bana hayasiz dedi

'' ne giyeceğimi bilecek kadar olmasam senin işin ne be adam !! ''

... demek geldi içimden

Barışmış olduğundan emin olarak yazıyorum.

Sen bununla evlenip çok daha ağlayacaksın maalesef..

çok iyi yaptın.. böyle tiplerle ne işin var, mesaj atarsa, ararsa da sakın cevap yazma. anlasın bittiğini..

sizin hakaretten oturu bitirmenize 'bahane ariyomussun zateb' diyen, o ARlı bey mi?! pes.. ne sebep gerekliymis acaba? hani hayadan ardan bahsetmis ya, insanlarin ar duygusu kaldiramaz hakareti, bunu da dusunsun

kiyafetinizi kiskanmasini anlarim da, agzina geleni verip hayasina dil uzatmak ne demektir ya, tatlilikla kiskanirim seni filan yapaydi bari terbiyesiz adam! saygisi yokki erkek gbi sahiplensin.. sahiplenmeyi bu saniyo demek

kil tuy ararken cok edepli oluyo hemde :)

Buna benzer bir olayı benim kız kardeşim yaşadı, kuzenimle maça giderken görmüş, "bütün stadı tatmin etmeye mi gidiyorsun" demiş. Kız kardeşim 6 senelik ilişkisini tek mesajla bitirdi. Doğrusu bu bence, sakın geri dönmeyin, ileride çok çekersiniz. Emin olun çok pişman olursunuz.

Tabii ne demezsin! O erkek ya ne derse desin kız ona tamam hayatım sen ne dersen o demeli Adam bencillikte doktora yapmış ama umarım konu sahibi bu sefer cidden ayrılmıştır
bi kez ses bile yukselse o buyu bozuluyo ki, adam kustahca bu hakki gorup hakaret etmis.. artik devami gelir uzatirsa

Normalde olsa bu okuduklarıma şaşırırdım ama eski konularınızdan sonra bana çok normal geldi sevgilinizin(umarım artık eski sevgilinizdir) bu tepkisi.

Biz haklıyız fakat siz böyle konular açmaya devam edeceksiniz maalesef...

Heeeyyyy konu sahibi bize cevap verrr

Birine boyle soyleyecegim aaklima gelmezdi ayrilik konisunda ama ;helal olsun valla tam yerinde bir karar olmuş

sen bir an önce kurtulmaya bak bu kişiden..aşırı kıskanç haddini aşacak derecede..kıskançlık mutluluk getirmez felaket getirir..giydiğin kıyafeti adanada köylü kızları giyiyor artık..açık saçık değil gayet normal..bu kişi şimdiden sana hayasız derse ilesini düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…