bana hayasiz dedi

Herşeyin adabı var , örtülü bayan istiyorsa gitsin o şekil de yaşayan kimselerle görüşsün .
Önce seç beğen al sonra vay efendim ben kapalı,uzun etek giyen istiyorum .

İyi yapmışsın ayrılmakla daha şimdiden böyle evlenseniz var ya uuuu ki ne u.
Eğer nickin eski sevgilin nickiyse anlaşılıyor sana o sözleri nasıl fütursuzca diyebildiği.

iyi yapmışsın ayrılmakla. barışmak için çabalar kesin bence geri adım atma.

hakaret affedilir bir şey değil.

bugün böyle davranan evlenince ne yapar bilmiyorum giyimine de karışır küfür de eder.

Tam konu başlığını okudum direkt diycektim canım sana senin fatih çok oluyo artık diyee .
Sen gerekeni yapmışsın , ben de gerekeni yaptım.
Kısmet artık

Çok iyi etmişsin ayrılmakla. Bitmeseydi yakında ana avrat küfürü de yerdin zaten. Sakın geri dönme.
iyi

Eski konularinizi da biliyorum. Bir kac gune barisirsiniz. Fatih gozum dondu kiskancliktan, sevdigim icin kendimi kaybettim affet bi daha olmayacak der. Sizde sevdigi icin kiskaniyor, baska erkeklerin bakmasini istemiyor der affedersiniz.

Size tavsiyem yapmayin, geri donmeyin. Hickimse boyle bir hayati haketmez.

ee görünen köy kılavuz etmez. daha önceki konularınızdada ben dahil, herkes dedi bunu ama dinlemediniz.
ben bitireceğinize yinede inanmıyorum oda ayrı

en iyisini yapmışsın. hem suçlu hem güçlü. bide ayrılmak için bahane arıyomuşsun ayağına yatıyolar klasik erkek ya.hiçbiri düşünmüyo niye ayrıldı diye direk ayrıldın sen suçlusun damgasını vuruyolar

Oh be sonunda ayrılman isabet olmuş.
Terbiyesizliğinin son demlerini de kullanmış tabii sen bir elbise giyince hayasız olursun (sırf o beğenmedi diye) o telefonda bel altı muhabbeti yaptığında edepli oluyor (!) değil mi?

Sevgilinle asla ama asla ayni kafada degilsiniz . o dünyaya başka sen dünyaya başka bakiyorsun...

Barisacaksin ama emin ol bu adamdan mutlu son olmayacak evlensen bile....

Benim iliskimle benzeyen bir iliskiydi sizin ki de .
En doğru karar ayrilmak.
Anlayacaksun sende benim gibi.
Benim ki biteli bir ay oldu neredeyse ama daha yeni anliyorum daha yeni yeni kendimi toparliyorum.

Diğer konunuz bana çok garip gelmişti. Benim de ağdada atladığım yerler olur, iş yüzünden bıyığımı aldırmaya vakit bulamam eşim Ayhan Işık bıyıklı diye güler sinirli şekilde söylemez. Tabii ki uyarı olur ama garip yani asabiyet...

Onu geçelim size hayasız diyemez namusunuza dil uzatamaz. Ayrılmak en güzeli üzülseniz bile.. Sonradan daha çok üzülmektense ...

Hicbir erkek dun size prenses muamelesi yaparken bugun bunlari soylemez.

Demek ki daha evvel de cok lafini yemissiniz yoksa nereden bulacak bunlari soyleme cesaretini.

Tepkisizliginizle adama bu muamelenin normal ve katlanilabilir bir sey oldugunu dusundurmussunuz.

O yuzden bu kadar celallenmenize anlam verememistir, ne oldu buna demistir.

Cunku siz onun gozunde saygi gorme, el ustunde tutulma hakkinizi onun ilk yanlisinda bu tavri gostermeyerek kaybetmissiniz.

ben konu sahibinin barışacağını düşünüyorum. siz ne derseniz deyin. çünkü biliyorum bu tür ilişkileri. mutlaka barışacak diyorum ben. . hatta belki barışmıştır bile

sevgilide olsa haddi değil.böyle uyarıları insana anca eşi yapabilir.onunda adabı var.hee bide adamın gözü kıl tüy mü arıyor oranda buranda.bu adam başka kadınlarında bakıyordur bi yanlarına
bilenlerin bahsettiği konulara göre ittirilen bi ilişki var.devam ederse bknz mazoşizm

Bu hastalikli bi iliski. Kangren olmuş artik. Umarim dediklerinizin arkasinda durur gururunuzu, kisiliginizi daha fazla zedeletmezsiniz. Ama bana da diger arkadaşlar gibi barisirsiniz gibi geliyor.

Bence de barışacak çünkü daha evvel çok defa konu açtı ve ben her konuda ayrıl dedim ona rağmen "ama öyle değil" ile başlayan bahaneler arkasına sığınıp barıştı hatta gelinlik bile bakıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…