- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Ayyy muhteşem olmuşşşş
Altın gününe sırt dekolteli gidilir,o da sarı zincirli olur, öğrenin bayanlar
yemekteyizdeki kapalı sevda deilmiydi bu yaa ay şaka gibi şok oldum açılmış hmde ne açılmış o sırt dekoltesi neydi öle ?
kocasını boşadı heralde. acaba bu insanlar gerçek deilmi die aklımdan geçmio deil yani.
ben görür görmez tanıdım bencede kesinlikle o.nedense o dikkatimi çekmiş ve çok rahat aklımda kalmış.o zaman türbanlıydı ama oradada iddialı gösterişli tesettür abiyeler giymişti.bence bu onun gerçek hali.Belkide o zaman tanınmamak için gerçekte türbanlı olmadığı halde kapanmıştır.çünkü bi insan bu kadar uç noktaları yaşayamaz gibime geliyor bu kadar kısa sürede.
Kızlar bugün yarışan Sevda yemekteyizede katılmıştı hatta orada kapalıydı.......
:111::111:amaaaaaa ben de diyorum ki gözüm bi yerden ısırıyor diyorum aaaa çok şaşırdım açıklığına:111::111:Kızlar bugün yarışan Sevda yemekteyizede katılmıştı hatta orada kapalıydı.......
Yok ya bu programda bir işler var
Mesela hiç istinye park falan gitmiyorlar.Normal mağazalardan falan alıyorlar
Yani niye markalı bir yerlere girmiyorlar,yasak mı ne anlamadım.
Yarınki kadından da pek umudum yok...
bence yasaktır canım.
birde oralardan giyinsen gayet güzel olursun da.bulmak çok kolay olur.
Ama mesela Geçenlerde biri Roman'a girdi denediği elbiseden tanıdım. Markalı yerler yasak değildir heralde yaa. Sonuçta alışveriş merkezine giden de oldu bi iki tane orada markasız mağaza yokki :26:
öfff sıkıldım bu kadından
ne gıcık bi kadın yaa bugünki yarışmacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?