ay kimi diyon canım ben kemerli kızı diyodum
bunlar cıdden kıskanc otesı.. sacı nı begenmedım ayakkabısının bantları cok kalın..zıkkım senıde gorcez.. sonunda 10000 lıra olunca bıle bıle düşük verıyolar cıldırıyorum ...
bunlar cıdden kıskanc otesı.. sacı nı begenmedım ayakkabısının bantları cok kalın..zıkkım senıde gorcez.. sonunda 10000 lıra olunca bıle bıle düşük verıyolar cıldırıyorum ...
kemer berbat ama siyah bantlı ayakkabılar güzeldi
dünkü kızla bugünkü kız yüz olarak çok hoş. dünküne alışveriş sırasında bittim hele . keşke o haliyle çıksaydı. çok doğal duruyodu
bence saçları da güzeldi.. elbiseyi ama hiç beğenmedim ya hiç yani
dünkü hoş değildi evet ama bugünkü kızı beğendim . ben . tek ayakkabısı biraz daha zarif olabilirdi diye düşünüyom . bide ruju biraz daha pastel olabilirdü. puanım 7
odasındaki ayakkabı dolabına takıldım hijyen diye bir şey önemli değil mi yoksa çekim için mi hepsini tıkıştırdı bilemem ama görüntü iyi değildi.
hele 500 liralık kemer ve 1000 liralık çantaya bunlar para kazanmanın zorluklarını da paranın değerini de bilmiyorlar tercih meselesi tabi ama gene de çok saçma
ayakkabısı dışında kıyafetini beğendim çünkü kıyafet çok zarif ayakkabı biraz kaba kalmış aslında denediği çok şık ayakkabılar vardı ,saçları da güzeldi bu hafta birinci olmaya aday bence
allah seni bi de puan veriyo .. ben de 5 verrim en çok
he he he millet kaçtı nen . bi biz kaldık. yapo bi topiği daha kuruttuk
banada puan verın kızlar bende katıldım sızler arasına
hişttt ecz.sn hadi bizim topiğe gidek. bi gayfe içeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?