Bana Herşey Yakışır Kanal D

Ayyy muhteşem olmuşşşş

Altın gününe sırt dekolteli gidilir,o da sarı zincirli olur, öğrenin bayanlar

yemekteyizdeki kapalı sevda deilmiydi bu yaa ay şaka gibi şok oldum açılmış hmde ne açılmış o sırt dekoltesi neydi öle ?
kocasını boşadı heralde. acaba bu insanlar gerçek deilmi die aklımdan geçmio deil yani.

Ayyy muhteşem olmuşşşş

Altın gününe sırt dekolteli gidilir,o da sarı zincirli olur, öğrenin bayanlar

:90:

bunlar hangi dünyada yaşıyolar acaba çok merak ettim yau
makyajı berbat olmuş ama kıyafeti güseldi
bacaklarını beğenmedim fiziği düzgün ama kadında bi dişilik yok eksik durdu bişeler.

ben görür görmez tanıdım bencede kesinlikle o.nedense o dikkatimi çekmiş ve çok rahat aklımda kalmış.o zaman türbanlıydı ama oradada iddialı gösterişli tesettür abiyeler giymişti.bence bu onun gerçek hali.Belkide o zaman tanınmamak için gerçekte türbanlı olmadığı halde kapanmıştır.çünkü bi insan bu kadar uç noktaları yaşayamaz gibime geliyor bu kadar kısa sürede.

açık haliimle okadar dekolte bi kıyafeti giyicek cesareti kendimde bulamazdım
önceden kapalı bi bayanın bu kadar cesur olmasına şaşırdım dorusu bayağ uç noktalarda yaşamış. bnce bu iş normal deil ajanstandır belkide.

Kızlar bugün yarışan Sevda yemekteyizede katılmıştı hatta orada kapalıydı.......

kapalı haliyle daha bi şıktı bugün çok kokoş gördümm beğenmedimm bu elbiseyi geçen hafta ilk yarışan kız adını unuttum o kızda bu elbisede kararsız kalmış almamıştı geçen haftadan gözüne kestirdi demek

Ayyyyy bu Sevda giyimden kuşamdn anlamıyo...Bence evinde oturup yemek pişirsin

öğlen tsadüfen ilk defa izledim.
hoşuma gitti aslında
ama bugünün giyinen kızçokkk frapan yaaaa.
gerçi girdiği mağzalarıda hiç beğenmedim.
çokkkkkkkkkkkkkkkkk rüküşdüüüüüüüüüüüüüüüüü

Yok ya bu programda bir işler var

Mesela hiç istinye park falan gitmiyorlar.Normal mağazalardan falan alıyorlar

Yani niye markalı bir yerlere girmiyorlar,yasak mı ne anlamadım.

Yarınki kadından da pek umudum yok...

Arkadaslar ne göz var sizde,masallah.Nasil tanidiniz?Ben taniyamamistim ama $oklar icersindeyim.Nasil olur bu yaaa.YA bu kadin kapaliydi ama acildi civitti yada ajanstan bunlarin hepsi.Hatta kisa sacli sarisin kilolu kadinida gözüm bir yerden isiriyor benim ama bir türlü cikaramadim.
Baksaniza Sevda tavukcuoglu'ymus gercekten yaa.Nette yemekteyizin sitesinde buldugum bilgiler

Sevda Hanım 29 yaşında ve 12 yıllık evli, 4 çocuk sahibi, Çamlıca’da oturuyor ve çalışmıyor.

Yok ya bu programda bir işler var

Mesela hiç istinye park falan gitmiyorlar.Normal mağazalardan falan alıyorlar

Yani niye markalı bir yerlere girmiyorlar,yasak mı ne anlamadım.

Yarınki kadından da pek umudum yok...

bence yasaktır canım.
birde oralardan giyinsen gayet güzel olursun da.bulmak çok kolay olur.

bence yasaktır canım.
birde oralardan giyinsen gayet güzel olursun da.bulmak çok kolay olur.

Ama mesela Geçenlerde biri Roman'a girdi denediği elbiseden tanıdım. Markalı yerler yasak değildir heralde yaa. Sonuçta alışveriş merkezine giden de oldu bi iki tane orada markasız mağaza yokki :26:

Ama mesela Geçenlerde biri Roman'a girdi denediği elbiseden tanıdım. Markalı yerler yasak değildir heralde yaa. Sonuçta alışveriş merkezine giden de oldu bi iki tane orada markasız mağaza yokki :26:

Bence programın anlaşmalı olduğu yerler gidiyorlardır.önceden ayarlanmasın diye olabilir

bu yarışmacılar gerçekmi ya
hiç inandırıcı gelmiyorlar artık
hepsinde bi hava bi şımarıklık
dışarda alışveriş yaparken hiç böyle tiplere rasladınızmı allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…