Bana Herşey Yakışır Kanal D

kızlar bu günkü yarışmacı altına bir şey giymedi resmen yav
birde balık etli hanı nedir bu 36 beden merakı elbise ile eğilse patlıycak al bedenine göre 40 beden rahat giyer bence
gözler lens zaten dünyanın en güzeli benim edalarında

bugünkü elbise filan değildi resmen bluzdu,dünkü kadına diyordum ama bu acaip itici çıktı kadın sokakta yürürken bile çıplak gezecek nerdeyse

yok dünya güzeli olmadığı tescilli, güzellik yarışması elemelerinde 40. olmuş

yengesi ve abisiyle kalıyomuş ya, biran için yengesine acıdım, ev işlerinde kadına yardım ediyo mudur acaba

allah iyiliğini versin kız gözü gönlü açıldı ayakkabıcının bacaklarını över gibi çıkarmış ortya ama boyu okadar uzun değil
aynen ya oayakkabıcı yerine olmak isteyen ne çok erkek olmuştur
seksi olmak güzel ama teşhire karşıyım ben ya neolursa olsun...

yengesi ve abisiyle kalıyomuş ya, biran için yengesine acıdım, ev işlerinde kadına yardım ediyo mudur acaba
bence bu kız elini suya sokmaz şımarmış biraz aklı havada biri....

ayy oyle iticiydiki bi ara baska kanala gectim.diyor okulda kimse beni sevmiyor bende kimseyi.Hakkaten ben herkese seven birisi olarak onu hiiicc sevmedim sadece vucut gostermeye cikmis sanki kimsede yok bi onda var koca gobek arka da arkadan firlamis resmen ama 36 mis bende yuttum ustelik o lensler de ne cirkin durmus bilmiyorum ben hiccc sevmedim sonuna kadar izleyemedim iticiliginden sanki dunya guzeli

aynen arkadaşım ya ne düşünerek aldı bilmem :26:

kadının içinde sergilemek olduktan sonra alttan üstten farketmez zaten cengizin dediği gibi bence o bluz görünümlü elbiseyi konseptten çok gece 12den sonra gece klübünde filan giymek için almş olabilir

edanın bu programa çıkma amacını anladım
yazık yani allah bu gibi insanlarla karşılaştırmasın bizi... anladınız siz

valla kızlar bu kızın hayatı yalan bi cast ajansa bağlıymış 2008 de ordaki fotolarıda sibel can çakması yine orası burası fora beden 38 yazıyor blgilerinde 36 diyo ama belli zaten 38 olduğu göz rengine çok güldüm ela yazıyo yanında parantez içi yeşil lens şu ankide buz mavisi o kadar belliki gözünü ayıra ayıra konuşuyo sibel can özentisi iğrendim utandım resmen dün izlerken okulda beni kimse sevmez diyo neden acaba ................

bi spiker evine yakışmamış hiç beyenmedim açıkçası başka türlü bekliyordum ya modern ya klasik olabilirdi ama ne olduğu belli diil işte çocuksu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…