Bana Herşey Yakışır Kanal D

siyah da nasıl desem koyu kumral siyah karışımı..şöyle bakınca siyah gibi duruyor.ama kuaförler koyu kumral diyor

valla bana sorarsan orjinal halinde bırak, açık renkler çok bakım istiyo, her daim makyaj yapabilcenmi mesela, makyajsız açık renkler yaşlı ve solgun göstriyo, bence tabii, diğer arkadaşlar ne tavsiye eder bilemicem

valla bana sorarsan orjinal halinde bırak, açık renkler çok bakım istiyo, her daim makyaj yapabilcenmi mesela, makyajsız açık renkler yaşlı ve solgun göstriyo, bence tabii, diğer arkadaşlar ne tavsiye eder bilemicem

teşekür ederim arkadaşım sağol ilgilendiğin için:69:

aynen katılıyorum açık renk saçta makyaj şart makyajsız çok solgun oluyo yüz

bugün yarışan kızın ağzına şöööle okkalı bi patlatmak geldi içimden.ne biçim bi konuşmadır o öyle yaa:47:

bu kızlar nasıl 19-20 yaşında yaaa çok büyük gösteriyolar :1:
bende anlamadim.33 yasindayim,benimle yasit gibi duruyorlar.ama ben onlardan genc gösteriyorum.ilginc
bu kız 20 yaşındaysa ben henüz 15ime basmadım
koyu renk giymiyomuş yaşlı gösteriyomuş
:60:bende 12 yasindayim o zaman.20 yasindayim deyince $okladim,valla ben coluklu cocuklu bir kadin sanmistim ya
bugün yarışan kızın ağzına şöööle okkalı bi patlatmak geldi içimden.ne biçim bi konuşmadır o öyle yaa:47:

ayyy hic sorma deli oldum deli.hani bir akim var ya genclerde;beaaaeeen,beeaaanmedim,beeaaandim diye igrenclestiriyorlar Türkcemizi. .sonra seslerini bebek sesi gibi yapip duraklaya duraklaya konusuyorlar.iste bu model onlardan.sinir ötesi

Ve Cuma günü yarışacak olan son yarışmacımız Emine Saadet Ayvaz, 31 yaşında, 1.65 boyunda, 46-48 beden...

saadet napcak çok merak ediyorum, işi çok zor
ama saadet 1.65 den kısa sanki yaa
:26:

bunların kiloları yaşları da anormal :60::60::60:
19 olan 30 gibi durur:30: 50 yaşında olan 40 gibi durur:30:36 beden olan 38 40 beden olur :60:ilginçler

Saat_479631.jpg

saat331.jpg

hangi saat güzel kızlar:26::26::26:

bunların kiloları yaşları da anormal :60::60::60:
19 olan 30 gibi durur:30: 50 yaşında olan 40 gibi durur:30:36 beden olan 38 40 beden olur :60:ilginçler

televizyonun yeni bir etkisi ortaya çıktı herhalde:60::60::60:gençleri yaşlı yaşlıları genç gösteriyor

Son düzenleme:
ay ben bu saatlerin ikisinide sevmedim aslında sanki indiirmde diye almak zorundayım yaa:27::27:

Son düzenleme:
ya kızlar elfeden alış veriş eden var mı, bluzlarının kalıpları nasıl dar mı yokta tam mı nasıl:26:

hepsiburda da 58 liraya inmiş canım normal fiyatları 120 ve 140 sanırım
canım beyaz saat moda ya, ondan alayım demiştim ama sırf indirimde diye almıyım dedim:1: hoşuma gitmedi sonradan
:13:

hepsiburda da 58 liraya inmiş canım normal fiyatları 120 ve 140 sanırım
canım beyaz saat moda ya, ondan alayım demiştim ama sırf indirimde diye almıyım dedim:1: hoşuma gitmedi sonradan
:13:

Fiatı iyimiş ama bende istiyom beyazlardan bakmam lazım collezonda vardı 30 lira filandı herhalde ama bunlar yabancı markalar herhaldee...
Almıyonmu şimdi vazgeçtin herhaldeee :1:

Back
X