Bana Herşey Yakışır Kanal D

Yaa bu kadinlar salak gercekten gidiyorlar sacma sacma elbiseler giyiyorlar hic alakasiz bosuna zamanlarini öldürüyorlar acaba formak geregimi böyle yoksa bu kadinlar gösteris olsun diyemi alakasiz elbiseler giyiyorlar anlamiyorum..

yalanını yiyim, defne samyeli OLAY ın bir damlasını bile sürmüyodur yüzüne, yalançı:27::27:

ne zamandır izleyememiştim bu gün izledim
o arkada konuşan adam değişmiş ses tonu itici geldi çok
insanın izleyesi gelmiyor açıkçası:37::37:

ilk gün yarışan bayan adı nurdu galiba daha öncede bi yarışmada çıkmışmıydı kızlar hatırlayanız varmı

ilk gün yarışan bayan adı nurdu galiba daha öncede bi yarışmada çıkmışmıydı kızlar hatırlayanız varmı

bende tanıdım o kadını ama nerde çıktı bi türlü aklıma gelmiyor yemekteyizdemi çıkmıştı sanki...

Bu arada bugün bende cengizle aynı şeyi düşündüm kadın niye pudra rengi olanı tercih etmedide gitti koyu yeşili aldı sanki elbise güzeldi ama rengini beğenmedim

ay şu 40 yaşındaki hanım, işine gelince giyimde yaş önemli, işine gelmeyince önemsiz

kız gayet güzl olmuş, yakıştıtmışta bence
:13:

bence çok haksızlık oldu bu kız pazartesi yarışandan daha çok yakıştırmıştı ve konsepte daha uygundu ama 1 puan gerisinde kaldı pazartesi yarışandan, dileğin kıskançlığına kurban gitti

bence çok güel giyinmişti gülhan saçı makyajı elbisesi çok güzeldi haksızlık yapıldı
4 puan veren kadına uyuz oldum kıskaaaaaaançç

yaa ben bugün özlemi üstündeki elbiseyi cooook begendim siyah omuzlari renkli boncuklu. tam benim tarzim. nerde bulabilirmm cok istiyorum o elbiseyi :17::17::17::17::17::17:

bugn yarışan gülhan gayet güzelolmuştu bence herşeyiyle:34::34:
arkadaki adamın sesi banada itici gelio nie deiştise :19::19::19::19::19:
ayrıca ilk gün yarışan lensli bayan yemekteyize katılmıştı daha önce bnde öle hatırlıyorum :37::37::37::37:

Son düzenleme:
yaa ben bugün özlemi üstündeki elbiseyi cooook begendim siyah omuzlari renkli boncuklu. tam benim tarzim. nerde bulabilirmm cok istiyorum o elbiseyi :17::17::17::17::17::17:

trendyol, markafoni gibi yerlerde o tarzlardan çok çıkıyo ama takip etmen lazım tabii:31:

ay bi kişi daha pudra moda derse bayılcam, anladık yahu kaç haftadır:27::27::27:

kalçalarını daha da mı geniş göstermiş ne, yakıştıramamış sanki, gerçi elbise güzel değil, ayakkabılarda

Son düzenleme:
Back
X