bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
bana her şey yakışır diyenlerin topiği kızlar

yaz gelioo güneş hafiften de olsa yüzünü göstermeye başladı kızlar sizce yazın modası neler burada beğendiğimiz çantalarımızı kıyafetlerii ayakkabıları paylaşalım kombin halinde :42:

üzerlerine tıklayınca büyüyorlar kızlar :16::16:

şu tarzda da ayakkabı istiorum kızlar :16:

bu sene yüksel bel pantolonlar ve etekler de çok moda kızlar

selam julia istediğin tarz aykkabı platformlu ayakkabı bak bu sitede çok güzel yaykkabılar var canım

üstelik öle kredi kartıyla filanda uğraşma yok sölüyosun kapına kadar getiriyorlar orda ödüyosun :)

neden sürekli bu siteyi önerip duruosunuz. bn inceledim ve beğenmedim seeçenek çok az:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
tulum bu yazın vazgeçilmezi olacak.Çiçekli elbiseler ve portakal rengi olmazsa olmaz.

ya ordan ayakkabı almışta da beğendim onun için yazdım yani sonuçta zevklerve renkler tartışılmaz diilmi ve buranın amacınında aldığımız ürünleri birbirimzile paylaşmak olduğunuda varsayarsak yanlış bişi yapmadım diye düşünüyorum ama seni rahatsız ettiysem özür dilerim.....

yok cnm rahatsız olmadım.özür dilemene gerek yok. sadece ikide bi her topiğe aynı şeyi yazmana şaşırdım o kadar.siteden aldığın şeyleri üzerindede görmek isterim. mrk ettim nasıl duruolar:44:

yok cnm rahatsız olmadım.özür dilemene gerek yok. sadece ikide bi her topiğe aynı şeyi yazmana şaşırdım o kadar.siteden aldığın şeyleri üzerindede görmek isterim. mrk ettim nasıl duruolar:44:

evet bence de cnm bakalım nasıl duracak demi güsel duruosa bizde alırız :16:

bu yıl tüller danteller şifon bluzlar da çok moda nerdeyse bütün markaların yeni koleksiyonlarında görebilirsiniz renk olarak ta mercan rengi, somon rengi su yeşilini ne çok rstladım

bu yıl tüller danteller şifon bluzlar da çok moda nerdeyse bütün markaların yeni koleksiyonlarında görebilirsiniz renk olarak ta mercan rengi, somon rengi su yeşilini ne çok rstladım

bugün alışverişe çıktım tüllere bende çok rastladım yaaa şifon tarzı özellikle :78:

Back
X