düsünüyorumda, benim öyle bir kanamam olacak benim kardeslerimden biri bana, ablanin sana dedigini diyecek!!! ya da kardesim bunu yasayacak, ben diyecem!!!!! annem bunu duyacak... onu diyen kimse agzimizin üzerine elinin tersiyle birtane yerlestirir!!! çok garip aileler var!! keske ailenize dönmek yerine, bu durumda esinize yalvarip yakarip onunla kalsaydiniz!!! keske terk derdiniz gurursuzlugunuzu yüzünüze vuran bir kv, bir esiniz olsaydi...! belki esinizle aranizi bile düzeltebilirdiniz!! bu belkide bir kaç yilinizi alirdi ama belki bu vesileyle yuvanizi kurtarirdiniz!!!
bir kiz kardesin (ablanin) bu kadar kansiz olabilecegini düsünemiyorum, benimde kiz kardeslerim var, zaman zaman aramizda ciddi boyutlarda anlasmazliklar oluyor! ama sizin iliskinizdeki gibi iftiraya giden boyutlarda tartismalarimiz olmuyor!
ablanin kayinvalidenle yaptigi dedikodulara annen ne diyor? baban nasil bakiyor???
sana gelince, Allah her bebegin rizkini verirdi zaten! sen burada gelip de bebegimi düsürttüler deme! o bebegin azmettiriciside katilide sensin! o bebegi isteyen kadin, ailesinden destek alamiyor mu? kizilcik serbeti içer kan kusardi... gider kocasiyla arasindaki sorun her ne olursa olsun, köpek gibi yalvarir! hakliysada haksiza yatar esine siginirdi (tabi ona kendini kabul ettirene kadar)
kendi hayatini sen mahfetmissin!!! bi bakiyorum böbreginizi birbirinize verecek kadar bagimli bir ailesiniz, birde okuyorum, akla hayale sigmayacak, agiza alinmayacak laflar-dedikodular-iftiralar çirkinlikler bu ailede... Allah akil fikir versin!!!