bence nurcanın saçı yakışabilir,:26: doğal rengi ne ki:26:
siyah da nasıl desem koyu kumral siyah karışımı..şöyle bakınca siyah gibi duruyor.ama kuaförler koyu kumral diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence nurcanın saçı yakışabilir,:26: doğal rengi ne ki:26:
siyah da nasıl desem koyu kumral siyah karışımı..şöyle bakınca siyah gibi duruyor.ama kuaförler koyu kumral diyor
valla bana sorarsan orjinal halinde bırak, açık renkler çok bakım istiyo, her daim makyaj yapabilcenmi mesela, makyajsız açık renkler yaşlı ve solgun göstriyo, bence tabii, diğer arkadaşlar ne tavsiye eder bilemicem
valla bana sorarsan orjinal halinde bırak, açık renkler çok bakım istiyo, her daim makyaj yapabilcenmi mesela, makyajsız açık renkler yaşlı ve solgun göstriyo, bence tabii, diğer arkadaşlar ne tavsiye eder bilemicem
bende anlamadim.33 yasindayim,benimle yasit gibi duruyorlar.ama ben onlardan genc gösteriyorum.ilgincbu kızlar nasıl 19-20 yaşında yaaa çok büyük gösteriyolar![]()
bu kız 20 yaşındaysa ben henüz 15ime basmadım
koyu renk giymiyomuş yaşlı gösteriyomuş
bugün yarışan kızın ağzına şöööle okkalı bi patlatmak geldi içimden.ne biçim bi konuşmadır o öyle yaa![]()
Ve Cuma günü yarışacak olan son yarışmacımız Emine Saadet Ayvaz, 31 yaşında, 1.65 boyunda, 46-48 beden...
saadet napcak çok merak ediyorum, işi çok zor
ama saadet 1.65 den kısa sanki yaa:26:
bunların kiloları yaşları da anormal
19 olan 30 gibi durur50 yaşında olan 40 gibi durur
36 beden olan 38 40 beden olur
ilginçler
ay ben bu saatlerin ikisinide sevmedim aslında sanki indiirmde diye almak zorundayım yaa![]()
bence güzel degiller tatlım, alıcaksan bile sade beyazını anca...
![]()
![]()
hangi saat güzel kızlar:26::26::26:
hepsiburda da 58 liraya inmiş canım normal fiyatları 120 ve 140 sanırım
canım beyaz saat moda ya, ondan alayım demiştim ama sırf indirimde diye almıyım dedimhoşuma gitmedi sonradan:13:
Fiatı iyimiş ama bende istiyom beyazlardan bakmam lazım collezonda vardı 30 lira filandı herhalde ama bunlar yabancı markalar herhaldee...
Almıyonmu şimdi vazgeçtin herhaldeee
![]()
![]()
hangi saat güzel kızlar:26::26::26: