Bana Herşey Yakışır Kanal D

hmm anladim.ama aklimda bulunsun yine.uykum olmadimi bende izliyeyim bazen.cünkü bizim burda saat 1 oluyor sizin saatiniz 2 yse.ama gercekten kanal d nin sitesinden bölümler izlenmiyormu anlamadim gitti ben o siteyi.

orası neresi canım ben seni tr de sanıyordum:26:
valla canım ben siteye sırada kim var boyu kaçmış vs diye bakıyorum, tekrar var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile zor izlenir bence videolar sürekli takılıyo çünkü

cengiz beyde bundan sonra puan verecekmiş yarışmacılara
bnce isabetli bir karar olmuş
haksızlık vardı
dilerim cengiz beyde modadan anlayan bir insan olarak hakkını verir

bu hafta 700 lira bütçe var ama konsept ney anlamadım?

giydiği parlak mini hiç hoş değildi bence, o kadar abartı heryerden dekolte basit duruyo bence

Son düzenleme:
O küpeler bence öyle bir kıyafete hiç hoş olmamış..Saçlar güzeldi kendisine de çok yakışmış ama kıyafete ben pek uygun bulmadım topuklulara gelince de gerçketen kır düğünün de çim li toprağa topuğu girebilir..

orası neresi canım ben seni tr de sanıyordum:26:
valla canım ben siteye sırada kim var boyu kaçmış vs diye bakıyorum, tekrar var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile zor izlenir bence videolar sürekli takılıyo çünkü

ben Almanya'dayim tatlim.saatler bu yüzden farkediyor.TR bizden 1 saat ileride.mesela yilbasinda Tr deki annemleri ariyoruz,kutlamak icin ama biz daha yeni yila girmemis oluyoruz.:1:

yaşını göstermiyo dediler ama dilek gayette yaşını gösteriyo bence:31:

ay şu ringa şarkısını ne zaman duysam nihalin kınası geliyo artık aklıma:1::1:

bu elbisenin pembesini denemişti onu alsaydı keşke:31:

Son düzenleme:
Back
X