Bana Herşey Yakışır Kanal D

en ucuz ayakkabısı 500 liraymış, en ucuzu... hepsi gösteriş meraklısı bunların ayol

kızlar söylemeyi unuttum bi laptop aldım yeni, ordan yazıyorum 10 bine, savaroski taşlı ve altın kaplama

en ucuz ayakkabısı 500 liraymış, en ucuzu... hepsi gösteriş meraklısı bunların ayol

kızlar söylemeyi unuttum bi laptop aldım yeni, ordan yazıyorum 10 bine, savaroski taşlı ve altın kaplama

Bayıldım bu yoruma

Bu arada benim sadece mouse' um 10 bin canım, laptop' u söylemiyorum bile

pantolon ceket çok hoş

ama bu bilay bugün değişik olmuş ya. hoş olmuş ama tarzı çok vamp

diğer kızlar tatlı ama bu nilayla gönülü sevmedim ben, rahatsız edici bişeyler var bu iki kadında

ben bakarken siz bana uygun elbiseyi getirin , stratejisi. kendi tarzı yokmu bu hatunun ya. ben başkasının beğenisine göremi giyecem

diğer kızlar tatlı ama bu nilayla gönülü sevmedim ben, rahatsız edici bişeyler var bu iki kadında

aynen . itici bi yanı var. bende hoşlanmadım bu kızı. gönül de sarışın olansa oda çok mız mız. kendini beğenmiş ukala mız mız
nasıl özetledim. tv den bile günah kapıyom

ayakkabı ve çantsını çook beğendim ben

cengiz kesin saçları beğenecek sımsıkı yapılmış atkuyruğu

Son düzenleme:
kızın hiçbiyerinde doğallık yokki kabul ediyoda zaten, sabah kalmış haline bakmak lazım, ay bizede bak oğlumuza alcaz sanki
ayrıca takma kirbiğe rimel sürüp, hafif makyaj yaptım diyo

kızın hiçbiyerinde doğallık yokki kabul ediyoda zaten, sabah kalmış haline bakmak lazım, ay bizede bak oğlumuza alcaz sanki
ayrıca takma kirbiğe rimel sürüp, hafif makyaj yaptım diyo

daha görmediğimiz nerelleri yapaydır..
gerçi maşallah heryerini açmış gözükmeyen pek bir yeri de yok...
yüzü sarkmış çok çirkin tamamen doğallıktan uzak. en güzel içlerinde bence dünkü kızdı

bence ilk günkü kız. ama salak çok ağır makyaj yapıyo. doğal hali çok hoş oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…