• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

shoe tek fiyat ona acılen gıtmem lazım çok güzel ayakkabılar var ya bakarken gözlerim yerınden fırladı valla :DD:D:37:

Ben de yaz gelmeden elbise stoğu yaptım.Her fırsatta bir elbise alıyorum.Mudo'da çok güzel elbiseler var,bir de babetleri,sandaleteri çok güzel.Twist'in elbiselerine de bayılıyorum.:3:

Ben de yaz gelmeden elbise stoğu yaptım.Her fırsatta bir elbise alıyorum.Mudo'da çok güzel elbiseler var,bir de babetleri,sandaleteri çok güzel.Twist'in elbiselerine de bayılıyorum.:3:

bi göz atayım cnm senn aldıklarını buraya koyman mümkün mü acaba :17:

shotek ayakkabılar kaliteli mi peki?Fiyatı çok makul de...

Son düzenleme:
elbiselerine bayıldım cnm. fiziğinde çok hoş bu arada:nazar:

Son düzenleme:
:d bu sene bol paca moda ama :D ben dar paca pantalonları sevıyorum:D ama aklımda bı kactane neten tulum beyendım hosuma da gıttı :D ve bu sene kafama koydugum dıger seyde:D elbıse ve topuklu ayakabı:D busene bıraz kadınsı takılmayı kafaya koydum:D aldım bıle bı kactane ayakabı:D

bunlarda benim
$abiyeayakkabmodelleri00.webp $lkjhgtfr.webp

:21::21::21:

kızlar 1,62 boyum var 40 kıloyum ve artık cocuk reyonlarından gıyınmekten bıktım bıraz daha dişi kıyafetler ıstıyorum artık ama xxs'ler bıle cogu zaman ustume olmuyo :SSS
önerebılecegınız marka yada magazalar varmı ?? bende artık ustunde barbiee olmayan şeyler gıymek ıstıyorum :84:

kızlar 1,62 boyum var 40 kıloyum ve artık cocuk reyonlarından gıyınmekten bıktım bıraz daha dişi kıyafetler ıstıyorum artık ama xxs'ler bıle cogu zaman ustume olmuyo :SSS
önerebılecegınız marka yada magazalar varmı ?? bende artık ustunde barbiee olmayan şeyler gıymek ıstıyorum :84:

çok zayıfmışsın..kaç yaşındasın ki cnm??

Back
X