Bana Herşey Yakışır Kanal D

bunlar cıdden kıskanc otesı.. sacı nı begenmedım ayakkabısının bantları cok kalın..zıkkım senıde gorcez.. sonunda 10000 lıra olunca bıle bıle düşük verıyolar cıldırıyorum ...

ay yok bence bu haftakiler daha hakkaniyetli nilay ve gönlümüydü o dışında esmer olan

Son düzenleme:
bunlar cıdden kıskanc otesı.. sacı nı begenmedım ayakkabısının bantları cok kalın..zıkkım senıde gorcez.. sonunda 10000 lıra olunca bıle bıle düşük verıyolar cıldırıyorum ...

ayağının ojesi hatalıydı bi kerem kır 4 puan

dünkü kızla bugünkü kız yüz olarak çok hoş. dünküne alışveriş sırasında bittim hele . keşke o haliyle çıksaydı. çok doğal duruyodu

dünkü kızla bugünkü kız yüz olarak çok hoş. dünküne alışveriş sırasında bittim hele . keşke o haliyle çıksaydı. çok doğal duruyodu

ay evet bence de.. bi de dün bi göz makyajı yaptırdı allahım akşam yemeği bile değil ancak gece kokteyili makyajıydı.. çok fena aşırı ağır bi makyaj yapmıştı dünkü.. bir de bugünküne diyo makyajın ağır olmuş diye.. deli mi ne

odasındaki ayakkabı dolabına takıldım hijyen diye bir şey önemli değil mi yoksa çekim için mi hepsini tıkıştırdı bilemem ama görüntü iyi değildi.
hele 500 liralık kemer ve 1000 liralık çanta ya bunlar para kazanmanın zorluklarını da paranın değerini de bilmiyorlar tercih meselesi tabi ama gene de çok saçma
ayakkabısı dışında kıyafetini beğendim çünkü kıyafet çok zarif ayakkabı biraz kaba kalmış aslında denediği çok şık ayakkabılar vardı ,saçları da güzeldi bu hafta birinci olmaya aday bence

bence saçları da güzeldi.. elbiseyi ama hiç beğenmedim ya hiç yani

dünkü hoş değildi evet ama bugünkü kızı beğendim . ben . tek ayakkabısı biraz daha zarif olabilirdi diye düşünüyom . bide ruju biraz daha pastel olabilirdü. puanım 7

eğer bi kıyafeti, ayakkabıyı yada başka herhani bir aksesuarı çok beğenirsem bütçemi aşarım biraz.
ama dedğim gibi çok beğenip aşık olmam lazım

he he he millet kaçtı nen . bi biz kaldık. yapo bi topiği daha kuruttuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…