Bana Herşey Yakışır Kanal D

Bence istemeye felan gelmiyorlar farklı olmak için demiştir böyle elbiseyle kaynana karşısına çıkılır mı :S

zaten konsepti umursayan yok istediklerini alıyorlar

edaya çok sosyete süper zengin bi kaynana lazım. anca o böyle görünce ay oğlum ne güzel seçim yapmışsın der.

edaya çok sosyete süper zengin bi kaynana lazım. Anca o böyle görünce ay oğlum ne güzel seçim yapmışsın der.

dünki arkadaş bana gelecekler bunu kaldırır dediya genel olarak düşünmüyor kimse bence gösteriş sadece Bu günküne ne demeli altı yok elbisenin

daha önce söylendi mi bilmiyorum geri dönüp okuyamadım ama Özge Nicole Richie'ye,Berrak da Selin Demiratar'a ne kadar çok benziyor

Son düzenleme:
daha önce söylendi mi bilmiyorum geri dönüp okuyamadım ama Özge Nicole Richie'ye,Berrak da Selin Demiratar'a ne kadar çok benziyor

valla süper tespitler, belki özge benzemek için kendini zorlamıştır ama berrak kendiliğinden benziyo:13:

kesinlikle konsepti düşünen yok. herkes canının istediğini ihtiyacı olanı alıyor.bi hafta hepsi çanta almıştı almaması gereken konseptte. kır düğününde platform ayakkabılar ve hiç uymayan elbiseler. kimse konsepti sallamıyo. bugünkü yarışmacıya gelirsem söylicek şey bulamıyorum. buluyorumda pek hoş olmayacak en iyisi söylemeyeyim.

O elbise neydi öyle yahu tepsi tutarkene gözümün önüne geldii de kaynana bu kızı almaktan kesin vazgeçerrr

abla eskiden hamama giderlerdi kızın vicudunu görmek için kız hamama gitmeye gerek kalmasın die tüm çıplaklığıyla kendini gözler önüne serdi

abla eskiden hamama giderlerdi kızın vicudunu görmek için kız hamama gitmeye gerek kalmasın die tüm çıplaklığıyla kendini gözler önüne serdi

Allahtan memeişler kapalıydı oda açık olsaydı tam süper olurdu bu nasıl gençlik yaaa her bir tarafları açıkta böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…