- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper bi konu arkadaşım tebrik ederim.yaz alışverişine çıkmadan bilgi edinelim![]()
selam julia istediğin tarz aykkabı platformlu ayakkabı bak bu sitede çok güzel yaykkabılar var canım
üstelik öle kredi kartıyla filanda uğraşma yok sölüyosun kapına kadar getiriyorlar orda ödüyosun :)
bayıldım. çok güzelmiş...
tulum bu yazın vazgeçilmezi olacak.Çiçekli elbiseler ve portakal rengi olmazsa olmaz.
ya ordan ayakkabı almışta da beğendim onun için yazdım yani sonuçta zevklerve renkler tartışılmaz diilmi ve buranın amacınında aldığımız ürünleri birbirimzile paylaşmak olduğunuda varsayarsak yanlış bişi yapmadım diye düşünüyorum ama seni rahatsız ettiysem özür dilerim.....
yok cnm rahatsız olmadım.özür dilemene gerek yok. sadece ikide bi her topiğe aynı şeyi yazmana şaşırdım o kadar.siteden aldığın şeyleri üzerindede görmek isterim. mrk ettim nasıl duruolar:44:
bu yıl tüller danteller şifon bluzlar da çok moda nerdeyse bütün markaların yeni koleksiyonlarında görebilirsiniz renk olarak ta mercan rengi, somon rengi su yeşilini ne çok rstladım
güzel cnm beendimgünlük için spor ve rahat...