Bana Herşey Yakışır Kanal D

en son giydiği kırmızı fırfırlı elbiseyi almasaydı bari
ne giydiğini göremedim

günün bombası 90 60 90 ım lafıydı ve arzunun mezurayla gelmesi..
sen 90 60 90 san bende 90 50 70 im

İlk 2 gün seyrettim,Arzu baştan belliydi,1. olmak için Evrim e de İlknur a da 3 puan verdi.Millet 5 - 6 verirken.
Hem Evrim le İlknur birmiydi ya,İlknur saçını makyajını bile yetiştirememişti,Evrim in herşeyi tamdı ve çok şıktı bence.İkisini bir tuttu.
Bence bu yarışmalarda sadece yarışmacıların puanları geçerli olmamalı,mesela Cengiz Abazoğlu da puan versin,ortalaması alınsın.Çok haksızlık oluyor böyle!
Kim en düşük puanları veriyorsa,o birinci oluyor

Arzu'ya gicik olmustum,gitti o kazandi yaaa.Bir de sonunda duydunuzmu,nasil bagiriyor.Amerika bekle bizi geliyoruz diye.Sen gitmsen Amerika küsücekti hee

Arzu'ya gicik olmustum,gitti o kazandi yaaa.Bir de sonunda duydunuzmu,nasil bagiriyor.Amerika bekle bizi geliyoruz diye.Sen gitmsen Amerika küsücekti hee

Ben seyretmedim ama tam görgüsüzmüş o zaman,daha önce de yazmışlar,çiftliği bilmem nesi vrmış diye anlatmış

Ben seyretmedim ama tam görgüsüzmüş o zaman,daha önce de yazmışlar,çiftliği bilmem nesi vrmış diye anlatmış

ben zaten hiç inanmadım çiftliği olduğuna zengin olduğunada inanmıyorum hep yalan o özel şoför hele tam bi fiyasko..okadar zengin özel şoförü olan kişi ne arıyor havalimanında çalışıyor kocasıda vardiyalı çalışıyormuş bu kadar zenginliğe göre hep yalan bence

evt kızlarrrrrrr başladı. kıvırcık saçlı kız çok tatlı.

Kızlar bugün yarışan Sevda yemekteyizede katılmıştı hatta orada kapalıydı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…