdi zaten! sen burada gelip de bebegimi düsürttüler deme! o bebegin azmettiriciside katilide sensin! o bebegi isteyen kadin, ailesinden destek alamiyor mu? kizilcik serbeti içer kan kusardi... gider kocasiyla arasindaki sorun her ne olursa olsun, köpek gibi yalvarir! hakliysada haksiza yatar esine siginirdi (tabi ona kendini kabul ettirene kadar)
kendi hayatini sen mahfetmissin!!! bi bakiyorum böbreginizi birbirinize verecek kadar bagimli bir ailesiniz, birde okuyorum, akla hayale sigmayacak, agiza alinmayacak laflar-dedikodular-iftiralar çirkinlikler bu ailede... Allah akil fikir versin!!!

düsünüyorumda, benim öyle bir kanamam olacak benim kardeslerimden biri bana, ablanin sana dedigini diyecek!!! ya da kardesim bunu yasayacak, ben diyecem!!!!! annem bunu duyacak... onu diyen kimse agzimizin üzerine elinin tersiyle birtane yerlestirir!!! çok garip aileler var!! keske ailenize dönmek yerine, bu durumda esinize yalvarip yakarip onunla kalsaydiniz!!! keske terk derdiniz gurursuzlugunuzu yüzünüze vuran bir kv, bir esiniz olsaydi...! belki esinizle aranizi bile düzeltebilirdiniz!! bu belkide bir kaç yilinizi alirdi ama belki bu vesileyle yuvanizi kurtarirdiniz!!!
bir kiz kardesin (ablanin) bu kadar kansiz olabilecegini düsünemiyorum, benimde kiz kardeslerim var, zaman zaman aramizda ciddi boyutlarda anlasmazliklar oluyor! ama sizin iliskinizdeki gibi iftiraya giden boyutlarda tartismalarimiz olmuyor!
ablanin kayinvalidenle yaptigi dedikodulara annen ne diyor? baban nasil bakiyor???
sana gelince, Allah her bebegin rizkini verirdi zaten! sen burada gelip de bebegimi düsürttüler deme! o bebegin azmettiriciside katilide sensin! o bebegi isteyen kadin, ailesinden destek alamiyor mu? kizilcik serbeti içer kan kusardi... gider kocasiyla arasindaki sorun her ne olursa olsun, köpek gibi yalvarir! hakliysada haksiza yatar esine siginirdi (tabi ona kendini kabul ettirene kadar)
kendi hayatini sen mahfetmissin!!! bi bakiyorum böbreginizi birbirinize verecek kadar bagimli bir ailesiniz, birde okuyorum, akla hayale sigmayacak, agiza alinmayacak laflar-dedikodular-iftiralar çirkinlikler bu ailede... Allah akil fikir versin!!!
eşime yalvarmadımmı sanıyorsun ailemle bir olup bebeği aldırmak için demediğini bırakmadı hastane masraflarını bile o karşıladı keşke herşey söylediğiniz kadar kolay olsaydı

Back
X